De ce sunt in permanenta reclame la studiouri de videochat?
Sigur ca sunt modele care castiga foarte bine in fiecare segment. Sunt modele foarte tinere (18-19 ani) care castiga foarte multi banuti, sunt modele ceva mai in varsta (40, 40+) care castiga sume considerabile, sunt modele care castiga foarte bine inca de la inceput si sunt modele care au ani de zile de experienta in spate, care de asemeni castiga foarte bine. Nu putem generaliza, insa nu putem ignora si existenta celor care se plimba de la un studio la altul, de la studio acasa, de acasa inapoi la studio, pana ajung intr-un final sa renunte din diverse motive la fel cum a spus si Anastasia.
Studiourile fac in permanenta angajari deoarece unele modele renunta sa mai lucreze in acest domeniu din diverse motive:nu se regasesc in aceasta activitate , si-au gasit un job in domeniul in care s-au pregatit,pleaca de la un studio la altul,isi deschid propriul studio.O alta explicatie este ca unele studiouri urmaresc sa se extinda,sa aiba cat mai multe modele.:P
styl;2353 wrote: Interesant, vad ca, multe dintre voi faceti conexiunea acestui job cu fotomodele si dati o limita de timp cat si de varsta, eu va spun ca, va inselati amarnic, nu va ofer link direct catre model ci, va arat doar statistica iar mai departe faceti voi calculul la 3.49$/min pe LJ, cu, mentiunea ca, are ani buni in spate de cand lucreaza SINGURA singurica si are peste 40 de ani trecuti si bineinteles este ROMANCA!!:
Styl,nu contrazic statistica,dar sa fim seriosi, cate fete de 18-25 ani vezi sa stea mai mult de un an ,sau 2 in acest domeniu?Nici eu cand m-am apucat de videochat, nu m-am gandit ca o sa fac vechime,stiu sute de fete care au venit in studio, au facut ceva banuti, apoi, ba au terminat facultatea si au plecat, ba au gasit un job bun.Comparatia cu fotomodelele cred ca a fost una chiar reusita.
Gasesti si doamne trecute de 40 pe site-urile de adulti, dar sa fim seriosi ca nu au aceeasi trecere ca o fata de 19 ani, cu sani ridicati si jucausi, sau cu finetea pe care o da varsta lor.In studio la noi ,stiu o doamna care desi arata foarte bine, la 40 si ceva de ani, nu pleaca cu mai mult de 150 lei acasa.Si fetitele care nici nu stiu engleza :)) nici google translate nu stiu sa foloseasca ,pleaca cu 1000 in prima zi de munca.Asta cum o explici?
Money Makes the World Go Round
styl;2353 wrote: Interesant, vad ca, multe dintre voi faceti conexiunea acestui job cu fotomodele si dati o limita de timp cat si de varsta, eu va spun ca, va inselati amarnic, nu va ofer link direct catre model ci, va arat doar statistica iar mai departe faceti voi calculul la 3.49$/min pe LJ, cu, mentiunea ca, are ani buni in spate de cand lucreaza SINGURA singurica si are peste 40 de ani trecuti si bineinteles este ROMANCA!!:
Am vazut o data un cuplu pe jasmin ea avea in jur de 60 de ani, el cam 40. Ce sa zic...i-am urmarit din curiozitate si chiar aveau privaturi. :D
Oricine crede ca isi poate deschide o afacere de acest gen.Majoritatea ,,studiourilor'' deschise peste noapte nu cred ca rezista mai mult de 6 luni...Se fac angajari incontinuu,o multime de anunturi zilnice care nu fac decat sa deruteze fetele,toate studiourile promit comisioane si bonusuri extraordinare insa doar 1-2 sunt serioase cu adevarat.M-am informat foarte bine inainte de a veni sa lucrez la studioul cu care colaborez si se pare ca am nimerit la cel mai bun .I'm lucky!!:x
Chiar daca o fata tanara arata foarte bine si cunoaste 3 limbi straine la perfectie, exista posibilitatea ca ea sa nu fie pe placul membrilor din punct de vedere al felului de a comunica. Am observat ca membrilor le plac modelele care se afla la un nivel mediu in ceea ce priveste "istetimea". Ca model, chiar daca esti destul de "dotata" cerebral, nu trebuie sa arati asta deoarece membrii se vor simti "depasiti de situatie" iar in cele din urma vor pleca. Acestora le place sa descopere, astfel ca este bine ca pe parcurs, dupa ce membrii vor avea un numar suficient de vizite si implicit interes fata de persoana ta, sa ii lasi sa descopere si aceasta latura.
Avand in vedere ca sunt N motive pentru care modelele pleaca de la studio, nu avem cum sa facem o clasificare precisa.
Nu are importanta nici cum arati: inaltime, greutate, aspect fizic etc. , nu conteaza varsta, ci sa fii determinata, ambitioasa si sa stii sa te faci placuta in mediul online, reusind astfel sa iti creezi propriul brand.
Nu are importanta nici cum arati: inaltime, greutate, aspect fizic etc. , nu conteaza varsta, ci sa fii determinata, ambitioasa si sa stii sa te faci placuta in mediul online, reusind astfel sa iti creezi propriul brand.
Intr-adevar, sunt multe persoane care incep sa lucreze in acest domeniu din cauza lipsei de bani, majoritatea fiind la facultate. Oricum, avand in vedere "oportunitatile" de dezvoltare din punct de vedere profesional pentru noii absolventi, odata ce au intrat in aceasta lume, a videochat-ului, vor face fata cu greu realitatii, iar de obicei, ajung inapoi de unde au plecat:

Sunt mereu anunturi de acest gen deoarece se deschid multe studiouri peste noapte.Persoane care au auzit ca se castiga foarte bine,desi nu au cunostinte despre acest domeniu,isi deschid propria afacere.Cu toate ca multe dintre ele nu rezista mai mult de 6 luni,unii tot mai spera sa se imbogateasca.Un studio adevărat investeste incontinuu in aparatura,mobilier..Asadar,daca doriti sa lucrati in acest domeniu,informati-va foarte bine si cautati un studio cunoscut,cu un nume in aceasta activitate.
Sunt in permanenta reclame pentru ca merge foarte bine iar studiourile incearca sa se extinda.Unele modele au renuntat la acest job,si-au strans banutii necesari pentru o afacere sau au terminat facultatea si se urmareste probabil inlocuirea lor.Oricum,este loc pentru toata lumea,chef de munca sa avem!