Studio cu colaborare de acasa - pareri

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
bug.dan

Daca isi opresc un procent de 30%...este un pic de tzeapa. Eu iau cel putin 80% procent, ajung pana la 90% daca am o luna buna. Repet, cel mai bine este sa se colaboreze cu un studio care are vechime si stie ce isi doresc si modelele de la un studio.
No avatar
Penelope

Când am început singurica am avut parte de un esec total,iar când am început să colaborez cu un studio am văzut diferenta.Macar la început e bine sa ai parte de ajutor iar daca in timp consideri ca te vei descurca poti sa devii independenta.
No avatar
Aisha

Problema mea e ca nu prea as putea sa lucrez gen full time la un studio,de asta mi se pareau destul de avantajoase ofertele alea
No avatar
raini

Studioul cu care colaborez eu isi opreste 20%,insa primesc si bonusuri substantiale. Sunt extrem de multumit,imi primesc banii la timp,nu am avut niciodata probleme de nici un fel si nu regret nimic. Este o mare diferenta cand stii ca se ocupa studioul de toate cele necesare, conturi, procesarea sumelor de bani etc. Nu as putea sa fac toate aceste lucruri de unul singur.
Carina

Decat sa fiu model independent si sa nu fiu multumita de castiguri,prefer sa colaborez cu un studio.Ai foarte multe avantaje daca incepi o astfel de colaborare.De exemplu,eu sunt norocoasa ca studioul la care lucrez face plata zilnic si sunt mereu motivata de numeroase fel concursuri si bonusuri.
No avatar
Camelia

Parerile sunt subiective. :) Fiecare persoana va recomanda ceea ce i-a placut sau ii place in continuare, sau ceea ce i-a adus mai multe avantaje. Eu recomand colaborarea de acasa, dar asta nu inseamna ca la studio nu sunt avantaje. O alta persoana poate recomanda studioul, intrucat este in colaborare cu unul. Nu am intampinat niciodata probleme, persoanele de la studioul cu care colaborez m-au ajutat foarte mult inca de la inceput. Mai mult de atat, bunusurile pe care le primesc lunar ma determina sa imi doresc si mai mult si sa evoluez, iar castigurile ( mai mari) se vad de la o luna la alta. :">
No avatar
Camelia

Fiecare opteaza pentru colaborarea care i se mai pare mai avantajoasa sau care i se potriveste cel mai bine. Alegerea tipului de colaborare depinde de foarte multe lucruri, care de cele mai multe ori tin de alegerea si viata personala. Sub nici o forma nu putem influenta sau judeca alegerile altor persoane.
Rebeca

Asa este Bianca, sunt deacord cu tine. Cu experienta capatata in studio, este mult mai usor sa te descurci singura dupa aceea si sa faci foarte usor sume mari de bani. Este logic...nu poti face un lucru pe care nu stii sa il faci, si daca vrei sa inveti de una singura iti ia mult timp si nu reusesti sa faci performanta. De acee este bine sa te lasi pe mana unor traineri care au experienta necesara si poti invata aceste lucruri de la ei.>:D<
Rebeca

Incearca part time, 1-2 zile pe saptamana cu ture de noapte sau dupa amiaza, in weekend daca nu poti altfel. Ai posibiltatea sa faci aceste alegeri. In studioul in care lucrez eu, ma pot trece pe program cand vreau, cate ture pe saptamana vreau.;)
No avatar
bug.dan

Modelele care au deja experienta pot lucra de acasa fara probleme, dar cele care nu au, cel mai bine ar fi sa apeleze la un studio, poate chiar training in studio o perioada. Pot afla multe lucruri folositoare care le pot asigura succesul in acest domeniu, altfel sunt slabe sanse sa poata face fata si sa poata descoperi singure tot ceea ce tine de acest job.
Scrie răspuns