Bonusurile acordate de studiouri
Asa este Clara, insa mai trebuie si un manager bun care sa aiba rabdare si sa le explice fetelor punct cu punct de ce este atat de necesar acest bonus transformat in servicii. Astfel modelele se vor realiza ca aceste bonusuri sunt foarte bine gandite si sunt in avantajul lor. ;)
Problema este ca multe studiouri promit fel si fel de bonusuri insa foarte putine se tin de cuvant.Imi place ca in studioul in care lucrez,pe langa bonusurile oficiale,avem parte de suprize zilnice.Ii apreciez foarte mult datorita seriozitatii si ca fac tot posibilul pentru a ne oferi o colaborare deosebita.
Lucrez in colaborare cu un studio, dar nu am avut probleme cu banii, au fost tot timpul corecti si de cateva luni avem si bonus lunar in functie de castigurile avute. Datorita acestor bonusuri am ajuns sa am un procent de 90% ceea ce mi se pare foarte ok...nu cred ca sunt multe studiouri care ofera aceasta posibilitate. Sincer, imi convine deoarece stiu ca in cazul in care as avea vreo problema in legatura cu vreun site, am la cine sa apelez....imi ofera o siguranta, momentan nici nu ma gandesc sa lucrez ca model independent.