Maine seara este ziua darnicului Mos Nicolae,si cred ca pe langa ce o sa primim putem sa si oferim.
Eu m-am gandit sa ofer membrilor minute cadou pe F4free,asa ca o sa fac mai multe Offers si la 20 minute voi oferi inca 10,iar la 30 voi fi foarte darnica,le voi mai da 15 minute.Voi ce idei aveti?
Ce oferiti de Mos Nicolae???
E buna ideea ta, Penelope. Totusi....nu sunt cam multe minute oferite cadou? Esti cu adevarat darnica. Deocamdata nu m-am gandit ce voi face, poate voi pregati o atmosfera placuta, dansuri lascive si un decor pe masura, sa sparg gheata si sa incep pregatirile pentru Craciun. :">
Le voi oferi cel mai erotic show posibil,in privat bineinteles.Consider ca mereu am fost darnica cu ei,acum ar trebui sa fie mult mai generosi decat in mod normal..De Mos Nicolae astept sa fiu surprinsa,pentru ca de Mos Craciun sa ma revansez,vorba vine....
)))))
De Mos Nicolae nu le voi oferi nimic membrilor
)....din cate stiu eu acesta este cunoscut sub aceasta forma la noi in tara, Polonia, Republica Ceha, Ungaria si Slovacia. Si cum nu am membri din aceste tari, voi face niste oferte in preajma Craciunului
.
Alessia;5507 wrote: De Mos Nicolae nu le voi oferi nimic membrilor
)....din cate stiu eu acesta este cunoscut sub aceasta forma la noi in tara, Polonia, Republica Ceha, Ungaria si Slovacia. Si cum nu am membri din aceste tari, voi face niste oferte in preajma Craciunului
.
Alessia dar poti sa le povestesti membrilor despre aceasta traditie si chiar sa faci jocuri impreuna cu ei, cine stie ce tipsuri si surprize poti primi.Poti sa iti completezi la Wishlist sa primesti cadouri ,fiind o traditie din mai multe tari nu iti vei divulga tara de provenienta.
Alessia dar poti sa le povestesti membrilor despre aceasta traditie si chiar sa faci jocuri impreuna cu ei, cine stie ce tipsuri si surprize poti primi.Poti sa iti completezi la Wishlist sa primesti cadouri ,fiind o traditie din mai multe tari nu iti vei divulga tara de provenienta.
Money Makes the World Go Round
Eu am avut grija toata saptamana sa le arat membrilor entuziasmul si nerabdarea mea pentru venirea lui Mos Nicolae, astfel punandu-i in tema cu acest subiect. Deci astept sa culeg si roadele, iar ca surpriza pentru ei am 3 costumatii noi si o seara cu tematica.