Pro sau contra operatiilor estetice

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Va ganditi ca in viitorul apropiat sa apelati la chirurgia estetica de orice tip? Multe modele de videochat considera ca la un anumit interval de timp este nevoie de o reimprospatare a look-ului.

Beneficiile chirurgiei estetice pot fi de ordin psihologic unde increderea in sine creste considerabil iar astfel poti avea castiguri mai mari si vei avea parte de mai mult respect din partea membrilor. De asemenea, va avea un impact destul de mare si in viata de zi cu zi iar consecintele pot fi atat pozitive cat si negative.

Inainte de a lua o astfel de decizie, cel mai bine este sa va informati riguros despre tipul de operatie estetica pe care doriti sa il faceti si trebuie sa vorbiti cu mai multi medici esteticieni.

Atentie! Conform declaratiilor facute de catre celebritati, astfel de interventii creeaza dependenta, unele dintre acestea avand zeci de operatii estetice.
No avatar
Camelia

operatiile estetice nu prea ma tenteaza sincera sa fiu. nu ca as fi perfecta,dar momentan nu intentionez. in schimb vrea sa ma tund scurt (am parul destul de lung) si sa imi schimb culoarea parului. va fi o schimbare de look radicala as putea spune.
No avatar
anastasia

Ma gandeam la o operatie de inlaturare a vergeturilor. Nu am exagerat de multe,dar am senzatia ca sunt prea vizibile. Am incercat tot felul de creme-minune,dar nu au avut rezultatul scontat. Se vedea putin atat timp cat foloseam crema sau gelul,dupa aceea...nimic.
Carina

Nu sunt contra operatiilor de acest gen.Momentan nu sunt interesata deoarece consider ca nu este necesar,cel putin pana acum;;)Dar mi se pare stupid sa abuzezi de astfel de interventii.Aproape zilnic vad astfel de personaje,unele din pacate par mutilate deja.
No avatar
raini

arat ok spun eu, sunt multumit de mine. merg cat de des pot la sala,sa ma mentin. sunt un fel de metrosexual ce sa mai =))
Rebeca

Cred ca nu am nevoie momentan de astfel de schimbari, dar daca mi se lasa pielea la batranete...de ce nu? Si atentie mare la doctorii si cabinetele care fac astfel de interventii.:P
No avatar
lexstar822

If by surgery you mean becoming another person then I dont agree but in this domain looks are the first thing to see.Having implants when God didn't give you nothing could be great psihological.so do IT ,I know what this means.
Alessia

Eu am cateva colege care au facut deja operatie estetica, unele de marire de sani, altele de indreptare si micsorare a nasului. Ma gandesc in viitorul apropiat sa imi fac si eu de marire a sanilor, desi mai demult imi era frica. Ma voi baza pe colegele mele sa ma sfatuiasca cu privire la alegerea medicului :P.
Este adevarat ca dupa ce iti faci o operatie de marire a sanilor ai o mai mare incredere in tine, colegele mele castiga mult mai bine acum iar traficul de pe site-uri este mult mai mare....avem o vorba acum "sanii frumosi fac portofelul gros" :))
No avatar
Antonia

Interventiilor chirurgicale eu nu le vad rostul decat in cazuri extreme, cum ar fi defecte fizice din nastere (un picior mai lung si unul mai scurt, o gura stramba sau nu stiu...chestii de genul acesta). Nu cred ca este necesar sa iti provoci neplaceri, discomfort si batai de cap de una singura. Marirea sanilor, a buzelor eu le vad potrivite persoanelor cu o imagine de sine negativa care incearca prin aceste implaturi sa o imbunatateasca.:-S
No avatar
Alice

Inca nu am recurs la chirurgia estetica, momentan am incercat marirea buzelor cu botox. Nu am exagerat, arata destul de bine iar membrilor le place :P. Este posibil ca in viitorul apropiat sa ma gandesc si la schimbari care se pot face numai cu ajutorul bisturiului. Cu alte cuvinte, sunt PRO acestor operatii estetice, la urma urmei, o viata avem, de ce sa nu incercam sa aratam cat mai bine, pentru a ne simti cat mai bine in pielea noastra. Nu va mai incredeti in creme minune, pastile, shake-uri, plasturi sau colanti care te fac sa slabesti, tonifiezi etc, nu au nici un efect iar in unele cazuri poti ajunge sa ai mari probleme de sanatate.
Scrie răspuns