The Art of Seduction - Robert Greene - 18 Tipuri de Victime
Nu ma pot identifica cu nici una din cele 18 tipuri de victime :(...sau poate nu imi place acest statut de victima :D...cred ca cel mai bine este sa ne pastram propriile trasaturi. Astfel vom fi autentice si ne vom putea evidentia printre celelalte modele prin stilul nostru caracteristic, nu vom fi toate ca trase la indigo. :)
Cred ca ma regasesc in ,,The Crushed Star'' deoarece am facut gimnastica de perfomanta in copilarie iar in adolescenta am foarte mandra de aspectul meu fizic,imi placea sa fiu mereu remarcata si apreciata.Anii au trecut,am nascut iar eu m-am schimbat,atat fizic cat si psihic.Am norocul de a fi cu un sot iubitor care ma sustine si imi face complimente sincere,realiste.
Imi place cand intalnesc pe site-uri membri care se incadreaza in ,,The Rescuer'',in special pe Jasmin am avut norocul sa discut cu astfel de oameni.Pe site-urile gen MyFreeCams sau Xhmaster am avut ghinionul sa intalnesc,,The Professor'',acesti membri critica mult ,sunt ironici si se cred superiori.
Imi place cand intalnesc pe site-uri membri care se incadreaza in ,,The Rescuer'',in special pe Jasmin am avut norocul sa discut cu astfel de oameni.Pe site-urile gen MyFreeCams sau Xhmaster am avut ghinionul sa intalnesc,,The Professor'',acesti membri critica mult ,sunt ironici si se cred superiori.
In functie de tipul de membru pe care il am, ma pot da drept "tipul de victima The Novice" :)). In general, daca stii sa joci bine acest rol, membrii vor fi incantati, deoarece astfel vor simti ca au un atu in ceea ce priveste varsta si maturitatea lor...stim deja ca majoritatea membrilor care acceseaza astfel de site-uri au varste inaintate.
Unii membri au dorinta de a iesi din tiparele "membrului tipic", acela care nu vede altceva decat "a beautiful woman". Acestia pot considera modelul ca fiind tipul de victima "The Beauty" si incearca sa dea impresia ca pot vedea dincolo de aparentele fizice (frumusetea), venind astfel cu complimente cum ar fi: "you are a smart, very kind and romantic woman".
Unii membri au dorinta de a iesi din tiparele "membrului tipic", acela care nu vede altceva decat "a beautiful woman". Acestia pot considera modelul ca fiind tipul de victima "The Beauty" si incearca sa dea impresia ca pot vedea dincolo de aparentele fizice (frumusetea), venind astfel cu complimente cum ar fi: "you are a smart, very kind and romantic woman".
Rebeca;3090 wrote: Important este sa-i intelegem si sa le intram in gratie membrilor pentru a-i sensibiliza indiferent daca ne plac mai mult sau mai putin, la urma urmei nu-i luam acasa.;) Acesta este scopul acestui post cu siguranta.:D
Da, asa este, eu una nu pot spune ca joc teatru 100% dar nici ca imi dezvalui adevarata personalitate. Cel mai usor este sa intru in pielea personajului in functie de tipul de membru pe care il am. Am si zile cand vreau sa fiu un singur personaj pentru toti membrii, indiferent ca le place sau nu tuturor. Si pentru a va da un exemplu, zilele trecute am fost pink kitten :P....adica am avut o pereche de boxeri roz foarte draguti, un sutien roz si urechiuse de pisica...tot roz desigur :)).
Au fost multi membrii incantati de aceasta costumatie iar la cerinta unuia dintre ei mi-am "pictat" nasul cu negru si mi-am trasat niste mustacioare cu creionul. Pot spune ca am fost vizitata de membri cum ar fi cei din categoriile The Exotic Fetishist, The Professor, The Aging Baby, The Rescuer, The Roué si The Idol Worshiper.
Indiferent daca jucam teatru, ne prefacem, ne adaptam comportamentul si/sau atitudinea in functie de membrii de pe site-uri, cert este ca videochatul in sine este o arta a seductie. Trebuie sa ne cunoastem pe noi insene/insine intai de toate, sa profitam de plus(+)urile pe care le avem - sa folosim tot ce avem mai frumos si mai atragator, fie ca vorbim de privire, miscari, trup sau conversatii interesante, cu sau fara anumite tente.
Am intalnit probabil majoritatea tipurilor de victime prezentate de Jasmin,totusi imi place sa discut cel mai mult cu ,, The Sensualist'' deoarece are o fire timida.Cand am un astfel de membru in camera pot fi eu insami,discut degajat,sincer.
Mi-ar placea sa cred ca ma incadrez in ,,The New Prude'' deoarece ma consider o persoana corecta si tin cont de parerea celor din jur.
Mi-ar placea sa cred ca ma incadrez in ,,The New Prude'' deoarece ma consider o persoana corecta si tin cont de parerea celor din jur.
Cateodata membrii au cate putin din fiecare categorie descrisa aici. Alteori sunt total diferiti si nu se incadreaza in nici o categorie, fapt care ma determina sa ii cunosc, sa ii descos. Unii dintre ei sunt foarte deschisi, au povesti de viata interesante. Altii au suferit mult, au trait adevarate drame si au nevoie de suport emotional. Este normal ca membrii sa fie diferiti, asa cum si noi suntem diferite. Sunt momente in care atunci cand ma deloghez imi pare rau ca timpul a trecut atat de repede, as fi vrut sa mai stau de vorba cu membrii. Da, pot spune ca ador ceea ce fac si ma simt implinita.
Ma regasesc in 3-4 tipuri identificate de Jasmin:The Aging Baby,The Roué si The Pampered Royal.Am fost rasfatata de catre parinti si uneori am impresia ca totul mi se cuvine.Aceasta atitudine ma ajuta,membrii au impresia ca nu sunt usor de abordat .Par inaccesibila si asta ii intarata foarte mult.