Ce trebuie sa stii pentru a fi model glamour?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Rebeca

Galmour - fermecatoare, magnetica, sarmanta, romantica.

Un model glamour isi castiga membri pe perioade lungi. Sunt acei membri care se indragostesc de model de farmecul, delicatetea, senzualitatea si zambetul ei.

Femeia glamour este sexy, rafinata lucru care se vede prin vestimentatia ce ii acopera usor parti din corpul ei si da frau imaginatiei, fiind ca o bariera ce starneste curiozitatea lucru care ii inebuneste pe barbati si ii fac sa isi doreasca cu orice scop sa o dezbrace.

Iata cateva caracteristici ale unei femei glamour: gesturile ei delicate, rasul discret, vocea ei seducatoare, corpul ingrijit si vestimentatia impecabila. Ascunde problemele ei cotidiene si este discreta si secretoasa prin atitudine, astfel starneste curiozitatea barbatilor, fiind din ce in ce mai atrasi. Este tot timpul vesela, emana energie pozitiva - increzatoare, astfel barbatii o cred femeia perfecta.

Atitudinea glamour exprima certitudinea faptului ca femeile care isi folosesc puterea de seductie, facand asta prin folosirea inteligentei, pot cuceri barbatii si astfel ii pot manipula.

No avatar
ReGina

Modelele glamour trebuie sa aiba mare grija atat de aspectul fizic, cat si de atitudine.Acestea vor acorda mai multa importanta vestimentatiei,vor investi bani in haine elegante,din tesaturi fine.Un astfel de model trebuie sa fie stapan pe sine,capabil sa ascunda o zi proasta,fiind astfel o femeie tot timpul vesela si plina de energie pozitiva.Personal nu as putea fi un astfel de model deoarece sunt o fire mai energica,adepta a show-urilor .Nu prea am rabdare sa discut cu membrii sau sa-i sfatuiesc,prefer sa le indeplinesc fanteziile erotice.>:)
Carina

Mi-ar placea sa cred ca am devenit acest tip de model,dar sunt constienta ca mai am mult de lucru.Cu siguranta ma indrept in directia potrivita,spun acest lucru deoarece am inceput sa am membri carora le place sa discute foarte mult cu mine si sa se lase cuprinsi de zenzualitate.
No avatar
Iulia

Fameia glamour nu este sexy, este senzuala, delicata si eleganta. Mimica fetei si miscarile corpului sunt naturale, feminine si gratioase.

https://www.youtube.com/watch?v=xLs8OaF93KI
No avatar
Ilinca

Pentru a fi model glamour cred ca trebuie sa fiu o persoana enigmatica,sa am sex-appeal,acel ,,ceva'' care sa ii innebuneaca pe barbati in oricare ipostaza m-as afla..Pentru acest lucru este nevoie de o infatisare impecabila si o atitudine ireprosabila.Deocamdata mai am de lucru deoarece mai intai trebuie sa am mai multa incredere in in mine,in feminitatea mea,sa fiu capabila sa-mi exploatez la maximum toate calitatile.
No avatar
Antonia

Daca iti doresti cu adevarat sa devii model glamour vei reusi cu siguranta! Poti incepe prin a renunta la site-urile bazate pe tips :D acestea nu fac altceva decat sa te inaspreasca mai tare zi de zi.
Ai nevoie sa iti oferi ceva timp pe care sa il petreci doar tu cu tine pentru a te reculege, pentru a-ti aminti cine esti, pentru a te putea auto-evalua si pentru a vedea unde sunt punctele slabe la care trebuie sa lucrezi. Increderea de sine este extrem de importanta, dar trebuie totusi sa ai grija sa nu devii aroganta.
Un model glamour, in opinia mea, trebuie sa emane senzualitate dar si o tenta de sexualitate prin absolut tot: gesturi, miscari, limbaj, privire, aspect, atitudine.
Poate parea destul de dificil, dar cu putin ajutor si putin "antrenament" reusita este garantata ;)
Clara

Femeia glamour este perfecta pentru orice barbat inteligent...si cum barbatii cu bani sunt barbati inteligenti si normali, care nu se injosesc prin a face shimb de date si nici prin cersirea catorva servicii platite prost gen cateva tipsuri pentru un show cap coada, prefer sa ma perfectionez in acest stil si sa ma regasesc cat mai mult. Am renuntat de mult la site-uri cu tipsuri, consider ca nu sunt pentru mine si nu ma caracterizeaza munca pe bani putini si mai ales contactul cu fel de fel de impostori si nebuni de toata mana.
Scrie răspuns