Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Alina01

Multumesc rebeca,din ce m-am documentat si eu cred ca este cea mai buna varianta.Pe ce site imi recomandati sa lucrez pentru inceput,vreau sa imi mai dau drumu' la engleza,dupa care vreau sa ma axez doar pe LJ.
Rebeca

Lj este cel mai bun, insa poti incerca si pe F4f, Xlove, Imlive. Mie personal aceste site-uri mi se par cele mai bune. Pentru inceput nu iti fa conturi pe multe site-uri alege cateva sa inveti sa flirtrezi cu membrii si sa le raspunzi in timp util, dupa care iti mai poti adauga treptat.
No avatar
Alina01

Vreau sa lucrez deocamdata doar pe un site(stil lj) sa-mi exersez engleza,dupa care sa ma axez doar pe LJ.Multumesc
Rebeca

Atunci incearca pentru inceput Imlive, este un site bun si eu chiar fac banuti pe el. ;)
No avatar
Alina01

Sigur.Multumesc
No avatar
Selllena

Eu lucrez de la studio si imi merge destul de bine.Intr-adevar vara asta a fost cam slabut,dar tot am reusit sa fac ceva.Sunt de 3 luni aici,seful e k,nu avem presiuni pe noi.Am fost in mai multe parti,acum sunt linistita la Studio Alice Bucuresti.Fac in medie 180 usd/zi
No avatar
Antonia

Alina01;4319 wrote: Multumesc rebeca,din ce m-am documentat si eu cred ca este cea mai buna varianta.Pe ce site imi recomandati sa lucrez pentru inceput,vreau sa imi mai dau drumu' la engleza,dupa care vreau sa ma axez doar pe LJ.

Daca tot vrei sa te axezi pe Jasmin, eu zic sa incepi tot cu el. Din cate am inteles, ai tot ce iti trebuie, te incadrezi in cerintele impuse de acest site (webcam, lumini, pc). In plus, aici ai suport online, adminii sunt seriosi si promti, traficul este de calitate, sunt mereu concursuri care iti pot suplimenta castigurile.
In ceea ce priveste engleza, lucrand, vei observa ca incet incet iti va fi tot mai usor sa comunici cu membrii pana cand vei ajunge sa poti face acest lucru fara cel mai mic efort; cum spune si acel proverb:"repetitia este mama invataturii" ;)
Mult succes!
No avatar
Alina01

Ok,dar nu exista sanctiuni,in cazul in care nu raspund asa repede unui client in privat,sau poate chiar nu stiu sa-i raspund.Exista sanctiuni,sau in cel mai rau caz,clientul sa isi ceara banii inapoi?
No avatar
Alina01

Am inteles.Multumesc
No avatar
Camelia

Alina01, te sfatuiesc sa citesti regulamentele site-urilor, pentru a sti cerintele fiecarui site in parte si pentru a nu avea probleme. Unele reguli seamana, unele sunt doar putin modificate, insa recomandat este sa le stii, macar in mare parte. Nu e nevoie sa faci din asta o lectura exhaustiva, dar cand ai timp te poti delecta cu regulamentele site-urilor. Iti va fi de mare ajutor. ;;)
Scrie răspuns