Mai mult teasing

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Rebeca

In timp ce fac teasing ma uit la acele clipuri de pe vimeo, sunt reusite si ma inspira.;)
Clara

Intr-adevar teasingul este foarte important deoarece impactul vizual este primul cu membrii. Astfel trebuie sa iti pui in vedere partile corpului care crezi ca te avantajeaza cel mai mult. Mie ca sa-mi reuseasca miscarile senzuale, imi imaginez ce ar trebui sa fac sa devin cat mai delicata si gratioasa, astfel membrii te divinizeaza si te considera o fiinta atat de fina si vaporoasa, ceva la care pot doar sa viseze si sa devii dorita din ce in ce mai mult. In felul acesta nu numai ca se indragostesc de tine ci pur si simplu ii domini psihic, ajung sa te viseze cu ochii deschisi. Asta este ceea ce cred eu despre teasing, talentul si farmecul de a cuceri un barbat...daca ma zbat incontinuu 20 de minute dupa care ma plang ca am febra musculara, este in zadar...mai bine deloc. :( Va ajuta acele filmulete de pe vimeo daca doriti sa invatati despre miscari si senzualitate, mie personal imi plac mult si ma inspira. ;)
Clara

Leaganul este demential=)) Vreau si eu unul, cred ca ar aduce o groaza de banuti ;)
Alessia

Voi ati fost "secretara personala" a vreunui membru? Este foarte incitant si sunt multi membri care se simt atrasi de astfel de role play. Daca nu ati incercat, este destul de simplu, va puteti inspira chiar din acest videoclip.

https://vimeo.com/123648877
No avatar
Alice

Da, am fost si eu secretara pentru membri :))....incerc sa schimb tot timpul cate ceva, de exemplu sunt secretara cam o data pe saptamana sau chiar la 2 saptamani, nu vreau sa repet anumite "roluri" prea des pentru a nu deveni ceva obisnuit pentru membri, nu ar mai fi "special".
Oricum, este adevarat ca sunt momente cand se intampla sa nu prea fie membri, si asta din cauza ca sunt la alte modele in camera, astfel ca "apelez" la micul truc care functioneaza de fiecare data, dansul :P. Nu inteleg de ce multe modele aleg sa se dezbrace in free chat pentru a putea atrage membri, cand este mult mai simplu si mai "decent" sa danseze senzual.
Din proprie experienta va spun ca barbatii altfel se infierbanta la un astfel de dans decat daca intra in camera si au deja "pe tava" totul. In plus, exista mai multe sanse ca acei membri sa dea bani pentru a vedea mai mult si chiar revina ;).

https://vimeo.com/20166088
No avatar
ReGina

Un teasing bun e cheia succesului!imi place sa incit membrii cu miscari lente,sensuale iar din cand in cand sa mai dansez la bara.Important este ca avem internet,putem invata de la profesionisti cum sa dansam si sa fim cat mai atragatoare.
Clara

Teasing cu succes!!! Am incercat sa folosesc lapte si miere in timpul unui teasing :D. Am avut un succes nebun...membrilor le-a placut la nebunie, s-a si simtit asta in contul meu B-) Totul a decurs intr-una din camerele cu cada de la studio, dementiala si cadita :D. Am inceput prin a-mi turna lapte pe tricou dintr-o carafa, apoi storceam din buretele de baie pe sani, dupa care picuram miere subtire de pe gat in jos sa curga pe sani, burtica si mai jos :">. Apoi am intrat in cada plina cu apa si am pus putin lapte pentru a avea culoarea necesara. Data viitoare vreau sa incerc teasing cu bombonele colorate. ;) Oare voi avea scucces?
No avatar
Bianca

Am fost acum cateva zile asistenta. :))) A fost foarte nostim, m-am distrat de minune cu acel membru. ;)
No avatar
Camelia

Ador clipul si melodia asta:

https://vimeo.com/115414598

Ma ajuta sa intru in starea necesara, sa fiu mai bine dispusa :">
Leticia

Clara;4661 wrote: Teasing cu succes!!! Am incercat sa folosesc lapte si miere in timpul unui teasing :D. Am avut un succes nebun...membrilor le-a placut la nebunie, s-a si simtit asta in contul meu B-) Totul a decurs intr-una din camerele cu cada de la studio, dementiala si cadita :D. Am inceput prin a-mi turna lapte pe tricou dintr-o carafa, apoi storceam din buretele de baie pe sani, dupa care picuram miere subtire de pe gat in jos sa curga pe sani, burtica si mai jos :">. Apoi am intrat in cada plina cu apa si am pus putin lapte pentru a avea culoarea necesara. Data viitoare vreau sa incerc teasing cu bombonele colorate. ;) Oare voi avea scucces?

Sunt sigura Clara ca o sa ai succes, sunt foarte multi membri care adora food fetish-ul. Din pacate sunt putine modele care le onoreaza aceste dorinte,nestiindu-se cat de cautate sunt.Bafta in continuare si nu uita ca atunci cand folosesti mancare trebuie sa te abtii ca sa nu se puna :))
Money Makes the World Go Round
Scrie răspuns