Pro sau contra operatiilor estetice

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Carina

Cred ca daca o persoana isi doreste cu adevarat un lucru il obtine.Multor fete le creste increderea in sine,se simt frumoase si apreciate dupa ce au apelat la operatiile estetice.Consider ca au investit in ele si acest lucru o sa le ajute enorm in acest domeniu.E destul de mare ,,competitia''si trebuie sa fim cat mai OK in fata camerei. ;;)
No avatar
anastasia

Rebeca;2146 wrote: Cred ca nu am nevoie momentan de astfel de schimbari, dar daca mi se lasa pielea la batranete...de ce nu? Si atentie mare la doctorii si cabinetele care fac astfel de interventii.:P

Ai mare dreptate, Rebeca. Cu totii am auzit despre doctorii din America, ce au devenit cunoscuti dupa ce au efectuat cateva operatii de groaza. Unul dintre exemple ar fi cel despre care s-a scris si in articolul urmator:

http://www.romanialibera.ro/societate/utile/%C5%9Eocant--fete-mutilate-de-implanturile-cu-ciment--izolator-de-roti-si-super-glue---foto-246437

Sunt si persoane care au exagerat de-a dreptul cu operatiile, din dorinta proprie de a arata perfect. Iata ca perfectiunea pe care au atins-o are, de fapt, aspect negativ.

http://stirileprotv.ro/show-buzz/entertainment/top-10-operatii-estetice-dezastruoase.html

Trebuie sa exista o ordine a lucrurilor si o masura in toate. Exista si o vorba din popor: "nici prea-prea, dar nici foarte-foarte". Poate sunt si usor influentata de faptul ca nu sunt o adepta a operatiilor. Incerc (pe cat posibil) sa aduc imbunatatiri pe cale naturala, nu recurgand la operatii estetice, pe care le consider oarecum inutile.
No avatar
anastasia

styl;2189 wrote: Va, invit sa urmariti cu atentie ce poate face un make-up bine realizat:

https://www.youtube.com/watch?v=tk7t4CZhz1Y

Inainte sa recurgi la operatii priveste cu atentie la tine si gandeste-te: oare am facut TOTUL si nu mai exista NIMIC la care sa recurg fara o , operatie estetica, incat sa fiu atragatoare? din punctul de vedere al unui barbat va spun cu siguranta ca, un make-up bine realizat atrage imediat atentia in detrimentul altor parti anatomice.....

Sunt foarte multe exemple/tutoriale pe Internet despre cum sa realizezi un make-up de exceptie si sa schimbi radical aspectul fetei. Cred cu tarie ca trebuie, intai de toate, sa ne folosim de ceea ce am primit de la mama-natura si nu sa apelam imediat la operatii ( nu conteaza felul lor), care pot avea consecinte pe viitor.
No avatar
Ivonne

Multe dintre noi de dorim buze voluptoase, insa fie ne temem de durerea provocata de injectii, fie ne temem de pretul acestora :D.
Ca sa evitam durerea provocata de injectii, costurile destul de mari si durerea cauzata de acestea putem folosi CITYLIPS Pro care este o formula revolutionara de marire a buzelor ce ofera efecte dramatice de amplificare. Ofera instantaneu mai multa voluptate, definire, hidratare si un efect de marire de lunga durata prin stimularea dezvoltarii de colagen.
City Lips functioneaza sigur, fara durere, iritare sau amortire, si chiar reduce simtitor aparitia ridurilor!

No avatar
Larisa

Colaborez cu modele care, dupa ca au avut operatie de marire a sanilor si buzelor au inregistrat vizibil incasari mult mai mari, chiar si in perioada de covalescenta au avut castiguri.Se pare ca pana la urma merita o astfel de procedura.
No avatar
anastasia

Larisa;2557 wrote: Colaborez cu modele care, dupa ca au avut operatie de marire a sanilor si buzelor au inregistrat vizibil incasari mult mai mari, chiar si in perioada de covalescenta au avut castiguri.Se pare ca pana la urma merita o astfel de procedura.

Depinde de la caz la caz. Eu sunt putin mai neincrezatoare in ceea ce priveste operatiile. Poate a fost doar o coincidenta faptul ca dupa operatie a mers mai bine, sau cine stie...Fiecare ia hotararile pe care le considera cele mai potrivite, nu sunt in masura sa judec pe nimeni, este doar un punct de vedere personal.
No avatar
Ivonne

styl;2554 wrote: @Ivonne
, tot colagen este!!

Ideea era ca acest produs este o alternativa mult mai ieftina si care nu implica durere. ;)
Alessia

Este optiunea fiecarei persoane daca doreste sa schimbe ceva la aspectul fizic, eu nu consider ca este necesar sa imi maresc buzele. Nu am buzele ca ale Angelinei Jolie, dar cred ca folosind o combinatie de produse pentru buze (cum ar fi ruj, creion pentru conturarea buzelor si lip gloss) pot da un efect de iluzie optica.
Rebeca

Acum depinde si de cum te-a inzestrat Domnul...Daca poti remedia anumite complexe grave, cum ar fi: o femeie cu sanii foarte mici sau un nas iesit din comun de mare, de ce nu? Suntem intr-un secol in care ne permitem sa scapam de anumite probleme. Intr-adevar sunt persoane care exagereaza cu tot felul de operatii, injectii, desi arata destul de bine.
No avatar
anastasia

Cred ca atat timp cat inca suntem tineri/tinere, putem sa imbunatatim pe cale naturala micile imperfectiuni si tot ceea ce nu ne place. Abia dupa ce trecem de o anumita varsta am putea sa apelam la operatiile estetice si tot ceea ce implica chirurgia estetica. Cat inca putem profita de ceea ce ne-a inzestrat mama-natura, ar fi pacat sa irosim sume imense de bani.
Scrie răspuns