Orgoliu periat = membru fericit?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Camelia

Sunt curioasa sa aflu cum procedati cu membrii in general: le spuneti adevarul gol-golut, sau incercati sa ii periati oarecum pentru a le castiga simpatia? Pe de o parte, daca le spuneti adevarul, este posibil sa se supere, sa se indeparteze, sau sa nu fie de acord cu voi si sa reactioneze diferit. Pe de alta parte, spunandu-le doar ceea ce vor ei sa auda, ei vor fi fericiti si se vor simti apreciati, insa nu veti fi sinceri/e pana la capat si nici relatia model-membru nu se va baza pe sinceritate.

Sa nu uitam insa ca tonul face muzica: poti critica o persoana, dar daca folosesti cuvintele si tonul potrivit, poate nici nu va remarca si evident, nu se va supara.

In acest domeniu de activitate, fiecare model trebuie sa invete sa fie un fin psiholog si un bun ascultator, pana la capat, fara exceptii.

Voi ce metode/tactici adoptati?

Alessia

Eu incerc sa gasesc o cale de mijloc, nu pot fi sincera 100% cu membrii. Asemenea unei carti bune sau a unui film bun, trebuie sa existe si un strop de fictiune pentru a fi mai interesant subiectul.
In general, castig simpatia membrilor politicosi care sunt si potenti din punct de vedere financiar pentru a nu imi pierde nici eu timpul degeaba. Astfel, incerc sa fiu o buna ascultatoare si evit sa imi exprim parerea legata de persoana lor deoarece unii au niste "preferinte" sexuale (si nu numai) care nu sunt tocmai normale din punctul meu de vedere, iar o afirmatie care ar putea deranja membrul, il va face pe acesta sa plece si sa nu se mai intoarca vreodata.
Leticia

E greu sa fii sincera cu un membru.Am incercat si l-am pierdut, desi aveam o legatura online de 2 luni.Ma tot ruga sa ne intalnim, deoarece s-a indragostit de mine,imi spunea ca e dureros sa ma priveasca doar prin webcam....si apoi i-am spus ca am partener,ca relatia mea e serioasa...a fost devastat si sincer m-a durut enorm.Acum prefer sa ii mentin fericiti si continui ideea ca sunt o fata de 23 ani ,singura si vesela.
Money Makes the World Go Round
Rebeca

Camelia;2333 wrote: Sunt curioasa sa aflu cum procedati cu membrii in general: le spuneti adevarul gol-golut, sau incercati sa ii periati oarecum pentru a le castiga simpatia? Pe de o parte, daca le spuneti adevarul, este posibil sa se supere, sa se indeparteze, sau sa nu fie de acord cu voi si sa reactioneze diferit. Pe de alta parte, spunandu-le doar ceea ce vor ei sa auda, ei vor fi fericiti si se vor simti apreciati, insa nu veti fi sinceri/e pana la capat si nici relatia model-membru nu se va baza pe sinceritate.

Sa nu uitam insa ca tonul face muzica: poti critica o persoana, dar daca folosesti cuvintele si tonul potrivit, poate nici nu va remarca si evident, nu se va supara.

In acest domeniu de activitate, fiecare model trebuie sa invete sa fie un fin psiholog si un bun ascultator, pana la capat, fara exceptii.

Voi ce metode/tactici adoptati?

De obicei spun cam ceea ce simt ca vor membrii sa auda. Ii duc de multe ori intr-o lume ireala de basm mai mult cu calatorii in locuri splendide, si ne imaginam cum petrecem acele vacante minunate. Uneori ne mai si contrazicem, asta asa sa para cat mai real.:P
No avatar
Antonia

Alessia;2337 wrote: Eu incerc sa gasesc o cale de mijloc, nu pot fi sincera 100% cu membrii. Asemenea unei carti bune sau a unui film bun, trebuie sa existe si un strop de fictiune pentru a fi mai interesant subiectul.
In general, castig simpatia membrilor politicosi care sunt si potenti din punct de vedere financiar pentru a nu imi pierde nici eu timpul degeaba. Astfel, incerc sa fiu o buna ascultatoare si evit sa imi exprim parerea legata de persoana lor deoarece unii au niste "preferinte" sexuale (si nu numai) care nu sunt tocmai normale din punctul meu de vedere, iar o afirmatie care ar putea deranja membrul, il va face pe acesta sa plece si sa nu se mai intoarca vreodata.

Si eu cred intr-adevar ca este foarte important sa asculti membrul reusind astfel sa descoperi si cele mai ascunse dorinte ale lui. Trebuie sa invatam sa ascultam, fara sa intrerupem prea des membrul, sa analizam cu atentie fiecare cuvant, fiecare gest al lui. Daca reusim sa facem asta, ne vom putea modela si noi in functie de cerintele, de dorintele acestuia putand astfel sa-l facem fericit si de ce nu, un membru fidel.
In ceea ce priveste sinceritatea fata de membri, nu cred ca trebuie exagerat. Nu ii poti pune pe tava toata viata ta, insa nu poti merge nici din minciuna in minciuna pana te vei incurca singura in propriile minciuni.
No avatar
Penelope

Uneori ma enervez cand vad cat de mojici pot fi unii barbati,si mai dau cu bata in balta,apoi cand vad ca mi se golesc camerele si mai primesc poate si comenturi negative de la membri,ma linistesc si regret,promitand ca nu mai fac asta.:D
Carina

Initial am fost sincera cu membrii insa nu am facut decat sa ii indepartez.Apoi mi-am construit o poveste de viata noua si mereu am incercat sa fiu maleabila dupa caracterul fiecaruia.De exemplu daca un membru imi spune ca ii place sadomasochismul eu ii spun ca il ador desi nu e adevarat.:)
No avatar
Alice

Eu am o "povestioara" pe care le-o spun tuturor membrilor care cer detalii despre viata mea, astfel ca nu ma incurc in minciuni. Nu cred 100% ca este adevarat ceea ce spun ei despre experientele lor de viata. De multe ori le place sa "infloreasca" pentru a creste in ochii modelelor. Uneori, daca este cazul, imi exprim parerea deoarece am zile cand pur si simplu nu ma simt in stare sa stau la povesti cu membri care stiu doar sa minta :D.
Bubu2014

Las orgolii deoparte si sunt de acord cu membrii care merita,bineinteles.Nu este cazul sa fiu un model incapatanat,dar nici nu as vrea sa par o fata naiva,care,,se lasa usor''.Interesul meu este sa am conversatii placute si sa le demonstrez membrilor ca suntem compatibili.
Daria

Categoric raspunsul este DA! Atat timp cat nu se depasesc totusi niste limite, oricarui om ii place sa fie laudat, apreciat, sa i se faca pe plac. Mai mult ca sigur asta le-ar placea enorm si membrilor! Pana la urma, multi dintre ei din acest motiv si acceseaza aceste site-uri: pentru a gasi intelegere, pentru a dovedi cat sunt ei de macho, pentru a se simti bine.
Deci, un orgoliu periat este cu siguranta unul din ingredientele principale ale videochat-ului. :>
Scrie răspuns