Adevar sau Provocare!!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Se intampla in unele zile ale modelelor de videochat sa nu aveti inspiratie, sa fiti plictisite si desigur asta se va vedea la finalul turei de lucru.E tragic!!! Cum nu putem veni mereu cu ceva inovator propun sa ne jucam....:D

Sa ne amintim jocurile copilariei ce frumoase erau si hazlii.Jocul pe care vi-l propun eu e "Adevar sau Provocare" si sunt absolut sigura ca macar o data ati invartit sticla si ati ales una din cele 2 optiuni.Eu personal jucam provocare insa fiecare le-a incercat pe amandoua.Era unul din jocurile preferate in adolescenta cand intra in joc si baiatul pe care pusesem noi ochii.:D:D

Truth or Dare!!! scrieti asta la topic.Pasul doi consta in atragerea membrilor in conversatie si apoi instigarea la joc.In schimbul tipsurilor pe care le puteti negocia dupa bunul plac puteti membrii va pot provoca sa faceti un flash sau dansa,etc sau de ce nu sa va adreseze intrebari intime cum ar fi :Cand ti-ai inceput viata sexuala?,Ce iti place cel mai mult la un barbat?,etc.

Sper ca acest joc o sa va distreze ,timpul de lucru sa treaca mai usor si portofelul sa fie plin la final de zi.Astept comentariile voastre bineinteles dupa ce ati jucat Adevar sau Provocare.

No avatar
Emanuelle

Nu imi vine sa cred, fac videochat de atatia ani dar nu mi-a trecut prin cap sa fac asta, insa suna minunat, o sa revin cu un info asupra succesului pe care o sa il aiba.Chiar ar aduce un plus de "sare si piper " unei banale conversatii.
Leticia

Buna Jasmine, chiar am sa incerc si eu acest joc cu membrii , si cred ca o sa aiba succes, si asa membrii dau tipsuri cand vor sa vada un flash sau pun intrebari intime,un mic joc o sa ii stimuleze si poate sa ii tina mai mult timp in camera noastra,multumesc :*
Money Makes the World Go Round
Rebeca

Jasmine;1577 wrote:

Se intampla in unele zile ale modelelor de videochat sa nu aveti inspiratie, sa fiti plictisite si desigur asta se va vedea la finalul turei de lucru.E tragic!!! Cum nu putem veni mereu cu ceva inovator propun sa ne jucam....:D

Sa ne amintim jocurile copilariei ce frumoase erau si hazlii.Jocul pe care vi-l propun eu e "Adevar sau Provocare" si sunt absolut sigura ca macar o data ati invartit sticla si ati ales una din cele 2 optiuni.Eu personal jucam provocare insa fiecare le-a incercat pe amandoua.Era unul din jocurile preferate in adolescenta cand intra in joc si baiatul pe care pusesem noi ochii.:D:D

Truth or Dare!!! scrieti asta la topic.Pasul doi consta in atragerea membrilor in conversatie si apoi instigarea la joc.In schimbul tipsurilor pe care le puteti negocia dupa bunul plac puteti membrii va pot provoca sa faceti un flash sau dansa,etc sau de ce nu sa va adreseze intrebari intime cum ar fi :Cand ti-ai inceput viata sexuala?,Ce iti place cel mai mult la un barbat?,etc.

Sper ca acest joc o sa va distreze ,timpul de lucru sa treaca mai usor si portofelul sa fie plin la final de zi.Astept comentariile voastre bineinteles dupa ce ati jucat Adevar sau Provocare.

Am avut un membru caruia ii placea la nebunie acest joc, de acum incepuse sa ma dispere, jucam ore in sir in privat.=)) Intr-adevar este un mod bun de a-ti face membrii fideli si banuti implicit.:D
No avatar
anastasia

Tocmai mi-ai adus aminte de un membru de pe XLove, care mereu imi spunea de jocul asta. Nu mi se parea foarte interesant si il cam ignoram, dar mi-am dat seama ca am gresit. Data vitoare cand voi mai vorbi cu el, ma voi comport diferit. Mutumesc ca ai mentionat de joculetul asta :*
Carina

Abia astept sa vad daca functioneaza.Tin minte ca acum ceva timp intrase un membru care ma intrebase daca vreau sa jucam un joc.L-am refuzat rapid si m-am gandit ca este o farsa asa ca l-am rugat sa-si caute alt model.Abia acum incep sa inteleg ca cei care intra pe aceste site-uri nu vor doar show-uri erotice etc. Bine ca am aflat acum si nu mai tarziu ca putem face banuti si prin alte modalitati imbinand astfel utilul cu placutul.:-*
No avatar
Camelia

si jocul asta e foarte folosit de membri, dar mai sunt si jocurile alea care seamana cu tablele sau cu sahul. imi scapa numele. stiu doar ca daca joci corect, membrul da tipsuri de fiecare data.
Rebeca

Eu am jucat inclusiv ''fazan'' cu un membru pe xlove, in felul acesta l-am tinut in privat mai bine de 4 ore ;)
Alessia

Pe mine m-a invatat un membru sa joc poker Texas Holdem :)), hainele tin loc de jetoane (in ceea ce ma priveste) iar membrul ofera tips-uri cand pierde. Este un mod placut si distractiv pentru ambele parti iar pentru mine este si profitabil ;)
No avatar
Miriam

Interesting! Nici eu nu am incercat pana acum acest joc. Stiu ca il jucam in liceu, dar nu m-am gandit niciodata sa il folosesc in scopul de a face banuti pe site-uri. Thank you! :*
Scrie răspuns