Pro sau contra operatiilor estetice

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Ivonne

styl;2578 wrote: Si...totul cat mai natural fara efecte adverse,bravo Alessia!!!

Natural inseamna cum te-a lasat Dmnezeu, fara nici un fel de make-up!
No avatar
Camelia

Ca orice alt lucru in viata, si operatiile estetice trebuie facute cu masura, fara a exagera, pentru a nu cadea in cealalta extrema si sa obtinem efectul invers.
No avatar
Bianca

Exact Ivonne, natural inseamna: fara make-up, fara pensat, fara epilat, fara creme, fara oja, fara vopsea de par, fara coafat, etc. Imi este greu sa cred ca mai sunt femei 100% naturale in ziua de azi, asa cum nu cred ca ar putea face cineva videochat cu un look atat de natural.:D
No avatar
Alice

E bine sa iti poti permite sa creezi "iluzie optica" cu ajutorul machiajului...dar cand acest lucru nu prea are cu ce sa te ajute, este de preferat sa te gandesti si la posibilitatea unei operatii estetice...mai ales daca ai un job in care aspectul fizic conteaza foarte mult.

Eu pentru astfel de operatii sunt PRO, iar cat despre silicoane...astept sa se inventeze ceva mai sigur si care sa nu necesite o a doua interventie chirurgicala peste x ani, pana atunci, imi este bine asa...cu sanii naturali :P
No avatar
bug.dan

Stiu ca sunt si barbati care apeleaza la interventiile chirurgicale, dar unele nu sunt tocmai reusite. Eu personal nu cunosc barbati care sa isi fi facut operatii estetice dar am tot vazut pe internet "nebuni" care au vrut sa isi mareasca bicepsii de la brate si picioare sau pectoralii pentru a avea o forma a pieptului mai bine definita.
De obicei, acestea se pot obtine dupa mult timp de mers la sala de forta si alimentatie sanatoasa si bogata in proteine.
Nu as alege operatiile estetice sau injectiile cu Synthol, care este o substanta folosita de multi culturisti si se injecteaza in anumite grupe musculare.
Synthol-ul este o substanta uleioasa pe care organismul nu o poate metaboliza, astfel ca va ramane acolo ani de zile iar injectata incorect poti ajunge sa arati asa:

Eu prefer sa continui cu mersul la sala, face bine atat fizicului cat si psihicului :)

Mai este si categoria de barbati care isi fac operatii estetice pe motivul ca acestia isi castiga existenta din acest lucru ..... sau din motivul ca doresc sa impresioneze si poate, poate ajung faimosi cum a ajuns "papuselul Ken" sotul papusii Barbie (Before&After):

Ma rog...Barbie are mai multi soti numiti Ken dar 2 dintre ei sunt mai cunoscuti :)) :

No avatar
Antonia

styl;2627 wrote: Faceam referire la produse....cat mai naturale, fara toxine, daca e sa ne luam dupa ceea ce spui: "cum te-a lasat Dmnezeu" ar trebui si epilatul sa nu existe iar pussy sa fie full hairy ca, sa fim in ton cu D-zeu....

Pai tocmai despre asta este vorba...nu avem cum sa fim naturale...iar in ceea ce priveste produsele de make-up anunta-ma si pe mine te rog cand ai sa gasesti naturale :P
Ideea mea era alta: decat sa iti injectezi fel de fel de minunatii cred ca e de preferat totusi sa folosesti acel gloss. Sugestia mea era valabila pentru fetele care isi doresc asta, bineinteles! Am reusit sa ne intelegem acum ? :))
Alessia

Hello, long time no see ... dar am avut un motiv intemeiat :P. M-am hotarat in cele din urma sa imi fac o operatie de marire a sanilor si sunt foarte incantata de rezultat, medicul a spus ca nu au fost complicatii, totul este in regula. Mai am niste dureri destul de mari in zona pieptului uneori si trebuie sa iau calmante dar este de inteles asa ca nu imi fac griji. Inca nu am inceput sa lucrez, mai stau acasa deoarece nu trebuie sa fac prea mult efort sau miscari bruste, am zis ca macar o luna sa stau linistita :).
Abia astept sa vad reactia membrilor, unii dintre ei stiu ca urma sa fac aceasta operatie si sunt sigura ca sunt foarte curiosi de rezultat ;;)
No avatar
Antonia

Alessia;3324 wrote: Hello, long time no see ... dar am avut un motiv intemeiat :P. M-am hotarat in cele din urma sa imi fac o operatie de marire a sanilor si sunt foarte incantata de rezultat, medicul a spus ca nu au fost complicatii, totul este in regula. Mai am niste dureri destul de mari in zona pieptului uneori si trebuie sa iau calmante dar este de inteles asa ca nu imi fac griji. Inca nu am inceput sa lucrez, mai stau acasa deoarece nu trebuie sa fac prea mult efort sau miscari bruste, am zis ca macar o luna sa stau linistita :).
Abia astept sa vad reactia membrilor, unii dintre ei stiu ca urma sa fac aceasta operatie si sunt sigura ca sunt foarte curiosi de rezultat ;;)

Nu ne-ai mai povestit cum au reactionat membrii...daca ai observat vreo schimbare in bine sau nu, daca te simti mai bine, daca s-a meritat din punct de vedere profesional. :*
No avatar
Ilinca

Hmm...Eu sunt pro,mai ales ca am cateva interventii la activ....Mi-am facut o operatie de marire de sani si mi-am injectat acid hialuronic in buze.In viitor,vreau sa imi maresc posteriorul:x.Sunt de acord cu astfel de interventii deoarece ma ajuta sa-mi capat increderea in mine,sa ma simt frumoasa.Nu ma intereseaza cum voi arata la batranete,traiesc clipa si ma bucur ca medicina a avansat`atat de mult.
Rebeca

Este foarte bine ca te ajuta psihic acest lucru. Oricum te ajuta fizic foarte mult.:D Felicitari pentru curajul tau! Sa ai mult succes si fie ca aceasta schimbare sa iti aduca castiguri substantiale.;)
Scrie răspuns