Mareste-ti forta de seductie pe chat, castiga mai multi useri in privat
Suna cam ciudat anuntul. Ma intreb cine ar avea incredere sa-si dea toate datele in speranta unor castiguri mai mari?! Poate doar daca ai fi putin naiv sau credul. Ideea in sine poate nu ar fi rea, dar daca presupune transmiterea detaliile ce tin de conturi....prefer sa ma abtin.
Intr-adevar la studio trainerii intra in cele 10 zile de trainig si apoi ori de cate ori li se cere ajutorul si se cunoaste. Cat despre promovare, la fel este personal care se ocupa cu asta. De aceea mi se pare super sa colaborez cu un studio bun decat sa-mi bat capul si sa-mi prind urechile. Timpul costa bani, astfel as putea sa pierd sume importante badadaind pe site-uri si sa-mi dau seama dupa un an ca puteam face setari care ma ajutau mult sau alte tipsuri pe care le primesc rapid de la traineri si le pun in practica in secunda urmatoare.;;)
Eu merg pe ideea ca ``Daca nu muncesti nu primesti``, nu m-a trasnit nici un fulger si nici o furtuna cu bani stand frumos pe canapea la tv, in schimb de muncit am muncit si inca mai muncesc pana vine ploaia cea mare.
Cat despre interes, invat cat mai multe lucruri pentru a face banuti usor si cat mai multi intr-un timp cat mai sus.
Propunerea ta este asemanatoare cu perioada de training din studio.Eu una,nu as accepta ca o persoana necunoscuta sa intre in calculatorul meu personal....In ceea ce priveste teasingul,atunci cand sunt lipsita de inspiratie ,intru si urmaresc teaserele unor domnisoare de pe Youtube sau Vimeo.