Cum pot face un membru sa se indragosteasca de mine?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
ReGina

Putem atrage membrii printr-o atitudine placuta si plina de viata.Nu-mi doresc ca acestia sa se indragosteasca de mine,vreau doar sa se simta atrasi fizic si sa le faca placere sa discutam.Am grija de aspectul meu fizic,sunt mereu coafata,machiata si imbracata cat mai sexi.Pana acum toate acestea au dat randament si mi-am facut membri fideli.
No avatar
Andrea

Buna ma numesc andrea deabia am anceput sa fac videochat as foarte noua an meserie si anca nimica nu anteleg domnii se satura repede dar totusi ancerc sa fiu cat mai atragatoare si as avea nevoie de un pic ajutor ma poate cineva ajuta?? Multumesc
No avatar
Andrea

Eu anca nici sa vb cu ei nu am reusit 😢 deabia intra la mine dar antradevar lucrez de acasa as cauta un video unde as putea anca ceva anvata ar fi bine daca cineva ar putea sa ma ajute multumesc
Rebeca

Buna Andreea, daca vrei poti deveni colega mea, eu lucrez la Lucky Studio si atunci cand m-am angajat aici eram la fel de dezorientata si deznadajduita, caci incercasem eu sa-mi fac un cont singura pe mfc, nu stiam mare lucru despre site, membri si multe altele... Am aflat de acest studio si am mers la un interviu, ce sa spun...acum castig mult mai bine si chiar daca am trecut demult de perioada trainigului, asistentele vin tot timpul cu imbunatatiri si sfaturi noi. Poti incerca si tu si apoi sa faci diferenta intre a lucra singura si a lucra in cadrul unui studio profesional. Daca te pot ajuta cu mai multe informatii
, astept sa imi scrii in privat. Mult succes!
Scrie răspuns