Daca am fundul mai mare pot fi model de videochat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Alessia

Eu nu am fundul mare si intentionez sa ma apuc de niste exercitii special pentru a imi mari/rotunji fundul. Sunt foarte multe tutoriale care se gasesc foarte usor pe YouTube si exercitiile se pot face acasa, nu se pierde timp cu drumul pana la sala si este GRATIS :)). Consider ca fetele cu fundul mare sunt niste norocoase, dar pot face si ele astfel de exercitii pentru conturare si tonifiere.

https://www.youtube.com/watch?v=92K5UK5DvSQ
No avatar
Ilinca

Eu cred ca un posterior mai mare m-ar ajuta mai mult deoarece barbatii sunt innebuniti dupa acest lucru.Oricum,dupa cum spuneam si in alt comentariu,am de gand sa imi fac o operatie de marire a feselor.Aici,primul impact este cel vizual,astfel daca membrii sunt atrasi de aspectul meu fizic vor ramane in camera si vor fi interesati sa incepem o discutie.
Alessia

Cu siguranta modelele care au posteriorul mare si/sau sanii mari au succes in acest domeniu. Eu mi-am facut marire de sani si sunt multumita, castig mult mai bine, iar acum lucrez si pentru a avea un posterior mai generos. Pentru posterior am ales sa fac niste exercitii specifice cum sunt cele prezentate in videoclip-ul anterior si am aproape o luna de cand m-am apucat sa fac acest lucru. Deja se cunosc rezultatele, este mai bombat si mai tonifiat, recomand tuturor, inclusiv persoanelor de sex masculin.
Modelele care au fundul mare ar trebui sa profite de acest lucru, oricarui barbat i-ar placea sa priveasca un astfel de posterior ore in sir:

https://www.youtube.com/watch?v=3ZNYte6xZeE
No avatar
ReGina

Fundul mai mare este un atu in acest domeniu,barbatilor le plac formele mai generoase.Fiecare model,indiferent de aspectul fizic,are admiratorii ei.Cea mai importanta este atitudinea,trebuie sa fim irezistibile prin gesturi,mimica,privire.;;)
No avatar
Camelia

Orice persoana poate sa faca videochat, atat timp cat are varsta legala si intruneste anumite calitati, desi am vazut si persoane care. dupa parerea mea, aratau jalnic si nu aveau ce sa caute in aceasta industrie, insa fiecare model are membrii sai. Din moment ce unele modele inca mai sunt online, este clar ca inca mai au admiratori. In ceea ce priveste partea cu fundul mare, cu ce ar impiedica acest lucru buna-desfasurare a lucrurilor? Cu nimic. Este ca si cum ai intreba daca poti face videochat in conditiile in care ai sanii mici/mari. Unele trasaturi fizice nici nu sunt atat de importante si palesc in fata altor caracteristici, de cele mai multe ori de ordin moral sau care tin de vointa si ambitie.
Scrie răspuns