Avantaje si dezavantaje in a fi model la studio sau model independent

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Filip

Parerea mea este sa mergi la un studio sa lucrezi. In orice domeniu apar lucruri noi pe care nu ai de unde sa le stii daca nu are cine sa te invete. Ceea ce fac trainerii in studio, mereu se documenteaza si aduc idei noi care prind bine modelelor si aduc castiguri substantiale. O echipa dintr-un studio cu siguranta are mai multe idei decat un singur creieras. Mult succes! ;)
Carina

Este o mare diferenta intre lucrul de acasa si cel din studio.La inceput am incercat sa lucrez de acasa,aveam conturi doar pe 2 site-uri,ma logam sarind direct din pat,petream putin timp in fata camerei,aveam o aparitie haotica,pe scurt.Credeam ca mai mult de 100 de lei pe zi nu este posibil sa castigi in acest domeniu insa m-am inselat cand am inceput sa lucrez din studio.In prima zi am facut aproape 700 de lei.Cel mai mult am castigat intr-o tura aproape 1400 de lei.Nu este o suma mare avand in vedere ca stiu modele in studio care au facut peste 3000 de lei sau peste 6300 de lei in cateva ore.Sunt bucuroasa ca am mers la interviu si ca am putut profita de un mediu deosebit de lucru,personal profesionist si aparatura de ultima generatie.Ps: Poti castiga mai mult daca lucrezi din studio,cu sigurantaaa!!!!!
No avatar
anastasia

Alice;1848 wrote: Eu am ales sa lucrez in colaborare cu un studio, daca am intrebari sau nelamuriri, sun persoanele care se ocupa de noi, modelele de acasa, astfel nu raman in urma cu noutatile. Mi-ar fi placut sa lucrez la un studio, dar momentan nu am aceasta posibilitate, mai multe persoane au spus ca se castiga mult mai bine decat daca lucrezi de acasa. Momentan nu ma plang, studioul cu care colaborez imi ofera si suport tehnic ceea ce este foarte ok iar pe viitor cine stie, poate voi avea ocazia sa lucrez si din studio :P

Depinde doar de tine, tu esti cea care alegi ceea ce consideri ca este mai bine si mai potrivit pentru tine. Si eu sunt de aceeasi parere, ca este mult mai bine in studio ( nu spun asta pentru ca lucrez din studio, ci pur si simplu pentru ca experienta dobandita in tot acest timp m-a ajutat sa ajung la aceasta concluzie).
Leticia

Toate persoanele care au avut posibilitatea sa lucreze si de acasa si din studio sigur au observat diferență la bani.desi majoritatea zic ca mai bine lucrează de acasa si nu împart egal castigul cu studioul dar nu am auzit fete care după ce au plecat din studio sa mai câștige la fel de mult.unele au revenit in studio cu o nevoie disperata de bani.Așadar prefer sa vin in continuare la serviciu si sa ma bucur de ceea ce fac
Money Makes the World Go Round
Leticia

Toate persoanele care au avut posibilitatea sa lucreze si de acasa si din studio sigur au observat diferența la bani.desi majoritatea zic ca mai bine lucrează de acasa si nu împart egal castigul cu studioul;nu am auzit fete care după ce au plecat din studio sa mai câștige la fel de mult.unele au revenit in studio cu o nevoie disperata de bani.Așadar prefer sa vin in continuare la serviciu si sa ma bucur de ceea ce fac
Money Makes the World Go Round
No avatar
Penelope

Intr-adevar ai mai multe de invatat la studio despre videochat, insa pentru persoanele care aleg sa lucreze de acasa nu e intotdeauna o optiune...Eu chiar nu pot sa lucrez la studio, desi mi-ar placea sa pot vorbi despre videochat si in alta parte in afara de acest forum.
No avatar
Candy

Si eu am aceeasi parere referitoare la videochat-ul in studio si nu acasa. Pe langa ajutorul primit in studio ai si un program pe care trebuie sa il respecti. Ei bine, acasa nu este la fel, ai vrea sa te loghezi dar mai bine mai stai la o cafea si o faci dupa...iti piere cheful..ideea este ca nu esti la fel de ambitioasa ca in studio. Sa nu mai vorbesc despre competitia dintre tine si colege, sincer pe mine ma motiveaza foarte mult colega care vine si imi spune ca a facut "X" banuti (multi), atunci ma retrag in camera mea si trag tare cu voie buna si mult teasing, dans si multe mesaje de "welcome in my room dear". Membrii adora sa le vorbesti la microfon by the way ;)
Rebeca

In studio, personalul va veni tot timpul cu noutati, ceea ii face pe membri sa fie curiosi si sa nu se plictiseasca. Programul il respecti, la logare esti motivata sa muncesti pentru ca de aceea ai venit. Banii la sfarsit de tura de motiveaza mult mai mult ca atunci cand lucrezi de acasa. Suport tehnic si ajutor pe tot parcursul turei, deci nu mai am motiv sa renunt daca imi de eroare un site sau apare ceva necunoscut, pentru ca imediat personalul ma ajuta sa-mi rezolv problemele. Nu am trafic? Nu-i problema, o asistenta draguta ma ajuta cu idei noi de teasing, show-uri cu ulei, dans la bara, jucarii noi, lenjerie noua, bijuterii etc. Imi amintesc cu drag ca atunci cand am venit nepregatita la studio, am primit de la asistenta de pe tura mea, colierul ei de la gat si bratara de la mana ei, pentru a ma ajuta sa fac banuti. Am ramas placut impresionata cat de mult ma ajuta acesti oameni.
Bubu2014

Am inceput sa lucrez ca model independent si eram gata sa renunt.Norocul meu a fost ca am gasit un studio foarte serios in Iasi unde domnisoarele trainer mi-au explicat toate site-urile si mi-au aratat ce atitudine trebuie sa adopt in fata camerei.Eram total pierduta,aveam o viziune gresita despre acest domeniu,ma zbantuiam si stresam membrii.Ma bucur ca am luat hotararea corecta ,de a face parte din echipa fetelor lucky:x
No avatar
Camelia

Bubu2014;2924 wrote: Am inceput sa lucrez ca model independent si eram gata sa renunt.Norocul meu a fost ca am gasit un studio foarte serios in Iasi unde domnisoarele trainer mi-au explicat toate site-urile si mi-au aratat ce atitudine trebuie sa adopt in fata camerei.Eram total pierduta,aveam o viziune gresita despre acest domeniu,ma zbantuiam si stresam membrii.Ma bucur ca am luat hotararea corecta ,de a face parte din echipa fetelor lucky:x

Bubu2014, tocmai de aceea si eu sunt de parere ca studioul cu care colaboreaza fiecare model are un rol important, influentand atitudinea modelului. Atunci cand alegi studioul, indiferent ca vei colabora de acasa sau direct din studio, trebuie sa optezi pentru un studio serios, care are feedback-uri de la alte modele, pareri bune, chiar recomandari.
Scrie răspuns