10 lucruri care ii innebunesc pe membri
Cand mergem la cumparaturi, fie pentru casa, fie sa ne cumparam hainute sau pantofiori, ce cautam? Ceva care sa ne atraga atentia, ceva care "sa ne fure ochii". Pana si cutiile in care sunt ambalati biscuitii sau prajiturile trebuie sa aiba ceva frumos, culori care sa aiba un impact asupra noastra. Magazinele mari, de renume, cele care si-au creat propriul brand, investesc sume colosale in atragerea clientilor - evident, castigurile lor sunt pe masura. Asa ar trebui sa privim si noi problema: trebuie sa petrecem timp de calitate atunci cand suntem online, sa investim in propria imagine, sa venim mereu cu ceva nou, sa atragem si sa mentinem membrii - in definitiv, facem toate acestea tot pentru noi. :">
Prima impresie pe care o lasam membrilor ii ajuta sa isi formeze o parere despre noi.Din acest motiv este important ca tot timpul cand ne logam, sa fim perfecte.Este esential sa investim in imagine,merg saptamanal la salon pentru a ma coafa si a-mi face manichiura,pedichiura.Din moment ce dispun de atatia bani,imi permit aceste mici rasfaturi.
Membrii sunt innebuniti dupa femei frumoase pe care probabil nu le pot avea in viata reala.Le place faptul ca alaturi de noi pot trai senzatii intense si ne doresc cu ardoare din cauza faptului ca niciodata nu putem fi ale lor cu adevarat,sa zicem ca suntem oarecum,,interzise''.Noua ni se pot destainui,avand curajul sa recunoasca ce fetish-uri neobisnuite au. Le-ar fi rusine sa le povesteasca sotiilor,iubitelor ce fantezii ascunse au,cine sunt cu adevarat.
Ma conving pe zi ce trece ca nu exista categorii bine-delimitate in ceea ce ii priveste pe membri. Nu as putea sa spun ca exista X tipologii de membri. Intalnesc frecvent membri diferiti, sau care au calitatile pe care le-am regasit la alti 4 membri. Nu asta conteaza, nu clasificarea este importanta, ci captarea atentiei, mentinerea legaturii cu membrii respectivi, ceea ce inseamna si banuti, ca doar nu suntem pe site-uri de socializare. Se poate intampla ca ceea ce il innebuneste pe un membru, sa ii displaca altui membru, de aceea eu mizez pe comunicare, pentru ca doar asa ajungi sa cunosti preferintele si asteptarile membrilor.
Aspectul fizic conteaza foarte mult, dar nu este cel mai important. Degeaba arata bine modelul daca nu are o oarecare cultura generala pentru a purta discutii lungi, asa se castiga cel mai bine banii, nu pvt-uri de 5-10 minute si fiecare pvt cu "exercitii fizice".... daca ar fi asa, cred si eu ca obosesti, te saturi si nu mai ai chef de nimic.
Eu sunt convinsa ca sunt foarte multi membri care apreciaza mult mai mult un model care cucereste prin atitudine pozitiva, istetime si feminitate. Spun acest lucru deoarece de-alungul timpului am intalnit membri care nu neaparat ca erau timizi, ci pur si simplu le era jena sa imi spuna sa ma dezbrac, preferau sa stam de vorba ore in sir pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a pune bazele unei relatii virtuale frumoase. Iar pentru a isi satisface nevoile fizice mergeau la alte modele care se multumeau cu acele cateva minute de pvt.
De la primul contact cu membrul se poate stabili ce fel de relatie virtuala va fi (daca va exista una)....in principal membrul va decide daca doreste sa continue sau nu, iar daca doreste sa continue, depinde numai de tine cum va decurge relatia. Te vei multumi cu pvt-urile scurte si obositoare sau pe cele lungi si pline de discutii interesante?
Eu una stiu ce vreau, stiu cum vreau sa decurga totul si stiu ce fel de membri vreau sa am.
Eu sunt convinsa ca sunt foarte multi membri care apreciaza mult mai mult un model care cucereste prin atitudine pozitiva, istetime si feminitate. Spun acest lucru deoarece de-alungul timpului am intalnit membri care nu neaparat ca erau timizi, ci pur si simplu le era jena sa imi spuna sa ma dezbrac, preferau sa stam de vorba ore in sir pentru a ne cunoaste mai bine si pentru a pune bazele unei relatii virtuale frumoase. Iar pentru a isi satisface nevoile fizice mergeau la alte modele care se multumeau cu acele cateva minute de pvt.
De la primul contact cu membrul se poate stabili ce fel de relatie virtuala va fi (daca va exista una)....in principal membrul va decide daca doreste sa continue sau nu, iar daca doreste sa continue, depinde numai de tine cum va decurge relatia. Te vei multumi cu pvt-urile scurte si obositoare sau pe cele lungi si pline de discutii interesante?
Eu una stiu ce vreau, stiu cum vreau sa decurga totul si stiu ce fel de membri vreau sa am.
Sunt perfect de acord cu tine Alice! Banutii castigati, membrii cuceriti, succesul in acest job depinde in primul rand de modul de abordare. Trebuie sa invatam sa ne selectam membrii dupa dorintele noastre, la fel ca in viata reala pana la urma. Daca ne dorim sa venim cu drag la munca trebuie sa ne inconjuram de membri care ni se potrivesc, cu care ne este drag sa avem privat-uri. Acest lucru eu cred ce se dobandeste in timp, cu rabdare si perseverenta.
Dupa primele 3 luni de munca in acest domeniu, am realizat ca este muult mai importanta o conversatie cu un membru (care merita si care este pe placul nostru) in free chat de 30 de minute sa spunem decat un privat de 5-10 minute. Facand din nou o paralela la viata reala, orice barbat agreeaza o femeie cand nu este "pe interes".
Dupa primele 3 luni de munca in acest domeniu, am realizat ca este muult mai importanta o conversatie cu un membru (care merita si care este pe placul nostru) in free chat de 30 de minute sa spunem decat un privat de 5-10 minute. Facand din nou o paralela la viata reala, orice barbat agreeaza o femeie cand nu este "pe interes".
Poate parea surprinzator, insa am intalnit membri care au fost cuceriti de o privire patrunzatoare sau de un zambet atragator, ori copilaresc. Sigur, pentru marea majoritate conteaza doar ambalajul, iar in graba de a descoperi ce se ascunde dedesubt, nu le mai pasa de persoana in sine. Iti trebuie putina sclipire, sarm si eleganta pentru a-l face sa fie interesat si de altceva in afara de corp sau vestimentatie.
Am observat ca in ultima perioada imi intra multi membrii care au feet fetis, de aceea acord o atentie deosebita ingrijirii picioarelor pedichiura cat mai atragatoare si pielea sa fie cat mai catifelata, insa asta nu inseamna ca neglijez restul corpului ;;)