Muzica in Videochat
Recunosc, la inceput chiar aveam o problema cu volumul muzicii. Nu realizam ca desi mie mi se pare in regula, de fapt pe site se auzea ingrozitor. Pe urma un membru mi-a zis despre ce este vorba, mi-a explicat ca se aude oribil si am schimbat tactica. In afara de o imagine frumoasa, design, miscari, etc., un membru mai este atras si de muzica pe care modelul o asculta, dar nu va ramane prea mult in camera daca volumul este deranjant. Asadar, mare atentie, fetelor! #:-S
Ma bucur ca pe acest forum de videochat putem impartasi atatea lucruri, sunt sigura ca fiecare a avut cate ceva de invatat, eu una am avut numai de castigat si sper ca si alte modele care se afla la inceput de drum sa gaseasca sfaturi utile.
Este adevarat ca uneori, daca muzica este prea tare data poate deranja membrii, mai ales ca se aude distorsionat si intrerupt. Astfel ca este de preferat sa se seteze volumul la minim atunci cand ne logam pe site.
O alta melodie care imi place foarte mult si face parte din categoria "oldies" dar pe stil reggae este aceasta :) :
https://www.youtube.com/watch?v=j_LKYyXFFrU
Este adevarat ca uneori, daca muzica este prea tare data poate deranja membrii, mai ales ca se aude distorsionat si intrerupt. Astfel ca este de preferat sa se seteze volumul la minim atunci cand ne logam pe site.
O alta melodie care imi place foarte mult si face parte din categoria "oldies" dar pe stil reggae este aceasta :) :
Andrei85;2728 wrote: Bug dan nici eu nu prea sunt fan love songs......însă de când fac videochat am observat ca mai mulți membri intră în cameră dacă muzica e lentă și nu deranjează.Lista de melodii de pe forum chiar a avut efect.
Avand in vedere ca in mare parte cunosti membri gay, iti recomand si melodiile de la Queen si George Michael :P. Una dintre melodiile mele preferate de la George Michael este aceasta :"> :
Ascult frecvent melodia
https://www.youtube.com/watch?v=bR8KaqteDms
pentru ca imi da o stare de bine, ma relaxeaza si ma binedispune in acelasi timp. Insa am un membru pe LJ caruia ii place sa asculte Mozart - Symphony No. 40 si Vivaldi - Four Seasons. Le ascultam impreuna si ne simtim bine. :">
pentru ca imi da o stare de bine, ma relaxeaza si ma binedispune in acelasi timp. Insa am un membru pe LJ caruia ii place sa asculte Mozart - Symphony No. 40 si Vivaldi - Four Seasons. Le ascultam impreuna si ne simtim bine. :">
Rebeca;2756 wrote: Nici adminilor de la Jasmin nu prea le place volumul la maxim. Tot timpul imi seteaza audio bad daca dau muzica tare si primesc aceeasi replica:''se aude distorsionat, ceea ce ii deranjeaza pe membrii.''
Rebeca e groaznic sa intri in camera unui model si sa auzi o harmalaie ingrozitoare, am trecut si eu prin asta si pana nu am intrat in camera altui model cu muzica la maxim nu mi-am dat seama ce deranjant este.Si uite asa elucidam misterul membrilor ce vin un minut si ies subit.....li s-a spart timpanul :)))))))))))))
Money Makes the World Go Round
Teoretic muzica romaneasca nu are nici o legatura cu motivul pentru care membrii ies foarte repede din camera. Ce-i drept, este bine sa asculti muzica in limba engleza deoarece majoritatea membrilor inteleg melodiile. Nu este ok sa asculti muzica in limba romana atunci cand sustii ca esti din alta tara....mai ales in cazul in care nu vrei sa atragi membri romani la tine in camera. Am vazut multe modele care fac greseala asta si apoi nu inteleg de ce au "magnet" la romani.
Este adevarat ca fiecare model asculta melodiile preferate si are stiluri muzicale diferite. Sfatul meu este ca fiecare model sa incerce, pe cat posibil, sa asculte orice altceva in afara de muzica romaneasca sau posturi de radio din Romania. Atat timp cat pretinzi ca esti din alta tara, atunci ar trebui sa iti schimbi si stilul muzical, cel putin cat esti online si sa iti creezi o singura poveste de viata pe care sa o spui tuturor membrilor, pentru a nu te pierde in detalii si a nu uita ce ai spus la inceput, cand ai cunoscut un membru. A avea o cultura muzicala este la fel de important precum a sti cum sa te comporti in fata camerei. Ar trebui sa stii ce se asculta in SUA, in Italia, in Franta etc., in general in tarile de unde sunt membrii respectivi. Sa stii ce se asculta si in urma cu cativa ani - nu este greu, cu un simplu Search pe Google afli toate informatiile necesare, iti faci un Folder cu melodii si le asculti. Sunetul nu trebuie sa fie nici la volum minim, nici maxim, ci undeva pe la mijloc, pentru a nu fi deranjant pentru membri, dar si pentru tine. Personal nu ma pot concentra cu muzica la maxim.