Viata inainte si dupa videochat
M-am schimbat foarte mult de cand lucrez in acest domeniu.In primul rand,am grija mai mare de aspectul fizic,mi-am imbunatatit cunostintele de limbi straine si am invatat sa fiu mai calculata,calma.Nu mai sunt o fata naiva,acest job m-a maturizat deoarece am intalnit oameni diferiti si sinceri,ce au avut curajul sa-mi destainuie toate gandurile si fanteziile.Am mai invatat sa ,,citesc''membrii ,sa le inteleg caracterul intr-un timp foarte scurt.Sa nu mai spun,cata putere de concentrare am acum...vorbesc cu multi oameni in acelasi timp si acord atentia maxima tuturor.:)
Orice loc de munca te poate schimba, mai ales daca comunici mult cu oamenii. Spre deosebire de alte job-uri, lucrand in domeniul de videochat inveti sa fii mai deschisa, sa ai o parere mai buna despre tine si sa devii mai indrazneata. Cu alte cuvinte, iti dezvolta anumite capacitati de comunicare si de relationare cu oamenii din jur deoarece inveti sa ii "citesti" si sa iei decizii intr-un timp mai scurt decat o faceai inainte. Cu siguranta se poate spune ca acest job este un mix de domenii care se completeaza.
Este adevarat ca acest job te schimba foarte mult. Iti da mai multa incredere in tine, iti perfectioneaza abilitatile de comunicare, iti imbunatateste nivelul de limbi straine, dar intrebare majoritatii este alta: Cum va fi viata dupa videochat? Suntem cu totii constienti ca nu poti face asta o viata intreaga, nu poti fizic in primul rand. Si apoi? Dupa ce vei incheia toate socotelile cu videochat-ul ce vei face?
Poate vei strange suficienti banuti astfel incat sa iti poti deschide propria afacere, dar daca nu?...
Poate vei strange suficienti banuti astfel incat sa iti poti deschide propria afacere, dar daca nu?...
Cand am decis sa fac videochat, am vrut - intai de toate - o situatie financiara mai buna, pe care o si am, fara falsa modestie. Desi mi-as putea permite multe lucruri de lux, duc o viata normala, modesta (nu imi refuz anumite rasfaturi, doar sunt femeie), economisesc bani, pentru ca sunt constienta ca nu o sa fac lucrul asta o viata intreaga si nu are rost sa arunc banii in vant. Dupa toata aceasta perioada, am strans suficienti bani incat sa imi pot deschide propria afacere. Poate suna ciudat, dar vreau sa imi deschid o librarie. Ca sa nu mai spun de faptul ca mi-am cumparat masina, mi-am terminat studiile si in curand imi voi cumpara si propriul apartament.
Asa e Camelia,eu nu pot intelege fetele care vin la studio si pleaca cu cativa lei acasa(zi de zi ), nici nu profita de lectiile de engleza si franceza,stau plictisite toata tura,si se si plang ca nu e trafic :)))
Pai cum sa fie trafic daca stai plictisita si mai ai un pic si adormi? Unele fete mai au si un tupeu enorm si reproseaza membrilor ca nu dau tipsuri suficient de mari, si cer bani motivand ca e careva din familie prin spital dandu-si duhul,sau ca nu au bani de chirie si maine sunt date afara din casa.Membrii vor sa se simta bine,sa uite de grijile lor,nu sa auda smiorcaiala si necazurile femeii de la care ei vor un show .
Pai cum sa fie trafic daca stai plictisita si mai ai un pic si adormi? Unele fete mai au si un tupeu enorm si reproseaza membrilor ca nu dau tipsuri suficient de mari, si cer bani motivand ca e careva din familie prin spital dandu-si duhul,sau ca nu au bani de chirie si maine sunt date afara din casa.Membrii vor sa se simta bine,sa uite de grijile lor,nu sa auda smiorcaiala si necazurile femeii de la care ei vor un show .
Money Makes the World Go Round
Leticia;3934 wrote: Asa e Camelia,eu nu pot intelege fetele care vin la studio si pleaca cu cativa lei acasa(zi de zi ), nici nu profita de lectiile de engleza si franceza,stau plictisite toata tura,si se si plang ca nu e trafic :)))
Asa este, din punctul acesta de vedere pot spune: ca membru, care ar mai fi ideea de a intra pe astfel de site-uri daca nu exista nici o diferenta intre ceea ce au acasa si modelele pe care le intalnesc pe site-uri? Oricum cheltuie bani si cu nevasta, de ce ar mai cheltui si cu un model daca are parte de aceleasi discutii "obosite"?