Cum sa iti pastrezi sanatatea mintala !!!

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Penelope

Poti sa ai nervi de otel, daca ai ghinionul sa dai intr-o zi peste membri grosolani sau nesimtiti care te jignesc si te fac in tot felul doar pentru ca nu le-ai aratat ceva gratis, cred ca tot afecteaza.Am patit de multe ori sa ma ia plansul dupa o zi buna de munca ,din cauza unor nenorociti ca membrii de pe Chaturbate de exemplu care sunt obisnuiti sa vada gratis .
Daria

Penelope;4416 wrote: Poti sa ai nervi de otel, daca ai ghinionul sa dai intr-o zi peste membri grosolani sau nesimtiti care te jignesc si te fac in tot felul doar pentru ca nu le-ai aratat ceva gratis, cred ca tot afecteaza.Am patit de multe ori sa ma ia plansul dupa o zi buna de munca ,din cauza unor nenorociti ca membrii de pe Chaturbate de exemplu care sunt obisnuiti sa vada gratis .

Poate cand esti la inceput intr-adevar este mai greu, dar dupa ce ai capatat o oarecare experienta, trebuie sa inveti sa ignori astfel de membri. De multe ori ignoranta, nepasarea doare mult mai tare decat cuvintele si in acelasi timp cred ca este cel mai bun scut!
No avatar
Antonia

Trebuie sa ne alegem cu grija site-urile pe care lucram. Nu cred ca exista site-uri pe care sa nu fie si astfel de membri grosolani, fara scrupule, dar pe unele cum e si Chaturbate-ul pe care l-ai pomenit, asa sunt majoritatea membrilor. Daca vezi ca nu le poti face fata, cred ca ar fi mai bine sa nu te mai loghezi pe el. Aminteste-ti ca tu esti cea mai importanta, tu esti pe primul loc si trebuie sa ai grija de tine, sa te menajezi! :*
No avatar
Ilinca

La inceput eram super agitata,puneam la suflet orice aberatie si imi stricam ziua inutil.In timp, am invatat sa imi controlez emotiile si sa privesc totul ca pe o provocare.Sunt imuna la toate rautatile sau fanteziile neobisnuite.Toate acestea nu mi-au afectat viata privata,din contra,sunt mai echlibrata si am invatat sa iau hotarari intelepte,la rece.
No avatar
printzesa.mik

Uneori ma pierd si cad pe ganduri daca vreun membru ma insulta.Automat mi se strica tot cheful,sunt vulnerabila iar ceilalti simt acest lucru.Sper ca pe viitor sa fiu mai puternica si sa invat sa pun o bariera intre viata reala si cea din fata camerei,la urma urmei nimeni nu ma cunoaste cu adevarat si daca-mi propun,cu siguranta voi detine controlul.
Alessia

Am avut un guest zilele trecute care facea tot posibilul sa ma calce pe nervi. Incercam sa nu arat ceea ce simt si sa par relaxata, cred ca era vreun fetish-ist din categoria humiliation dar m-am abtinut de la multele chestii pe care imi venea sa i le spun si ii dadeam raspunsuri scurte si la obiect, de bun simt si fara sa jignesc. Mai aveam membri in lista si automat nu puteam raspunde cu aceeasi moneda. Oricum, pana la urma s-a terminat cu bine deoarece m-a luat un membru in pvt o buna bucata de timp iar guest-ul ala nu a asteptat sa revin eu online.
Este cu adevart dificil uneori sa stai si sa suporti, iti poate strica toata buna dispozitie si chiar toata ziua :(.
Carina

Cand ies din tura ma detasez total,totul ramane in camera de lucru.In timp,am invatat sa creez o linie imaginara intre viata reala si aceasta activitate.Recunosc ca am invatat multe lucruri interesante si utile din videochat dar pe unele prefer sa le tin doar pentru munca.
Scrie răspuns