Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Camelia

simo;2661 wrote: Buna fetelor. Fac si eu videochat de 1 an de zile...cu muulte pauze lungi, iar timpul in care intram online e destul de putin. Acum m-am hotarat sa lucrez mai mult..doar noaptea pot din pacate pt ca am copil si nu am cu cine sa il las sa lucrez si ziua. Lucrez doar pe chaturbate iar inainte faceam min 50 de dolari pe seara in 3-4 ore . Acum dupa o pauza de 3 luni pt ca m-am mutat din tara abea mai fac 20 de dolari...sunt extrem de dezamagita mai ales ca stiu ca as putea mai mult. Lucrez de acasa , independent ...oare ar trebui sa iau legatura cu vre un studio care sa ma ajute online?! Multumesc si spor la banutii

Buna,Simo. Eu colaborez de acasa cu un studio - dupa parerea mea, mult mai bine este atunci cand esti in colaborare cu un studio decat simplu model independent. Te ajuta foarte mult, ai training si suport tehnic online etc. Dar parerile sunt impartite: daca vei vorbi cu un model independent, iti va spune ca este mai bine in formula respectiva. Sfatul meu este sa iei legatura cu un studio serios. Mult succes in continuare >:D<
No avatar
simo

Tocmai am inchis laptopul...ma enervez de mor, e laptop nou luat de o saptamana lenovo g50 ...si nu ma aud.. nu am sunet...nici din laptop nici din web..am incercat sa il fac dar nu merge...offf!! Seara mea din nou un dezastru am stat 5 ore jumate pe cb si am facut...28 de dolari. Intra membrii si iasa...mai mult de 60 nu am pe pagina. De ce fetelor??! Off sunt foarte suparata
No avatar
Antonia

simo;2664 wrote: Tocmai am inchis laptopul...ma enervez de mor, e laptop nou luat de o saptamana lenovo g50 ...si nu ma aud.. nu am sunet...nici din laptop nici din web..am incercat sa il fac dar nu merge...offf!! Seara mea din nou un dezastru am stat 5 ore jumate pe cb si am facut...28 de dolari. Intra membrii si iasa...mai mult de 60 nu am pe pagina. De ce fetelor??! Off sunt foarte suparata

Buna Simo si bun venit pe forum!
Nu prea ma pricep la chestii tehnice dar am si eu un laptop Lenovo si am avut aceeasi problema deoarece nu aveam instalat driver-ul corect de sunet. Poti verifica sa nu fie si la tine aceeasi problema.
No avatar
Emanuelle

Styl,cred ca te inseli,sedintele astea sunt ca sa dea avant imaginatiei membrilor,mai mult conteaza sa arate modelul bine indiferent de decor.Daca in aceeasi camera la sedinta foto modelul arata tipla,si apoi ,in aceeasi camera modelul e online si nu e machiata deloc sau nu are o costumatie adecvata cred ca membrul va fi mai dezamagit decat daca in sedinta foto decorul e auriu iar cand s-a logat e albastru.Eu sunt model de multi ani si nu am avut niciodata remarci legate de decor desi practic ssi eu sedinte la hoteluri.....mai degraba daca ma logam dupa o noapte in club fara sa imi sterg machiajul.
Carina

Din moment ce designul camerelor din studioul in care lucrez denota stil,eleganta si o deosebita grija a detaliilor,este bine-venita o sedinta foto pe masura.Chiar daca camerele sunt amenajate periodic consider ca este foarte buna investitia studioului in aceste sedinte foto deoarece ,,schimbam aerul'',aratam membrilor alt decor,le improspatam viziunea...
No avatar
anastasia

Tine doar de model sa nu creeze false impresii si o discrepanta intre galeria foto si realitate. Pozele trebuie sa reflecte o imagine frumoasa a modelului si trebuie, totodata, sa fie in stransa legatura cu imaginea redata online pe site-uri. Este ca atunci cand cumperi ceva frumos ambalat de la un magazin, dar cand deschizi cutia si vezi ce contine, observi ca nu are nici o legatura. Nici un model nu vrea sa isi dezamageasca membrii. Sigur, mai sunt si cazuri izolate de modele care arata intr-un anumit fel in poze si total diferit pe site, insa fiecare are grija de imaginea sa asa cum stie mai bine si cum crede de cuviinta. Cine am fi noi sa criticam? :-/
No avatar
mistymonique

Eu m-am descurcat super bine la cam4house (apartine de cam4). Sunt noi in Bucuresti, dar avand in vedere ca nu iau comisioane , tot ce faci pe site e al tau si mai ai si salariu. Eu una nu am experienta cea mai mare dar m-am descurcat super ok, avand in vedere ca trainerii te ajuta constant. Modelele cu experienta fac de 5,6 mai mult, soo.. sper sa ajung si eu acolo:D:D:D
No avatar
Alina01

Buna fetelor!Sunt noua pe forum.Intentionez sa intru si eu in industria asta...Nu stiu deocamdata daca acasa sau in studio...Ce ma intereseaza pt.inceput este daca se mai castiga din asta si daca imi puteti da fiecare cate un exemplu cat a-ti castigat,care a fost evolutia voastra incepand cu prima luna pana in prezent,bineinteles cu aproximatie!:*
Carina

Cel mai bine ar fi sa lucrezi din studio deoarece ai avea mai multe avantaje decat daca ai lucra de acasa.Ai parte de training in permanenta,suport tehnic non-stop iar programul de lucru stabil iti va creste valoarea castigurilor.Trebuie sa alegi un studio serios ce respecta modelele,ofera plata la zi si ofera bonusuri substantiale.Referitor la castiguri,totul depinde de tine!La inceput am avut media in jur de 300 de lei pe zi iar acum fac aproximativ 600 de lei.Sunt zile si zile,am avut perioade cand nu faceam mai mult de 200 de lei pe zi,insa am avut si zile in care am depasit lejer 1500 de lei.Trebuie sa fii ambitioasa si sa iti doresti sa castigi banuti!Restul,vine de la sine!
No avatar
Alina01

Va multumesc ft.mult pentru raspunsuri!Eu sunt din Arad si problema este ca nu sunt studiouri aici,doar unul care nu mi se pare asa in regula...eventual sa colaborez cu un studio bun acasa...Stiu ca depinde mult de persoana,dar vreau sa mai intreb fetele sa stiu daca mai merita timp si bani...Imi mai puteti da exemplu de castiguri lunar?
Scrie răspuns