Pro sau contra operatiilor estetice

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
anastasia

Eu nu critic, nu sunt nici pro nici contra. Sunt de parere ca fiecare persoana alege sa isi faca ce fel de operatii doreste.
Daria

Eu sunt pro! Consider ca trebuie sa facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne simti bine. De ce sa nu scapam de complexe si sa traim toata viata cu anumite regrete daca putem face ceva in privinta asta? Trebuie sa profitam de viata la maxim, sa ne simtim bine, sa facem ce ne place si ce ne aduce satisfactii! Gura lumii mereu va avea de vorbit asa ca acesta nu este un motiv care sa ne impiedice sa apelam la chirurgie daca noi consideram ca este necesar.
No avatar
bug.dan

Nu cred ca conteaza marimea sanilor, mai degraba conteaza sa te simti bine in pielea ta si sa fii increzatoare in calitatile pe care le ai. Cine spune ca un model cu sanii mici nu poate castiga la fel de multi bani ca un model cu sanii mari?...este foarte posibil ca unele modele cu sanii mici sa castige chiar mai mult, totul tine de atitudine si senzualitate. Fata din videoclip-ul urmator nu are sanii mari, are parul tuns foarte scurt...dar face un teasing exceptional.

https://vimeo.com/72900170
Rebeca

Oarecum poti deveni o papusa de plastic uneori chiar nereusita. :( Trebuie sa te informezi si sa te gandesti bine pe mana carui doctor iti dai corpul.
No avatar
ReGina

Sunt pentru operatiile estetice deoarece fiecare om este liber sa faca ce doreste pentru a fi fericit.De exemplu,eu am avut mereu sanii mici si am fost mereu complexata de acest aspect.Cu siguranta sunt barbati care ii prefera si asa dar aveam impresia ca orice barbat ii vede rade de mine.Asadar,cu primii banuti castigati mi-am indeplinit visul si mi-am pus silicoane.Ma consider o persoana implinita,linisita si fericita ca am scapat de cel mai mare complex al meu.Pot merge mai departe find mult mai increzatoare.
No avatar
printzesa.mik

In acest moment recunosc ca sunt contra operatiilor estetice,poate din cauza ca nu vad necesara in prezent o interventie de acest gen.In viitor,cand voi considera ca am nevoie de mici ajustari,probabil voi apela la operatiile estetice.Nu condamn persoanele care si le fac,fiecare e liber sa faca ce doreste cu viata sa.
Alessia

Eu de cand am facut operatia de marire de sani castigurile au crescut substantial iar toate tinutele pe care le port se aseaza foarte bine. Recunosc ca am avut acest complex, deseori ma enervam sau ma deprimam ca nu imi stau hainele asa cum mi-as fi dorit. Cred ca mi-au crescut si castigurile deoarece sunt si mult mai increzatoare in mine, ma simt mult mai bine din punct de vedere psihic.
No avatar
Bianca

Am facut operatie de marire de sani, insa am dureri, nu ma simt confortabil.:((( O sa merg la un consult, ca nici nu pot sa dorm prea bine.
Scrie răspuns