Viata inainte si dupa videochat
De pe alta parte, daca stam bine si ne gandim, indiferent de jobul pe care il avem in acest moment, este bine sa ne gandim si la viitor, nu numai la clipa actuala sau la zilele viitoare. Nu trebuie sa fim negativisti, insa trebuie sa fim precauti.
Filip mie mi-ar fi frica sa risc si sa imi deschid studio,gandindu-ma la ce costuri uriase sunt si ca e foarte mare competitia.Studiourile mari si cu vechime au din start mai multe de oferit si majoritatea fetelor vor ajunge acolo nu la un studio mic .
Eu una am inceput sa practic acest job in ideea de a strange ceva banuti pentru a-mi deschide un salon de infrumusetare tip bar. Nu va dau mai multe detalii ca sa nu imi furati ideea :D:D:D:D. Am inceput deja sa ma apuc de treaba in acest sens, insa nu am de gand sa renunt prea curand la videochat! :D
Am mizat pe faptul ca sunt fete care ar vrea sa lucreze intr-un cadru intim, un studio micut unde sa nu se intalneasca cu vecina sau colega de la facultate. Stiam deja cateva fete care voiau sa lucreze intr-un astfel de cadru asa ca le-am cerut parerea pentru amenajarea camerelor. Aste este o strategie de marketing prin care subcontient le-am convins sa lucreze in studioul meu. :) Asta a fost cea mai grea parte caci au venit ele dupa aceea cu prietenele lor fiind multumite si prietenele la randul lor si-au adus prietene si tot asa. Am mers doar pe recomandare, nu am publicitate deloc in oras, astfel fetele se simt protejate stiind ca nu vin fete pe care nu ar vrea sa le intalneasca.;)
Mda...unii membri imi spun ca s-au mai infiintat si cateva site-uri unde cersesc romancele ca nu-s ei satui de cersetorii romani pe care ii intanlesc pe starzile din tarile lor. Este jalnic...in loc sa te bucuri cu faptul ca unii oameni sunt incantati de chipul si sarmantul tau, sa te plangi ca ai cancer si stai cu perfuzia in vena ca sa cersesti? Groaznic, ce pot sa spun altceva? Cred ca aceste persoane care se gandesc la astfel de povesti, nu au discernamant...:(
Mda...unii membri imi spun ca s-au mai infiintat si cateva site-uri unde cersesc romancele ca nu-s ei satui de cersetorii romani pe care ii intanlesc pe starzile din tarile lor. Este jalnic...in loc sa te bucuri cu faptul ca unii oameni sunt incantati de chipul si sarmantul tau, sa te plangi ca ai cancer si stai cu perfuzia in vena ca sa cersesti? Groaznic, ce pot sa spun altceva? Cred ca aceste persoane care se gandesc la astfel de povesti, nu au discernamant...
Pot spune ca,inainte de a lucra in acest domeniu,eram naiva..Lumea nu e chiar asa cum mi-am imaginat,nu o spun neaparat cu rautate.Oamenii sunt diferiti,am posibilitatea de a invata lucruri noi,de a percepe altfel mediul in care traiesc.Pff,cand stiu ca ma multumeam cu 900 de lei pe luna..De fapt,nu imi ajungeau decat pentru transport si pentru cateva cheltuieli in casa.Acum,sunt zile cand castig mai mult de 900 de lei intr-o seara,viata mea s-a schimbat,imi doresc mai mult...Faptul ca am inceput sa lucrez in acest domeniu,a fost cea mai buna alegere pe care am putut sa o fac.