Pareri MFC (My Free Cams)
Tragic, asa mi-a mers mie azi, m-am instalat in camera cea noua din studio, decor impecabil,tinuta obligatorie sexy...si m-am trezit ca imi merge groaznic pe MFC,ca sa nu mai spun ca intra o gramada de guesti care vin cu tot felul de pretentii si mai rau vorbesc si urat.Nu e normal sa ti se spuna sa ii saluti pe toti si sa te porti frumos iar ei sa te faca in tot felul.Mai primesc si 100 tks de la un membru(singurii lui banuti)care imi spune ca vrea sa fac anal in free.Serios?De banii aia i-am facut un flash si a plecat nervos,poate ma mai trezesc si cu comentarii negative din cauza lui ca imi inchid contul pe cuvant.
Money Makes the World Go Round
Eu mi-am inchis contul pe mfc, dupa ce un membru m-a rugat sa-i spun prenumele si a insistat nu gluma. Pana la urma i-am spus prenumele real si m-a gasit pe facebook in cateva minute, ajutat de poza si prenume. Nu aveam de gand sa-i dau adresa nicicum dar am cazut in plasa. Normal ca a inceput sa ma ameninte daca nu am acceptat o intalnire. Mi-a spus ca va lua legatura cu sotul meu si alte cunostinte carora avea de gand sa le spuna unde lucrez. Am fost terorizata la maxim de acest om. Mare grija la mfc, mie nu-mi inspira incredere deloc asa ca i-am spus ''adio!''
Cred ca pe toate site-urile exista astfel de membri impertinenti iar dreptul modelelor de a se exprima liber este minim sau inexistent.
Problema principala pe MFC este aceea ca membrii care santajeaza modelele sau chiar le distrug viata nu sunt trasi la raspundere, nu li se interzice dreptul de a mai fi membri ai acestui site.
In opinia mea, cei de la site-ul MyFreeCams vad modelele ca pe niste "masini de facut bani" si nu le pasa deloc de siguranta lor. Eu am renuntat la contul de pe acest site, chiar daca aveam zile cand faceam bani frumosi pe acest site, dar tin mai mult la siguranta mea.
Problema principala pe MFC este aceea ca membrii care santajeaza modelele sau chiar le distrug viata nu sunt trasi la raspundere, nu li se interzice dreptul de a mai fi membri ai acestui site.
In opinia mea, cei de la site-ul MyFreeCams vad modelele ca pe niste "masini de facut bani" si nu le pasa deloc de siguranta lor. Eu am renuntat la contul de pe acest site, chiar daca aveam zile cand faceam bani frumosi pe acest site, dar tin mai mult la siguranta mea.
Da...Mfc-ul a ramas cam ultimul in lista preferintelor mele mai ales de cand au bagat noul regulament in care nu mai ai voie sa faci nimic. Modelele sunt din ce in ce mai constranse, li s-au limitat la maxim posibilitatile de castig. In prezent, practic Mfc-ul nu se mai diferentiaza cu nimic fata de celelalte site-uri. Mai mult decat atat, traficul a scazut foarte mult , iar membrii au devenit din ce in ce mai neseriosi si mai impertinenti. :-S
Pe langa ceea ce ati spus voi, eu nu inteleg de ce au pus atatea interdictii dar schimbul de date este in continuare permis. Imi limiteaza posibilitatile de a face bani atat in free cat si in pvt.
Eu nu vreau sa imi fac cont pe Skype special pentru membrii de pe MFC deoarece majoritatea membrilor cer Skype, cred ca ati observat si voi lucrul asta. In plus, multi cer adresa de Skype pentru a face show acolo deoarece este mai simplu sa dea "teapa".
Eu nu vreau sa imi fac cont pe Skype special pentru membrii de pe MFC deoarece majoritatea membrilor cer Skype, cred ca ati observat si voi lucrul asta. In plus, multi cer adresa de Skype pentru a face show acolo deoarece este mai simplu sa dea "teapa".
Mfc-ul este de azi doar o amintire urata pentru mine.Mi-au inchis contul definitiv pentru ca in ultimul timp nu mi-am aratat fata in free chat.Cred ca a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat,incepusem sa fiu satula de membri rautaciosi si zgarciti.Mai nou,imi explicau ei cum sa fac bani,sa fac show-uri gratis in free chat pentru potentialii membri ,,cu dare de mana''.Sunt site-uri mult mai serioase si bune pe care ma axez.Adio,site de 2 bani!!!!!!!
My Free Cams (MFC), worst website ever!!!
In urma cu 1 luna de zile am primit un avertisment de la site-ul MFC, plus o sanctiune in valoare 20.000 de tokens. Conform avertismentului primit, acestia au spus ca se mai afla inca o persoana in fata camerei care nu era inregistrata pe acest site.
Acest lucru nu s-a intamplat NICIODATA!!!...astfel ca i-am rugat sa imi trimita o dovada a acestui fapt dar acestia au spus ca nu se poate.
In cele din urma am incetat sa mai lucrez pe acest site...cum sa mai lucrez daca banii pe care ii castigam nu mai ajungeau la mine din cauza sanctiunii?!?
Sunt niste nesimtiti care vor doar sa traga pe sfoara modelele, sunt prea multe probabil si s-au gandit ca astfel pot castiga mai multi bani de pe urma lor.
O alta intamplare, unei prietene i-au suspendat contul pana in anul 2020 deoarece facea fisting in free chat.
Fata asta chiar facea bani frumosi pe acest site, nu inteleg de ce sunt atat de "magari"...ca altfel nu pot sa le spun.
Eu inteleg ca au devenit mai stricti din cauza scandalului cu privire la "public broadcasting", dar cele intamplate in cazurile de mai sus nu au nici o legatura, pur si simplu cauta motive de a strica ceea ce au construit unele modele si de a le "jefui" pe altele.
Daca sunteti interesate de scandalul in care au fost implicati, va pun la dispozitie materialul care a fost dat si la stirile ABC News.
https://www.youtube.com/watch?v=t6fYPu5Ajs0
In urma cu 1 luna de zile am primit un avertisment de la site-ul MFC, plus o sanctiune in valoare 20.000 de tokens. Conform avertismentului primit, acestia au spus ca se mai afla inca o persoana in fata camerei care nu era inregistrata pe acest site.
Acest lucru nu s-a intamplat NICIODATA!!!...astfel ca i-am rugat sa imi trimita o dovada a acestui fapt dar acestia au spus ca nu se poate.
In cele din urma am incetat sa mai lucrez pe acest site...cum sa mai lucrez daca banii pe care ii castigam nu mai ajungeau la mine din cauza sanctiunii?!?
Sunt niste nesimtiti care vor doar sa traga pe sfoara modelele, sunt prea multe probabil si s-au gandit ca astfel pot castiga mai multi bani de pe urma lor.
O alta intamplare, unei prietene i-au suspendat contul pana in anul 2020 deoarece facea fisting in free chat.
Fata asta chiar facea bani frumosi pe acest site, nu inteleg de ce sunt atat de "magari"...ca altfel nu pot sa le spun.
Eu inteleg ca au devenit mai stricti din cauza scandalului cu privire la "public broadcasting", dar cele intamplate in cazurile de mai sus nu au nici o legatura, pur si simplu cauta motive de a strica ceea ce au construit unele modele si de a le "jefui" pe altele.
Daca sunteti interesate de scandalul in care au fost implicati, va pun la dispozitie materialul care a fost dat si la stirile ABC News.
Am lucrat si eu pe Mfc dar am renuntat sa ma mai loghez pe acest site deoarece am inceput sa fiu hartuita de un membru desi am discutat cu un admin si i-am spus ca acesta ma ameninta incontinuu.Am facut greseala sa accept 50 de $ ,cadou de ziua mea. Cu aceasta ocazie mi-am dezvaluit identitatea si el a profitat de acest lucru.A inceput sa se comporte de parca eram,,proprietatea'' lui.A fost doar un pas pana sa ma gaseasca pe Facebook si sa inceapa sa imi abordeze rudele ,prietenii ,sa le spuna tuturor ca este iubitul meu desi niciodata nu i-am dat de inteles acest lucru.Am incercat sa discut cu el pe site dar nu am facut decat sa inrautatesc lucrurile.A inceput sa imi reproseze ca a cheltuit multi bani cu mine deoarece Mfc-ul este scump.Dupa acea discutie mi-a postat pe Facebook,in cronologie,un filmulet dintr-un privat pe care l-am avut pe site.Norocul meu a fost sa intru la cateva minute dupa postarea acestuia.Mi-am dezactivat contul de Facebook si nu mai intru deloc pe MyFreeCams.
Intr-adevar,au devenit total neprofesionisti cei de la MFC.Am o prietena de la studio care s-a trezit cu aproape toate show-urile pe care le-a avut cu un membru ,pe yotube.Ca sa nu mai zic ca erau postate cu numele ei real, adresa de locuinta, numarul de telefon si studioul unde lucreaza.Totul pentru ca fata a facut prostia de a-i spune numele real(doar a fost nevoie ca sa poata primi banutii trimisi de membru),numarul de telefon deoarece discutau mai tot timpul pe wattsup si uite asa cand el a vrut sa vina in tara si ea a refuzat s-a trezit vedeta pe youtube.Inutil sa spun ca cei de la MFC au considerat ca nu au nici o vina ,atunci cand a spus sa ceara membrului sa scoata filmele de pe youtube (chiar daca filmele au fost facute prin intermediul site-ului lor).Dupa cateva incercari a reusit sa le scoata invocand DMCA in mail personal catre youtube.
Money Makes the World Go Round
Noi muncim pe rupte iar MyFreeCams ne falimenteaza in cateva secunde fara sa se mai complice sa puna la dispozitie dovezi.Eu cred ca modelele ce lucreaza pe acest site ar trebui si ele respectate,nu doar membrii grosolani.Putinii membrii pe care ii mai are site-ul sunt neseriosi asa ca imi pare bine ca nu mai pierd timpul pe Mfc