Vrei ca barbatii sa petreaca mult, mult, mult timp cu tine in privat? Iar asta fara sa faci neaparat lucruri chinuitoare sau dezgustatoare? Invata gratuit sa stapanesti arta seductiei!
Pentru ca inainte de a fi barbati cu su(r)le si trambite, barbatii sunt oameni!
Si pentru a le deveni barbatilor simpatica, pentru a obtine statutul de partenera a visurilor lor erotice, trebuie sa stii sa fii seducatoare atunci cand comunici verbal, in scris si non-verbal. La fel ca-n viata de zi cu zi!
Ca sa-ti dovedesc cat de importanta este comunicarea ca sa ai succes financiar in videochat iti propun ca pentru cateva ore sa preiau eu rolul de a scrie pe chat in locul tau. Tu doar te vei preface ca scrii, vei zambi mult, te vei arata marcata si impresionata de raspunsurile userilor si, bineinteles, le vei arata ceea ce-ti vor cere.
Daca nu ai incasarile pe care le doresti, oare nu e cazul sa faci ceva diferit?... Ceea ce-ti propun nu te costa nimic (cel putin in cele cateva ore de inceput, pana te convingi) si chiar n-ai nimic de pierdut.
Trimite-mi chiar acum in privat datele tale de contact si hai sa vedem ce putem face ca tu sa castigi mai mult! Cat mai mult! In fond, de asta ai intrat in videochat, nu-i asa?!...
Mareste-ti forta de seductie pe chat, castiga mai multi useri in privat
-
Seduction_Teach
Iti multumesc, Styl, pentru raspuns si recunosc ca-ti inteleg temerile. Tot citesc de vreo cateva zile forumuri si pagini de blog cu si despre videochat, asa ca am descoperit astfel tot felul de situatii dureroase si tragice prin care au trecut sau trec modelele.
Vreau sa precizez si eu de la bun inceput ca si eu imi rezerv dreptul sa refuz solicitarile venite din partea unor persoane / studiouri interesate de oferta mea, dar cu care nu voi reusi sa creez rapid o atmosfera de incredere.
Bineinteles, inainte de a incepe orice forma de colaborare sunt gata sa discut deschis despre expertiza mea profesionala, despre CV-ul meu.
Apropo de studiouri, daca va veni o solicitare din partea unui studio care are un super IT, securizat si para-securizat, voi accepta bucuros disponibilitatea de colaborare.
In plus, daca exista orice fel de temeri legate de propunerea mea care este pur comerciala si profesionala, va rog sa le enuntati aici si voi raspunde apoi scurt si la obiect.
Multumesc.
Vreau sa precizez si eu de la bun inceput ca si eu imi rezerv dreptul sa refuz solicitarile venite din partea unor persoane / studiouri interesate de oferta mea, dar cu care nu voi reusi sa creez rapid o atmosfera de incredere.
Bineinteles, inainte de a incepe orice forma de colaborare sunt gata sa discut deschis despre expertiza mea profesionala, despre CV-ul meu.
Apropo de studiouri, daca va veni o solicitare din partea unui studio care are un super IT, securizat si para-securizat, voi accepta bucuros disponibilitatea de colaborare.
In plus, daca exista orice fel de temeri legate de propunerea mea care este pur comerciala si profesionala, va rog sa le enuntati aici si voi raspunde apoi scurt si la obiect.
Multumesc.
-
Seduction_Teach
Orice varianta tehnica de colaborare este super ok pentru mine.
Vreau doar sa demonstrez oricarui model interesat sa-si mareasca incasarile ca intrebarile, replicile, reactiile si cuvintele potrivite pot transforma putinii vizitatori in user platitori care sa te ia in privat. Atat.
Va rog sa enunatati toate temerile pe care vi le inspira o persoana ca mine care vine cu aceasta propunere si voi raspunde scurt si la obiect.
Vreau doar sa demonstrez oricarui model interesat sa-si mareasca incasarile ca intrebarile, replicile, reactiile si cuvintele potrivite pot transforma putinii vizitatori in user platitori care sa te ia in privat. Atat.
Va rog sa enunatati toate temerile pe care vi le inspira o persoana ca mine care vine cu aceasta propunere si voi raspunde scurt si la obiect.
Seduction_Teach;4530 wrote: Orice varianta tehnica de colaborare este super ok pentru mine.
Pai cred ca Styl a spus deja care ar fi riscul cel mai mare in urma unui astfel de "ajutor". Sincer, sunt de acord cu el....tuturor ne-a fost sau ne este greu uneori, dar refuz sa cred ca exista situatii atat de disperate incat sa apeleze la un astfel de serviciu.
Pai cred ca Styl a spus deja care ar fi riscul cel mai mare in urma unui astfel de "ajutor". Sincer, sunt de acord cu el....tuturor ne-a fost sau ne este greu uneori, dar refuz sa cred ca exista situatii atat de disperate incat sa apeleze la un astfel de serviciu.
Cam greu sa poti avea atata incredere, daca ma gandesc bine, nu pot avea nici in mine incredere deplina, nu stiu ce voi face maine...Deci cine poate sa lase totul pe mana unui strain? Oferta este interesanta insa doar daca faci un material pe care sa il pui la dispozitia modelelor.
Nu spun ca nu am incredere, insa prefer sa ma descurc singura si sa imi pastrez conturile personale si tot ceea ce tine de detaliile personale doar pentru mine. Este pentru siguranta mea si adevarul e ca nu prea ma incred atat de repede in persoane necunoscute, mai cu seama atunci cand este vorba despre lucruri atat de personale.in plus, daca se intampla sa nu ma descurc sau sa intampin probleme, Studioul imi ofera tot sprijinul necesar.
Si atunci care ar mai fi rostul sa se lucreze ca model independent? Fie ca se lucreaza in colaborare cu tine fie cu un studio, tot se imparte castigul....singura diferenta este aceea ca daca se colaboreaza cu un studio serios nu vor exista nici un fel de probleme in ceea ce priveste discretia/confidentialitatea.
Cea mai buna decizie care poate fi luata in momentul in care nu se mai castiga bani este aceea de a incepe o colaborare cu un studio care are tot interesul ca modelele sa aiba parte de tot sprijinul necesar pentru a castiga cat mai multi bani.
Colaborand cu o persoana necunoscuta se poate ajunge la riscul de a fi santajat(a), asa cum a avertizat si Styl....si nu este de glumit cu asa ceva.
Cea mai buna decizie care poate fi luata in momentul in care nu se mai castiga bani este aceea de a incepe o colaborare cu un studio care are tot interesul ca modelele sa aiba parte de tot sprijinul necesar pentru a castiga cat mai multi bani.
Colaborand cu o persoana necunoscuta se poate ajunge la riscul de a fi santajat(a), asa cum a avertizat si Styl....si nu este de glumit cu asa ceva.
Nu stiu in ce masura as putea avea incredere intr-un asemenea anunt. Nu imi inspira prea multa incredere si tocmai de aceea prefer sa ma descurc singura. Aveti grija, parerea mea este sa va interesati inainte de a da informatii personale, detalii, parole etc., pentru a nu avea probleme in viitor.