Cum pot face un membru sa se indragosteasca de mine?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Ai nevoie de rabdare in primul rand, perseverenta, incredere in tine si de multe ore petrecute online. La inceput totul tine de chestii tehnice... gen cum sa te loghezi, cum sa iti asezi camera, cum sa stai in fata camerei... chestii care le inveti usor,iar daca lucrezi de la inceput la un studio esti lucky , vei avea parte de un training profesionist.

Incearca sa fii cat mai inventiva si aici ma refer si la ce vorbesti cu ei, nu numai ce faci / cum te imbraci… ai putea fi surprinsa dar multi chiar au chef de vorba in loc sa vina cu cerinte exagerate. Asa ca daca stii engleza ai sanse mari sa castigi foarte bine doar gasind niste subiecte care sa le starneasca interesul. Dupa ce le afli prenumele foloseste-l pentru a face conversatia cat mai personala.

Un alt truc este sa iti faci un abonament la sala si la salon de infrumusetare si sa lucrezi mereu la look-ul tau. Investeste mereu in aspectul tau si foloseste cele mai bune produse de pe piata.

Schimba mereu pozele de la profil, reediteaza-ti descrierea, membrii sunt avizi dupa noutati si vor fi incantati sa vada niste poze de ale tale proaspat iesita de la coafor, sau cu un machiaj diferit de ce iti faci zilnic.

Aici ai cateva intrebari pe care sa ti le adresezi inainte de a te loga pe site-uri:

• Cu ce ma imbrac?
  • Ce ambianta predomina in „spatiul de lucru” ?
  • Ce cuvinte si expresii trebuie sa folosesc in comunicarea cu userii din camera mea?
  • Ce calitate video-audio ofer pe camera?
  • Ce inseamna impact vizual si cum pot profita la maxim de el?
  • Daca nu imi merge bine din punct de vedere al castigurilor desi am experienta ca si model videochat, ce ar trebui sa schimb?
  • Cat de mult timp acord imaginii mele ?

Acestea sunt doar o serie de intrebari care, desi le cunosti, se poate sa nu fi raspuns la ele niciodata.
Cand un membru intra in camera ta nu ii cere tipsuri sau nu il invita in privat inainte de a afla cum se numeste, ce varsta are, intreaba-l ce preferinte are, afla ce il intereseaza pentru a avea un privat satisfacator.Asta o sa il faca sa isi aminteasca de tine si o sa revina.Majoritatea fetelor care primesc tipsuri mari nu le cer.Ele au cunostinte foarte bune de cultura generala, limbi straine la nivel avansat, sunt tipul de femei senzuale si cochete,elegante.
Jasmine

Un alt truc este ca atunci cand ai privat cu un membru ,sa alegi o melodie frumoasa care sa se auda in surdina,sa o repeti de cateva ori, si intre timp sa ii spui in treacat membrului ca adori melodia,sa ii dedici cateva versuri.Asta cu siguranta o sa il faca sa se gandeasca la tine atunci cand o va auzi pe strada sau acasa, la birou si poate cine stie o sa ai o surpriza si o sa revina.
No avatar
Emanuelle

Da e chiar pe bune faza asta cu melodia, eu ascultam o data Wind of Change de la Scorpions si a intrat un membru in privat sa ascultam impreuna ,nu am facut decat sa conversam, probabil era satul de modele si manele si i-a placut ca mai asculta lumea si ceva serios, clasic.Acum ma ia periodic in privat si desigur am un playlist doar pentru el cu Scorpions, Bonfire, StealHart, si alte formatii de acest gen.
Leticia

Jasmine;1578 wrote: Un alt truc este ca atunci cand ai privat cu un membru ,sa alegi o melodie frumoasa care sa se auda in surdina,sa o repeti de cateva ori, si intre timp sa ii spui in treacat membrului ca adori melodia,sa ii dedici cateva versuri.Asta cu siguranta o sa il faca sa se gandeasca la tine atunci cand o va auzi pe strada sau acasa, la birou si poate cine stie o sa ai o surpriza si o sa revina.

Nu m-am gandit la asta, presupun ca ai dreptate.Si eu ascult cate o melodie si imi ramane in minte o buna perioada de timp.
Money Makes the World Go Round
Rebeca

Jasmine;1578 wrote: Un alt truc este ca atunci cand ai privat cu un membru ,sa alegi o melodie frumoasa care sa se auda in surdina,sa o repeti de cateva ori, si intre timp sa ii spui in treacat membrului ca adori melodia,sa ii dedici cateva versuri.Asta cu siguranta o sa il faca sa se gandeasca la tine atunci cand o va auzi pe strada sau acasa, la birou si poate cine stie o sa ai o surpriza si o sa revina.

Bun truc, m-am folosit de el fara sa-mi dau seama :)) pur si simplu imi placea o melodie pe care o ascultam si fredonam destul de des, asa ca un membru a observat asta. A ajuns sa-i placa acea melodie si sa-mi spuna ca o asculta si o fredoneaza mai tot timpul, pur si simplu il obsedeaza si face legatura cu prezenta mea. Este vorba de ''Secret Garden - Nocturne''. Mare dreptate ai Jasmine. ;)
No avatar
anastasia

In ceea ce priveste muzica pe care o ascult atunci cand sunt logata, prefer orice altceva, dar nu muzica romaneasca. N-as vrea ca membrul sa isi dea seama de unde sunt, atat timp cat eu spun ca sunt dintr-o alta tara. Depinde de starea pe care o am in momentul respectiv. Am un folder special cu melodii, sau pur si simplu ascult ce mai nimeresc pe YouTube.
Carina

In primul rand sunt foarte sociabila cu oricine imi intra in camera,chiar si cu guestii. Intr-o zi am avut placuta surpriza ca unul dintre guestii care stateau aproape zilnic in camera mea,sa devina membru si sa imi faca cadou un tips de 5000 de tokensi pe Mfc.Vorbesc frumos cu toata lumea si separ viata privata de cea din fata web-ului,unde uit de toate problemele.Am grija sa am un aspect placut,sa fiu mereu coafata, machiata si sa imi schimb des tinutele.Salut orice persoana care ma viziteaza si desi am nevoie de bani evit sa sufoc membrul,sa-l invit disperata in private.Imi place sa lucrez intr-un mediu curat,deosebit si sa imi rasfat admiratorii cu muzica buna.:)
Bubu2014

Mereu am grija sa ma prezint cat mai deosebit in fata camerei.Investesc multi bani in imaginea mea.Merg la sala,la salon si mananc sanatos.Pentru mine este jobul ideal,dansez,cant,rad mult ,castig bani si pun in practica calitatile mele de cuceritoare,descopar o alta ,,fata''a mea.De asemenea,este foarte important sa fii relaxat/a in fata camerei si natural/a.Am vazut multe modele care nu sunt capabile sa faca un teasing irezistibil.Din pacate pentru ele sa fie,,hot''inseamna sa se miste disperat,haotic.
No avatar
Penelope

Cred intotdeauna ca imaginea angelica seduce un barbat.Ei sunt programati sa protejeze ,asa ca sigur va petrece mai mult timp in camera ta daca te percepe ca fiind o persoana rafinata, si blanda ce are nevoie sa fie indrumata si protejata.
No avatar
Ilinca

Nu stiu daca as vrea neaparat ca membrii sa se indreagosteasca de mine.Imi place sa depinda de mine,sa fie atrasi sexual sau sa fie nerabdatori sa discutam periodic..Cel mai mult ador rolul de psiholog pe care il am pentru unii dintre ei.Cateodata,ii simt atat de slabi de caracter,nepunticiosi,naivi si incepe sa mi se faca mila,au o situatie materiala foarte buna insa sunt saraci cu duhul..
Scrie răspuns