Ochii poseda un limbaj propriu
Am un membru care este cucerit de ochii mei, ma ia in privat ore in sir sa-mi priveasca ochii in timp ce ii vorbesc si il ascult. Vine aproape in fiecare seara si-mi adreseaza cuvinte de dragoste, tot ce-i mai frumos despre iubire. Nu am auzit niciodata atatea cuvinte frumoase despre dragoste, nici nu ma gandeam ca pot exista atatea texte. Imi canta, imi recita si se pierde in ochii mei. De aceea am facut acel post, acest membru m-a inspirat... Aproape ca sunt indragostita de el, de ceea ce imi poate dedica acest om...:x:x:x
Contactul vizual este esential in seductie. Ochii sunt cel mai puternic mijloc de transmitere a emotiilor, a sentimentelor. O privire intensa, expresiva va atrage atentia negresit! De aceea este atat de important sa flirtam mereu cu camera video, sa nu uitam ca este acolo si sa ne folosim de ea la maxim la fel cum ne folosim si de corpul nostru, de cuvintele noastre!
Ochii tradeaza starile interioare. Poti incerca sa zambesti, poti face glumite, poti spune ca esti bine, ca nu ai nici un fel de problema, insa daca ochii iti sunt tristi, ai dat totul peste cap. Tristetea din ochi este ceva care nu se poate ascunde, sau doar fiind un bun actor poti reusi sa o ascunzi. Ochii sunt precum o carte deschisa, tu fiind personajul principal. Este de ajuns sa privesc in ochii oamenii de langa mine, pentru a-mi da seama ce se intampla cu adevarat cu ei. Mai dau si gres, insa de cele mai multe ori ochii le tradeaza starile si emotiile reale. Reflecta si caracterul omului - imi place sa spun despre anumiti oameni ca au ochi blanzi si o privire calda.
Ochii pot starni pasiuni puternice intre doua persoane, dar la fel de bine te pot sageta si iti pot transmite sentimente negative.
Pentru modele, fiind in fata camerei, cel mai bine este sa incercam sa controlam aceste lucruri si pe cat posibil sa fie in legatura directa cu miscarile corpului, sa transmite aceleasi trairi.
Melodia asta ma binedispune mereu. :x
https://www.youtube.com/watch?v=NsrBkFugvyc
Pentru modele, fiind in fata camerei, cel mai bine este sa incercam sa controlam aceste lucruri si pe cat posibil sa fie in legatura directa cu miscarile corpului, sa transmite aceleasi trairi.
Melodia asta ma binedispune mereu. :x
fetele folosesc diferite tipuri de make-up pentru a-si scoate in evidenta ochii, culoarea lor, expresivitatea etc. dar este o idee mai greu la barbati. ce-am putea face noi pentru a ne folosi de frumusetea ochilor? stiu ca exista make-up si pentru barbati, dar nu prea ma tenteaza drept sa va spun. suntem pusi in dificultate uneori. eu incerc sa dau zoom in si sa lucrez cat de mult posibil la ceea ce transmit ochii mei. mi-ar fi de ajutor cateva idei referitoare la acest subiect.
raini;2332 wrote: fetele folosesc diferite tipuri de make-up pentru a-si scoate in evidenta ochii, culoarea lor, expresivitatea etc. dar este o idee mai greu la barbati. ce-am putea face noi pentru a ne folosi de frumusetea ochilor? stiu ca exista make-up si pentru barbati, dar nu prea ma tenteaza drept sa va spun. suntem pusi in dificultate uneori. eu incerc sa dau zoom in si sa lucrez cat de mult posibil la ceea ce transmit ochii mei. mi-ar fi de ajutor cateva idei referitoare la acest subiect.
Este suficient daca ai grija de tenul tau, mergi la un masaj facial pe saptamana, si mai ales conteaza mult de tot sprincelele. Ele iti dau expresivitatea fetei, un pensat si vopsit la salon este suficient, nu cred ca este necesar ca barbat sa aplici dermatograf, ruj etc.