Ce pasiuni avem si cum putem sa le aplicam in jobul nostru?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Camelia

Am absolvit Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala - FSSP. Mi-a placut mereu sa vorbesc cu oamenii si sa incerc sa le fiu aproape emotional. Nu sunt adepta prieteniilor multiple, ci prefer sa am putine, dar de durata. Imi plac oamenii pe care ma pot baza, in care pot avea incredere deplina si pe umarul carora pot sa plang. Alegerile mele in materie de oameni se reflecta si in activitatea online. Prefer sa petrec timp indelungat cu membrii, sa mi-i apropii, devenindu-mi astfel membri fideli. Investesc in relatia cu ei. Ii aleg pe acestia in detrimentul membrilor ocazionali. Este pur si simplu viziunea mea personala: aleg timpul de calitate, care imi influenteaza si castigurile.
Rebeca

Penelope, este foarte interesant dansul oriental...vroiam sa te intreb: atragi membrii, faci banuti cu acest stil? Ma gandeam sa incerc si eu. ;;)
No avatar
Miriam

Suntem niste mici artiste! ;;) Citind comentariile voastre, constat ca fiecare dintre noi ascunde unul sau mai multe talente, pasiuni ce ne fac sa ne dierentiem intre noi si ne fac speciale pe fiecare in parte. E placut si incurajator in acelasi timp sa vezi ca "imparti" acest job cu persoane deosebite, cu pregatire, cu talente si aptitudini speciale. :)
Felicitari fetelor! Sa dam tot ce e mai bun din noi si sa nu lasam sa se risipeasca in zadar talentele cu care am fost inzestrate sau care le-am dobandit prin propria munca! :*
No avatar
Penelope

Rebeca;4393 wrote: Penelope, este foarte interesant dansul oriental...vroiam sa te intreb: atragi membrii, faci banuti cu acest stil? Ma gandeam sa incerc si eu. ;;)

Rebeca, sa stii ca sunt multi membri din statele arabe pe aceste site-uri si au o placere deosebita sa vada o femeie dansand frumos ,inainte de a incepe show-ul.Chiar am un membru care intra doar pentru dans, doar ca e un maraton,in care ore intregi dansez si schimb tot felul de toalete care mai de care mai frumoase sau neobinuite.Cand termin privatul cu el sunt franta de oboseala.Am optat pentru toalete arabesti mai mult deoarece e plin pe site-uri de fete siliconate si botoxate ce arata toate la fel.Eu ma simt apeciala cand imbrac costumul de dans.Incearca si tu cu incredere!!! :*
No avatar
bug.dan

Nu m-am gandit niciodata sa imbin pasiunea mea pentru chitara cu job-ul. De obicei prefer sa cant atunci cand vreau sa ma relaxez si sa fiu in lumea mea, departe de toti si de toate....dar le mai cant si prietenilor uneori :P. Nu am facut scoala de arte, am invatat sa cant singur, nu stiu cat de bine imi iese dar prietenii spun ca daca as vrea sa merg pe drumul asta as avea succes. Nu cred ca le voi canta membrilor vreodata....momentan prefer sa imi cant mie si eventual prietenilor apropiati :))
No avatar
Ilinca

Mie mi-ar fi placut sa fiu actrita,sa joc in telenovele.Aici e mai ceva ca in filme,scenariul difera de la un membru la altul iar eu pot fi oricum imi doresc.Intr-o zi, sunt o domnnisoara cocheta,glamour,in alta zi sunt o tipa hot,iar cateodata sunt cea mai inocenta persoana etc.Membrilor le place acest lucru deoarece nu se plictisesc de mine,mereu ma reinventez.
No avatar
raini

Pasiunea mea: masinile :"> Da, sunt barbat si pe de o parte e de inteles, nu ? Am chiar si unele obiecte de decor pe care le folosesc pentru a crea un spatiu personalizat. Am si membri cu care vorbesc despre masini, besides partea sexuala, ca nu doar asta conteaza. Contrar asteptarilor, sunt multe persoane care vor doar sa aiba o companie placuta si sa stea de vorba. Asadar, le arat ca sunt un ascultator si folosesc lucrul asta in avantajul meu.
No avatar
raini

Mda, nu e un nume foarte des intalnit ce-i drept, ceea ce-l face si mai special. Da, e nume de baiat.
No avatar
printzesa.mik

Una dintre pasiunile mele este muzica.:xMi-ar fi placut sa am studii in domeniu insa am optat pentru o facultate care sa ma ajute ,,sa nu mor de foame''.:))Cu toate acestea,respectabila mea facultate,nu m-a ajutat sa-mi gasesc un loc de munca care sa ma ajute sa supravietuiesc.In fine,imi place foarte mult sa cant,iar altii spun ca am talent asa ca,pe viitor,as vrea sa inregistrez cateva piese..Membrii ma adora si au parte de concerte in fiecare seara,ei sunt cei mai adorabili fani pe care-i am.
No avatar
Antonia

Daca tot a venit vorba despre talente, astazi mi-am demonstrat in fata membrilor talentul meu la gatit :D in una din noile camere amenajate in studio! A fost o zi super! M-am distrat, m-am simtit grozav in acea camera, am facut mult mai multi banuti decat ma asteptam, m-am simtit ca acasa, la o intalnire cu prietenii. Ne-am amuzat grozav: fiecare isi dadea cu parerea asupra retetei, fiecare avea pofte, preferinte diferite, am reusit sa nu ma frig sa nu sparg nimic, suntem cu totii in siguranta :)), iar partea si mai buna este ca am plecat acasa "cu portofelul plin".
Scrie răspuns