Cine e studioul de videochat din Iasi Kins?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Di_anna

Buna fetele, eu am dat BAC-ul acum si vreau sa ma bag in videochat in Iasi ca nu mai am bani deloc.
Am dat search si am dat de Kins Studio. Promit pe site ca faci minim 2000$ pe luna, ca studenta part time 4h/zi faci 1000$, comision 60%, cazare platita, training ok, remote... pare prea frumos ca sa fie adevarat. Stie cineva ce e cu studioul asta? Se merita sa incerc?
anka98

Di_anna, eu am lucrat 2 luni la Kins si am plecat fugind. Nu se tine de nicio promisiune. Mi-au zis ca fac minim 2000-3000$ din prima luna, am facut 450$ maxim. Studio murdar rau, arata a saracie, camere urate, nimic din ce promit ei pe site.
No avatar
bia24

Buna. Si eu am stat 3 luni la Kins si am plecat total dezamagita. Promiteau 10.000$ dupa un an, traineri profesioniști, typers 24/7... in realitate trainerii erau niste copii care abia stiau sa scrie lipseau jumatate din timp si ma lasau singura sa ma descurc. N-as fi facut niciodata 10000 de euro la ei.
No avatar
Corra2004

Fetele, eu lucrez la alt studio in Iasi de peste un an si imi merge super bine. Kins e un studio no name care abia a aparut. De ce sa te duci acolo cand ai variante mult mai bune? Par din alea care promit marea cu sarea si dupa aia te lasa in rahat.
emilyA

Salut fetelor, si eu caut ceva in videochat. Am lucrat la Palas la cosmetice si luam niste bani de ras. Am vazut si eu site-ul la Kins, zic ca au cazare, comision 60%, echipamente profesionale... e adevarat ceva din ce scriu?
Di_anna

Serios? Deci promisiunile alea cu 2000$ minim sunt fake? Eu chiar ma gandeam sa merg la interviu...
anka98

Fake total Di_anna. Studio arata jalnic, mirosea urat, mobilier de prost gust. Nici macar nu aveau camere bune. Plus niciun respect pentru modele, desi ce sa zic…erau cateva modele in studio
No avatar
bia24

anka98 scrie: 19 Iun 2026 17:54 Fake total Di_anna. Studio arata jalnic, mirosea urat, mobilier de prost gust. Nici macar nu aveau camere bune. Plus niciun respect pentru modele, desi ce sa zic…erau cateva modele in studio
Exact. Mi-au promis ca ma ghideaza pas cu pas, ca au traineri experti. In realitate ma bagau in camera si ma lasau sa ma descurc singura.
Daca intrebam ceva, imi ziceau sa ma descurc ca „esti mare”.
No avatar
Corra2004

La studio-ul unde lucrez eu au investit serios in decor, camere, lumini, internet. La Kins am inteles ca arata ca o garsoniera saraca. Cum sa faci performanta acolo?
emilyA

Si cu cazarea cum e? Pe site zic ca platesc chiria prima luna si te ajuta cu mutarea.
Scrie răspuns