Adevar sau Provocare!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
ReGina

Am mai jucat si eu cateodata acest joc.Alegeam in special,,adevar'' iar ei ,, provocare'',de frica sa nu-mi dezvaluie secrete ascunse.:))Imi place cand mai vin membrii cu astfel de propuneri,iesim din monotonie.Unii sunt atat de naivi...si de copilarosi incat am impresia ca discut cu baietei,nu cu barbati.
No avatar
Alice

De curand am incercat un joc pe care nu l-am mai facut inainte. Am pus in baloane biletele cu diferite actiuni (cum ar fi: flash boobs, wear heels, spank ass etc). Eu am ales 3 culori pentru baloane: albastru (25 credite), verde (50 credite) si rosu (100 credite)....cu cat era mai mare pretul, cu atat actiunea era mai incitanta. Functioneaza de minune in PartyChat pe F4F dar se poate juca pe aproape orice site. Pacat ca nu l-am putut juca pe Jasmin, deoarece nu pot sa "show boobs", de exemplu, si se pierde din farmecul jocului:(.
No avatar
printzesa.mik

Am intalnit membri care m-au intrebat daca sunt interesata de un joc de acest gen insa i-am refuzat crezand ca o sa pierd timpul inutil.Din povestirile voastre,mi-am dat seama ca am gresit..Sper sa mai vina si altii cu astfel de propuneri sau chiar le voi spune eu de acest joc,poate vor fi interesati.Pana la urma,am si eu membri fideli care nu vor decat sa discute cu mine.Hmm..:>
Scrie răspuns