Vixen Studio mai exista pe piața studiourilor de videochat din Iasi

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Ela21

Ca sa fiu sincera pe mine una nu ma intereseaza ca trage pe nas, eu aveam o problema mare ca se purta mizerabil cu modelele si sper ca nu mai are ocazia asta sa mai abuzeze fete.
No avatar
Dorra

Nici adminii nu erau ok la studio. Nimeni normal nu putea sa lucreze in mediul ala fara sa faca exact cum ii spunea patronul. Erau toti la mana lui Costin si ne tratau ca pe niste obiecte.
Ela21

Da, totul era rau la Vixen. Nu pot spune un singur lucru bun despre locul ala. Daca totusi s-a inchis, sper sa nu mai mearga niciun model niciodata acolo. Ar fi o mare prostie.
Alinusha

Eu sunt de 15 ori mai bine acum de cand am schimbat studioul de videochat. Nici intr-un milion de ani nu se compara studiourile de acum cu ce cosmar era la Vixen. Acolo era iadul pe pamant.
No avatar
bya05

Alinusha scrie: 17 Iun 2026 15:21 Eu sunt de 15 ori mai bine acum de cand am schimbat studioul de videochat. Nici intr-un milion de ani nu se compara studiourile de acum cu ce cosmar era la Vixen. Acolo era iadul pe pamant.
Adevarat, Alinusha. Acum ar face politia imediat descinderi acolo si l-ar lua pe Bodea cu mascatii daca ar mai face ce facea atunci. De asta zic ca daca nu mai auzim de problemele lui cu legea, s-ar putea ca studioul sa se fi inchis.
Alinusha

Am mai citit pe forum ce se intampla la alte studiouri naspa de prin alteorase si cred ca, recordul de toxicitate era la Vixen. Niciunul nu se compara cu ce era acolo……
No avatar
bya05

Cam asa e. Exact ca la puscarie. La Vixen ma terminau de energie, lucram pana nu mai stiam de mine si dupa aia ma durea capul rau, nu ma mai puteam ridica din pat. Eram epuizata psihic total, plangeam seara singura. Toate modelele treceau prin asta.
Corinna

Era paranoia cu controlul. Adminii ne sunau acasa sa vada ce facem, ne controlau viata. Parca eram prizoniere la Vixen, nu modele. Nu aveam viata personala deloc, zero timp pentru prieteni sau familie!!!!!!!!!! Asta ma termina pur si simplu………..
Ela21

Tin minte ca lucram ore interminabile la Vixen si nu mai aveam timp nici sa mananc ca lumea. Comandam mancare proasta si adormeam instant cand ajungeam acasa. Casa era dezastru, nu mai spalam rufe, nu mai vedeam pe nimeni. Relatia mea s-a dus naibii.
Alinusha

La Vixen patronul se dadea la fete constant. A incercat si cu mine, zicea chestii scarboase. Cand am refuzat a inceput sa ma preseze pana am plecat. Scarbos la maxim.
Scrie răspuns