Cine e studioul de videochat din Iasi Kins?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
bia24

Total de acord. Am plecat si eu si nu ma intorc niciodata. Studio saracacios, promisiuni false si management lacom. Fugiti de acolo.
anka98

Daca as sti atunci ce stiu acum, nici nu m-as fi dus la interviu. Toate cele scrise pe site sunt doar sa aduca fete naive.
No avatar
bia24

anka98 scrie: 19 Iun 2026 18:07 Daca as sti atunci ce stiu acum, nici nu m-as fi dus la interviu. Toate cele scrise pe site sunt doar sa aduca fete naive.
Si eu la fel. Am pierdut 3 luni din viata degeaba. Ce, eram fraiera lor sa stau 1 an intreg sa sper ca fac 10000 de euro cat promiteau ei? Nu se merita deloc, ascultati ce va zic. Kins e dezamagire totala. Parerea mea.
emilyA

Clar, nu merita sa ma complic intr-un loc ca asta. Am nevoie de bani dar si de respect. N-am chef sa ma enervez si sa ma stressez cu indivizi de genul asta care promit si nu tin nimic.
Di_anna

Pai daca sunt asa de slabi de ce sa le mai dau procent din ce fac eu? Pare ca nu fac nimic pentru modele si mai mult m-ar incurca decat sa ma ajute.
No avatar
Corra2004

Multumesc fetelor care ati lucrat la Kins si ne spuneti din experienta reala. Asa aflam si noi adevarul. Eu una o sa aleg altceva, ma duc la un studio serios, mai mare, unde fac bani si are cine sa ma ajute cum trebuie.
emilyA

Da, multumesc Anka si Bia ca ati povestit tot. Eu ma gandeam serios la Kins dar acum vad ca e o pierdere de timp. Mai bine ma orientez spre ceva verificat.
Di_anna

emilyA scrie: 19 Iun 2026 18:08 Da, multumesc Anka si Bia ca ati povestit tot. Eu ma gandeam serios la Kins dar acum vad ca e o pierdere de timp. Mai bine ma orientez spre ceva verificat.
Si eu va multumesc. Threadul asta chiar ajuta fetele noi sa nu cada in capcana. Kins pare o varianta proasta.
No avatar
Corra2004

Sa va tineti departe de Kins. Exista studiouri in Iasi care chiar investesc in fete si platesc decent. Aici merita sa te duci.
emilyA

Exact. Eu una am invatat lectia. Caut ceva serios, nu genul asta de studio saracacios si mincinos.
Scrie răspuns