Jucarii sexuale - Partea a II-a

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Alessia

Ai spus ca ai totul pe culoarea rosie, mai poti completa la aceasta categorie cu o pereche de accesorii pentru sfarcuri, am si eu dar pe negru cu snurulete si pe rosu in forma de inimioara tot cu snurulete.

Poti incerca si niste aripi de inger / demon:

Eu am vazut costumul asta acum si cred ca imi fac o comanda :))

Bubu2014

La inceput,am fost impotriva jucariilor sexuale.Considerandu-ma tipul glamour,am zis ca nu mi se potriveste acest gen hardcore.Mi-am facut cativa membri fideli si in timp ,aproape toti, si-au dorit sa ma vada si ,,altfel''.Acum dispun de o varietate de jucarii,cu diferite culori si marimi.Cred ca un model de videochat trebuie sa fie pregatit pentru orice tip de membru ii intra in camera,astfel,i se maresc sansele de a face mai multi banuti.
Rebeca

Eu mi-am achizitionat aceasta jucarie si recunosc faptul ca am facut si inca mai fac multi banuti cu ea. Membrii isi imagineaza ca sunt in locul trunchiului si ii excita. La teasing nu mai zic...ploua cu tipsuri consistente. Sa vedeti ce nostim este cand il masez si pe el cu ulei.=)) Va recomand sa incercati.:D
No avatar
Bianca

Eu im doresc setul acesta. Il are cineva, ce ziceti se merita, voi avea succes cu el?

No avatar
anastasia

Bianca, iti spun strict parerea mea personala: seamana foarte bine unul cu celalalt si nu cred ca merita suma de bani. Banuiesc ca este destul de scump. Sfatul meu este sa iti achizitionezi jucarii diverse, culori si marimi variate, pentru a avea de unde alege. Unii membri adora sa vada mai multe jucarii si sa aleaga una dintre ele.
No avatar
Alice

Bianca;3406 wrote: Eu im doresc setul acesta. Il are cineva, ce ziceti se merita, voi avea succes cu el?

Wow....vreau si eu un set...cu siguranta vei avea succes, mai ales daca tii suportul cu dildo-uri langa tine deoarece ceea ce scrie pe ea este Rammstein, o formatie din Germania de rock foarte cunoscuta. Sunt membri care asculta rock si sunt foarte ok, ofera tips-uri doar pentru ca le place muzica pe care o asculti iar in general sunt destul de darnici si de multe ori nu este necesar sa le arati ceva. Daca vor sa vada ceva merg in pvt.
Cu siguranta voi cauta si eu acest set, iar intre timp va invit sa vedeti versiunea necenzurata a unui videoclip de la Rammstein;).

https://vimeo.com/19792028
Daria

Alice;3411 wrote: Wow....vreau si eu un set...cu siguranta vei avea succes, mai ales daca tii suportul cu dildo-uri langa tine deoarece ceea ce scrie pe ea este Rammstein, o formatie din Germania de rock foarte cunoscuta. Sunt membri care asculta rock si sunt foarte ok, ofera tips-uri doar pentru ca le place muzica pe care o asculti iar in general sunt destul de darnici si de multe ori nu este necesar sa le arati ceva. Daca vor sa vada ceva merg in pvt.
Cu siguranta voi cauta si eu acest set, iar intre timp va invit sa vedeti versiunea necenzurata a unui videoclip de la Rammstein;).

https://vimeo.com/19792028

Interesant finalul! Nu ma asteptam sa fie chiar asa cu finalizare :D >:)
Nu obisnuiesc sa ascult muzica rock, dar asta merge pusa asa din cand in cand, mai ales daca esti intr-o stare de oboseala, plictiseala, cred ca m-ar trezi, m-ar energiza, vizionarea videoclipului ajuta la recapatarea chefului de munca >:)
No avatar
Ilinca

Un model adevarat trebuie sa aiba o colectie impresionanta de jucarii erotice.Partea buna este ca multi membri se ofera sa mi le achizitioneze asa ca nu investesc multi bani.
No avatar
Miriam

Pentru unele dintre noi folosirea acestor jucarii sexuale reprezinta o rusine, cred ca vor fi considerate nimfomane sau le este pur si simplu rusine, mai ales daca nu au facut acest lucru nici in viata reala, de zi cu zi. Nu constientizeaza importanta folosirii lor. Jucarioarele fie ele bazaitoare sau nu, redau diversitatea necesara atat noua modelelor cat si membrilor.
Alessia

Miriam;3734 wrote: Pentru unele dintre noi folosirea acestor jucarii sexuale reprezinta o rusine, cred ca vor fi considerate nimfomane sau le este pur si simplu rusine, mai ales daca nu au facut acest lucru nici in viata reala, de zi cu zi. Nu constientizeaza importanta folosirii lor. Jucarioarele fie ele bazaitoare sau nu, redau diversitatea necesara atat noua modelelor cat si membrilor.

Nu este neaparat sa se foloseasca jucariile sexuale tot timpul, de multe ori doar "dau bine", sunt mai mult de "ochii" membrilor.
Eu am destul de multe, avand in vedere ca nu sufar de nimfomanie, dar este bine sa le vada membrii, ii excita. Sunt membri care prefera fara jucarie sexuala, altora le este indiferent.
Este clar ca simularea unui sex oral este mult mai incitanta daca se foloseste un dildo si nu degetele, de aceea este bine sa ai macar unul la indemana. Am un membru pe AdultWork care ma tine aproximativ 2 ore in pvt, iar dupa ce vorbim, incheiem cu o astfel de simulare a sexului oral. Asta este fetish-ul lui si mi se pare destul de ok fata de altii care au ca fetish-uri tot felul de ciudatenii.
Scrie răspuns