Studiouri de videochat serioase din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Beatrice1

Asta asa e. Sper doar sa fie mai multe fete in Iasi care sa se descurce mai bine. Cand cunosti fete mai simple, cum cunosc eu, intelegi ca e mai complicat de atat. Multe se sperie de acte, cred ca-i ceva complicat si asa ajung sa lucreze la negru.
Ioana Jo

Parerea mea e ca lucrurile vor fi mai bune. Si in Iasi si in Bucuresti incep sa dispara studiourile neserioase. Sunt optimista si tot mai multe fete cu care mai vorbesc au aceeasi impresie.
No avatar
Iulia

Nu e asa usor. Inca se mai dau tepe si sint reclame care pacalesc fetele la studiourile mici, abia deschise
No avatar
Laura B.

Parerea mea e la fel, ca o sa mai treaca ceva vreme pina o sa fie mai bine si o sa dispara reclamele mincinoase. Alaltaieri am vazut or eclama printr-un ziar unde un studio zicea ca da banii la zi. Asta e o smecherie ca una e sa dai niste bani la zi, adica o parte, si alta e sa dai Toti banii la zi. Ca treaba asta cu toti banii la zi ti-o da doar vreo doua studiouri din Iasi si atat. Restul au doar reclama fake
Beatrice1

Eu as vrea tare mult macar sa dispara pacalelile la bani. Alea sint cele mai enervante pentru fete
No avatar
Iulia

Fetele pot sa plece cind li se intimpla asta. Parerea mea e ca o fata serioasa isi poate gasi imediat un job de model la un studio ca lumea din iasi
No avatar
Laura B.

Si eu is de parerea asta. Important e sa nu se multumeasca cu putin. In videochat castigurile sunt practic nelimitate atata vreme cat incerci sa faci lucrurile mai bine, sa inveti un pic de engleza si sa asculti de un trainer bun. Plus sa ai ambitie desigur.
No avatar
Iulia

Stiu ca la Lucky Studio se accepta fetele care au bun simt si vin la timp la program. Deci au cel putin o varianta buna
Geanina

Parerea mea e ca ar trebui sa vorbim mai mult pe forumul asta despre videochaturile serioase din Iasi ca sa stie fetele
No avatar
Laura B.

Ar trebui ca si alte modele sa.si dea cu parerea ca sa se afle adevarul. Noi suntem cateva, dar cu cat ar veni mai multe si ar vorbi, cu atat ar fi mai multe fete noi care sa aleaga unde sa se angajeze in Iasi dupa niste informatii ca lumea, nu la intamplare.
Scrie răspuns