Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
raini;2007 wrote: salutare tuturor. mi-am facut tatuaj pe umarul stang acum 2 ani jumatate, intr-o vara, la mine in oras. nu era ceva profesionist, era la cineva acasa, dar tipul lucra la un salon de genul asta de fitze. am fost mega multumit de ce a iesit si de atunci am tot zis sa imi mai fac unul pe picior, dar n-am mai reusit din pacate. va sfatuiesc sa fiti atente unde mergeti sa va faceti tatuaje, ca va raman pe corp toata viata.
De aceea imi este greu sa ma hotarasc, desi mi-ar placea mult de tot unul pe glezna, simbolizand un ingeras cu aripile supradimensionate. ;)
As alege doar sa imi fac tatuaj temporar.Cu siguranta,as regreta dupa o perioada ,daca m-as tatua permanent.Fetelor,daca vreti sa va tatuati,mergeti la un salon profesional unde se folosesc echipamente adecvate.Trebuie sa fiti foarte atente ca acele si tuburile sa fie noi,sigilate.
Ador tatuajele!Pentru mine reprezinta o adevarata arta,bineinteles daca sunt facute de profesionisti.Imi plac persoanele care isi fac tatuaje ce au valoare sentimentala.De exemplu,eu mi-am tatuat pe mana simbolul zodiei mele si pe spate, cateva cuvinte ce ma caracterizeaza.
Mie imi este frica sa imi fac tatuaj, exista riscul de a face infectie :(...nu vreau sa risc, nu se stie niciodata cum poate reactiona organismul. Cine decide sa isi faca tatuaj, ar trebui sa se intereseze foarte bine in legatura cu locul si persoana care se va ocupa de acest lucru ... sau sa se mearga pe recomandari, cunostinte care si-au mai facut tatuaje. Altfel te trezesti ca ori nu a iesit exact ceea ce ai fi vrut, ori cu ceva de genul:
Mi-ar placea sa-mi fac un tatuaj insa imi este foarte frica.Nu sunt rezistenta deloc la durere si nu as vrea sa mi se faca rau.In plus,dupa cum spunea si Alessia,sunt riscuri foarte mari,cum ar fi o infectie in zona respectiva..Oricum,ma bucur pentrru cei care si-au indeplinit acest vis si au trecut cu brio peste aceasta experienta.
Imi plac la nebunie tatuajele,am unul pe spate si inca unul pe glezna.Vreau sa-mi mai fac unul pe san.Tatuajele pe care mi le fac reprezinta ceva pentru mine si oricand ma uit la ele imi creeaza o stare de bine,sunt mai energica si plina de viata.In plus,ma fac sa ma simt unica si deosebita.Membrilor le plac, mereu imi cer sa le vada si ma intreaba cum va fi umatorul.
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”