Incearca sa fii cat mai inventiva si aici ma refer si la ce vorbesti cu ei, nu numai ce faci / cum te imbraci… ai putea fi surprinsa dar multi chiar au chef de vorba in loc sa vina cu cerinte exagerate. Asa ca daca stii engleza ai sanse mari sa castigi foarte bine doar gasind niste subiecte care sa le starneasca interesul. Dupa ce le afli prenumele foloseste-l pentru a face conversatia cat mai personala.
Un alt truc este sa iti faci un abonament la sala si la salon de infrumusetare si sa lucrezi mereu la look-ul tau. Investeste mereu in aspectul tau si foloseste cele mai bune produse de pe piata.
Schimba mereu pozele de la profil, reediteaza-ti descrierea, membrii sunt avizi dupa noutati si vor fi incantati sa vada niste poze de ale tale proaspat iesita de la coafor, sau cu un machiaj diferit de ce iti faci zilnic.
Aici ai cateva intrebari pe care sa ti le adresezi inainte de a te loga pe site-uri:
- Cu ce ma imbrac?
- Ce ambianta predomina in „spatiul de lucru” ?
- Ce cuvinte si expresii trebuie sa folosesc in comunicarea cu userii din camera mea?
- Ce calitate video-audio ofer pe camera?
- Ce inseamna impact vizual si cum pot profita la maxim de el?
- Daca nu imi merge bine din punct de vedere al castigurilor desi am experienta ca si model videochat, ce ar trebui sa schimb?
- Cat de mult timp acord imaginii mele ?
Acestea sunt doar o serie de intrebari care, desi le cunosti, se poate sa nu fi raspuns la ele niciodata.
Cand un membru intra in camera ta nu ii cere tipsuri sau nu il invita in privat inainte de a afla cum se numeste, ce varsta are, intreaba-l ce preferinte are, afla ce il intereseaza pentru a avea un privat satisfacator.Asta o sa il faca sa isi aminteasca de tine si o sa revina.Majoritatea fetelor care primesc tipsuri mari nu le cer.Ele au cunostinte foarte bune de cultura generala, limbi straine la nivel avansat, sunt tipul de femei senzuale si cochete,elegante.