Studiouri de videochat serioase din Iasi
Asta cu transportul gratuit si cu machiajul se stie ca au numai Lucky Studio si Heylux in Iasi. In afara de astea doua studiouri de videochat restul n-au cum sa dea la modele asa ceva ca nu-si permit sau n-au chef sa dea. Acuma depinde si de modele daca vor ceva mai mult pentru ele sau se multumesc cu mai putin, in alta parte.
Dupa cate observ,e posibil sa fiu colega cu o parte din voi.Pentru mine este cel mai serios studio din oras,mereu am fost platita si tratata ca atare.In prima saptamana de lucru am vrut sa renunt sa mai lucrez in acest domeniu,faceam bani,la studio era ok,numai ca nu reuseam sa aleg o tura care sa ma ajute sa merg si la facultate.Am anuntat cu cateva zile inainte si ultima data cand m-am intalnit cu doamna manager am primit cadou o bijuterie cu cristale swarovski.M-a surprins atentia de care au dat dovada,multumindu-mi pentru seriozitate si colaborare.O perioada am renuntat insa cand am reusit sa imi fac ordine in viata m-am intors cu zambetul pe buze in aceasta famile.
Sunt foarte putine studiouri serioase in Iasi.Sunt de acord ca studiourile mari sunt mai serioase, insa nu e valabil pentru toate.Am inceput sa colaborez cu LuckyStudio ,dupa ce am esuat ca model independent.Ma simt protejata aici,domnisoarele trainer au grija sa ne ajute mereu si sa ne puna la curent cu ultimile noutati pe site-uri.
Multe fete se plang ca sunt pacalite la bani, li se promite marea cu sarea si raman saracele fara nici un banut dupa ce muncesc 2-3 saptamani. Eu m-am bucurat mult cand am aflat ca la Lucky Studio se dau banutii la zi. :) M-am angajat la ei si am ajuns sa castig peste 1100 lei pe zi, asta datorita trainerilor care mereu m-au ajutat cu idei noi. Am strans banuti si mi-am cumparat un apartament cu 2 camere in copou, aproape de locul de munca.;) Acum simt ca am facut cu adevarat ceva folositor pentru mine. In viitor as vrea sa-mi cumpar si o masina noua.B-)
Asa le trebuie....sunt pacalite la bani cele care nu stiu sa aleagă un studio corect si se duc in toate bombele din blocuri cu risc seismic 😁.Un studio cu vechime si experienta nu va recurge la asemenea tertipuri niciodată.Eu daca uit sa îmi calculez banii pe un site,când ajung la caserie sunt atentionata ca mai am de luat banuti.
Money Makes the World Go Round
Din cate am auzit,sunt 2-3 studiouri serioase in Iasi.Dupa ce m-am informat bine,am ales sa colaborez cu Lucky Studio si se pare ca a fost cea mai potrivita alegere.Sunt deosebiti din toate punctele de vedere si ofera plata la zi,bonusuri saptamanale si training pe tot parcursul colaborarii.Am ales ce e mai ok pentru mine,imi place sa am parte de cele mai bune conditii deoarece scopul meu este sa fac cat mai multi bani.