Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Carina;1869 wrote: Si eu am Pfa de cateva luni,astept sa fac un an ,sa imi cumpar si eu un apartament.Sunt satula sa platesc chirie inutil cand pot sa imi platesc rata la casa.
Carina poti incepe demersurile pentru Prima Casa.Mai intai mergi la mai multe banci sipentru o suma pe care o hotarasti vezi care ti-ar acorda rata cea mai buna.Chiar daca nu ai un an inca functionarii de la banci pot sa iti dea o lista cu ce acte ai neviu,apoi trebuie sa stii ce tipuri de locuinte pot fi achizitionate prin acest program.Bafta!
Buna fetelor, Fac videochat de ceva vreme si tot citind postarile voastre imi doresc si eu un pfa sa fac un credit pt casuta :) . Voi cum ati procedat? pfa cu cod caen 9329? Apoi intrebarea mea este cum se contabilizeaza veniturile atata timp cat transferurile sunt facute prin payoneer? Si o alta intrebare ..... exita riscul ca din momentul in care declari cardul sa iti urmareasca veniturile din urma? Asta ma cam ingrijoreaza...am tot citit pe forumuri in ultimile zile si nu stiu ce sa mai cred. Si pentru fetele care sunt deja freelanceri :) aveti si cheltuieli deductibile pe pfa? Si daca da cam ce s-ar incadra in normele legale? Multumesc anticipat :-*:x
''Infiintarea PFA-ului te va costa aprox. 250 lei. Daca il creezi singura vei avea nevoie de urmatoarele acte: - buletin - o copie dupa un act de studii (diploma de 8 sau 10 clase, bac, licenta) - contract de comodat (incheiat cu proprietarul spatiului unde iti vei deschide sediul firmei) - acordul asociatiei si al vecinilor din perete cu tine, in cazul in care sediul va fi deschis intr-un apartament Cu aceste acte va trebui sa mergi la Registrul Comertului sa iti infiintezi PFA-ul. Vei completa un formular in care vei trece si codul CAEN care va reprezenta domeniul de activitate. (mai potrivit : alte activitati recreative si distractive). Nu va aparea nicaieri ca faci videochat! Dupa 5-7 zile cand va fi gata dosarul PFA vei merge cu certificatul de inregistrare la orice banca vrei tu pentru a-ti deschide un nou cont pe baza PFA-ului. De asemeni va trebui sa mergi apoi la Finante (care apartin la adresa din buletin) pentru a te inscrie la platitor de impozite. PFA-ul pe care il vei crea va fi cu norma de venit. Mai exact tu vei plati lunar suma de 215 lei indiferent de castigul pe care il ai . Acest impozit reprezinta asigurarile de sanatate. Poti plati in fiecare luna sau poti plati o data la 2-3 luni echivalentul sumei pe acea perioada.'' Daca te pot ajuta cu mai multe informatiii, contacteaza-ma in privat, eu colaborez cu Lucky Studio si sunt foarte multumita caci tot timpul imi dau banutii la timp, pot apela oricand pentru suport tehnic si idei noi privind atitudinea in fata camerei, lenjerie, jucarii, fetele tot timpul ma tin la curent cu toate noutatile, ma promoveaza pe site-uri, ceea ce ma ajuta mult. Citatul de mai sus cu infiintare PFA a fost postat de Larisa, trainer la departamentul fetelor ce lucreaza de acasa, este foarte draguta si am devenit in scurt timp prietene. ;)
Suma fixa de 215 lei lunar de la 1 ianuarie sa majorat la 222 care reprezinta contributia la fondul de pensii si asigurarile sociale, in plus de asta va trebuii sa platesti impozit pe venit de 16% din veniturile realizate ! Spor !
Buna dragelor! Sunt curioasa daca este ilegal videochatul fara pfa, nu vreau sa ma trezesc cu vreo surpriza. E ca si cum ai lucra la negru,banuiesc. Eu lucrez de acasa fara "ocrotirea" vreunui studio. Sper ca ma puteti lamuri.
Totul este impozabil, insa spre exemplu daca vrei sa faci un credit folosindu-te de pfa, nu toate bancile le accepta pe cele cu norma de venit(doar cele pentru doctori, notari, avocati ,etc).Eu am pe alte activitati si se pare ca desi am un venit lunar constant, nu se ia in calcul decat norma de venit , sau ceva de genul :(( Stiti cumva ce banci iau in considerare sumele intrate in cont desi e pfa cu norma de venit?
Buna amrita, in orice domeniu de activitate daca nu ai contract si nu platesti impozit, este clar ca lucrezi la negru, adica este ilegal. Cred ca cel mai bine ar fi sa apelezi la un studio si sa incerci sa lucrezi legal pentru a evita problemele de acest gen, plus ca ai si suport, training si mai ales promovare din partea studioului. Ai sansa sa castigi mult mai mult daca te ajuta un personal care se ocupa de toate acestea si are experienta in ceea ce priveste activitatea modelelor.;)
In cazul in care vrei sa colaborezi cu un studio...ce ar fi mai indicat? pfa,sau societate comerciala? Nu prea inteleg diferenta dintre ele si care ar fi mai avantajoasa. Multumesc!
SRL-D zic eu, pentru ca sunt taxele mai mici. Dar ai girja sa ai un contabil ff bun. La SRL-D ramai cu 40%-47% (depinde de toate taxele si de cat de "creativ" e contabilul ) la PFA mult mai putin. Si la PFA se pune si problema sa ai si alte activitati pe contract. Indiferent pentru care optezi, taxele ti le platesti singurica! Multa bafta!
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”