Daca ati fi membru, ce ati dori sa vedeti?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
raini

ganditi-va, macar pentru cateva clipe, si la barbatii care sunt modele online pe site-uri. ce ar putea dori sa vada un membru de la un barbat care este online? bun, la o femeie cauti frumusetea, sex-appeal-ul si aspectele legate de partea sexuala, insa la barbati?! stau si ma intreb care sunt criteriile de selectie. :-/
No avatar
Antonia

raini;2267 wrote: ganditi-va, macar pentru cateva clipe, si la barbatii care sunt modele online pe site-uri. ce ar putea dori sa vada un membru de la un barbat care este online? bun, la o femeie cauti frumusetea, sex-appeal-ul si aspectele legate de partea sexuala, insa la barbati?! stau si ma intreb care sunt criteriile de selectie. :-/

Presupun ca in mare, cam aceleasi lucruri. Frumuste, un corp bine lucrat, o persoana pozitiva, deschisa la nou, o persoana inteligenta cu care sa poti vorbi despre orice, cu care sa iti poti impartasi experientele si simtirile.
Barbat sau femeie, tot fiinta umana esti si "functionezi" dupa aceleasi principii.
No avatar
bug.dan

raini;2267 wrote: ganditi-va, macar pentru cateva clipe, si la barbatii care sunt modele online pe site-uri. ce ar putea dori sa vada un membru de la un barbat care este online? bun, la o femeie cauti frumusetea, sex-appeal-ul si aspectele legate de partea sexuala, insa la barbati?! stau si ma intreb care sunt criteriile de selectie. :-/

Pai tot cam asta cauta o parte dintre ei: un corp bine lucrat, tinerete :P si partea sexuala. Cealalta parte, pe langa cele mentionate anterior, mai doresc si o persoana care sa stie sa asculte si sa inteleaga problemele personale pe care le are. In principiu, cred ca membrii vor cam aceleasi lucruri indiferent de sexul modelului.
Carina

Daca as fi membru mi-ar placea sa intru in camera unei domnisoare care este amabila,sociabila si vorbareata.In ceea ce priveste aspectul fizic,ar fi interesant sa vad o persoana atletica, ce face miscari senzuale .
Carina

Am gasit persoana pe care as dori sa o vad in fata camerei.Cu siguranta aceasta domnisoara ar fi extraordinara in acest domeniu.

Anastasia Sokolova

https://vimeo.com/121235480
No avatar
Antonia

Carina;2633 wrote: Am gasit persoana pe care as dori sa o vad in fata camerei.Cu siguranta aceasta domnisoara ar fi extraordinara in acest domeniu.

Anastasia Sokolova

https://vimeo.com/121235480

Eu cred ca ea este extraordinara in ceea ce face. Daca este o foarte buna dansatoare la bara (desi ce vedem in acest videoclip nu e un simplu dans la bara, e mai mult de atat) nu inseamna neaparat ca ar fi si o extraordinara cam girl. Stim cu toate foarte bine ca videochat-ul presupune mai mult decat o frumusete fizica de invidiat si un talent la dans, nu?
No avatar
Ilinca

Mi-ar placea sa vad o femeie care sa denote inteligenta,vulnerabilitate si sexualitate.Daca as fi barbat,cu siguranta,as vrea sa fiu protector dar sa nu pot rezista unei domnite careia ii place sa domine folosindu-se de feminitatea ei.

Rebeca

Ideea este ca pe mine chiar nu ma intereseaza cum arata acel membru si nici ce fel de penis are...pur si simplu ma interesaza ce fetishuri are pentru a-i satisface placerile si pentru a intra in posesia banutilor. In studioul unde lucrez eu nu se barfesc membrii, nici ce fel de penis au nici ce mananca, nici cate kg au si asta nu ca a fost impus de cineva ci doar din respectul fata de persoanele care intra si isi pun viata pe tava modelelor, isi dezvaluie tot felul de povesti triste de care chiar nimeni nu ar vrea sa le traiasca. Uneori mi se increteste pielea cand aud diferite cazuri povestite de ei. Membrii nu intra online doar pentru masturbare ci si pentru a gasi pe cineva caruia sa-i impartaseasca diferite probleme din viata lor, vise care nu au ajuns sa fie implinite, etc. Un model care intelege astfel de oameni este un mic psiholog si are foarte mult de castigat.;)
No avatar
ReGina

Interesanta intrebare...Logic ar fi sa-mi doresc sa vad un model ce seaman leit cu mine,atat la fizic cat si la caracter.Din pacate,mai am mult de lucru pana sa pot face aceasta afirmatie.Trebuie sa fiu mai atenta in ceea ce priveste corpul meu,sa mananc mai sanatos si sa trec mai des pe la sala.Ar fi ideal daca as fi mai zambareata,mai bine dispusa si as exprima mai multa senzualitate in fata camerei.Important este ca sunt o persoana ambitioasa,ce este capabila sa-si recunoasca defectele si isi doreste sa evolueze...
No avatar
Bianca

De obicei o persoana care cauta pe cineva care sa o inteleaga, asteptarile sunt de a fi completata, cred ca si membrii fac acelasi lucru. Doua persoane care seamana leit nu au cum sa se inteleaga si nici sa imparta o conversatie, in totdeauna trebuie ca un barbat si o femeie sa se completeze, de aceea poarta si simbolul yin si yang. Deci trebuie sa facem in asa fel incat sa lasam intotdeauna impresia ca au gasit ceea ce cautau...daca un membru vorbeste mult trebuie sa fiu tacuta, daca unui membru ii place mai mult sa asculte, atunci trebuie sa inventez povesti, si tot asa. Cat despre fizic, nu cred ca membrii nostri s-ar uita la modele care seamana cu ei, avand in vedere ca in mare parte membrii sunt cu diferite complexe si de aceea apeleaza la relatii online si nu la unele reale, ei cauta perfectiune, fete tinere care sa arate impecabil, nu grasune si pitice sau inaintate in varsta (asemeni multora dintre ei). :P
Scrie răspuns