Safir studio vs studio 20
da zi fata nu te tine. Pe bune…de asta am si zis sa intreb pe forum …fix k sa vad daca si alte modele au patit la fel sau numai eu. Ca mie imi ziceau ca-s delulu eu, ca is cu capul si ca nu fac bani ca n am treaba cu videochatul si ma angajez sa vand merdenele in Titan.
Doamneeee!!! Deci ma atac maxim cand aud din astea. Okk uite detalii. De ex. media de vârstă la modele e undeva peste 35-40 de ani pt ca sunt multe de 40-45 de ani și f puține de 18-20-25 de ani. Adica se vede ca e un studio care acceptă să lucreze cu orice model, absolut orice model… Parca eram cu matusile mele in studio ma ntelegeti????
Da, da asa e ca am vazut si eu asta. N-am treaba cu modelele alea ca fiecare castiga niste bani cum poate. Dar nu ma motiva sa le vad saracele cum se plang de ce fac copiii lor la scoala in pauza de tigara. Adica era cringe printre ele si ma duceam in alta parte sa fumez.
ce ma spargea pe mine la Safir era lipsa de conexiune umană dintre traineri si modele. trainerii sunt barbati si lucreaza separat de modele, adica in alt corp de cladire. Eu n am mai auzit asa ceva in videochat. Eu mi am luat foc cand am vazut si ca prietenii trainerilor uneori le mai asteapta pe modele atunci cand ies din tura si insista sa mearga cu ei la un bar ceva
Am impresia că Stelian patronul nu știe bine limba engleza. Deci de unde să poată fată să găsească traineri care să știe corect limba engleză?!…O dă și el pe șmecherie cât îl ține și cât cred modelele noi. Alea de 40 de ani unde să plece că nu le mai primește nimeni.. Deci e vă zic cum vă spun eu.Amalyaa scrie: 30 Aug 2026 14:26 fata , pe langa ca nu s implicati nici nu stiu ce i ala videochat pe bune asculta la mine. Plus ca patronul e f zgârcit cu trainerii si de asta și aleg cei mai buni dintre ei să plece la alte studiouri din Bucuresti
Doamneeee, daca stiam asta ii rupeam capul idiotului!!!!!! Ce idiot sa mor eu. Pe mine mă chema la plimbare cu decapotabila lui veche…cu rabla aia. Cand ii dadeam cu flit parca mai tare se starnea asta. La cât de îngâmfat se crede cel mai deștept din BucureștiBiaBi scrie: 30 Aug 2026 14:27 Aaaa da…marele patron care ma tot chema la el în birou la un pahar de whiskey. Ce libidinos..L-am prins odata în birou ca era cu băiatul lui cel mare, minor, și se uitau amândoi la noi, la ceea ce făceam noi online