Cum se face Squirt?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Camelia

mi-a cerut un membru sa fac squirt, dar habar nu aveam cum sa fac sincera sa fiu. as vrea sa va rog, daca ma puteti ajuta cu sfaturi ca sa fac squirt, ori fake ori real. nu prea stiu multe lucruri, am citit multepe net, dar sunt generalitati, nu prea gasesc metode directe. multumesc anticipat :)
No avatar
Alice

Prima oara cand mi s-a intamplat a fost din intamplare. In cazul meu functioneaza in felul urmator: cand deja excitarea este maxima in timpul penetrarii (cu dildo-ul), incep sa stimulez punctul G doar cu varful dildo-ului, adica introduc doar varful in repetate randuri.
Cand simt ca mai am putin si ating apogeul, incep sa imping iar mai apoi scot dildo-ul impingand in continuare si astfel poate vedea si membrul ejacularea. Trebuie sa impingi pentru a putea obtine efectul de "tasnire" / "splash".Uneori are un aspect cremos, alteori ca apa.
Cu cat incerci mai des cu atat iti va iesi mai bine si iti vei antrena si corpul sa faca squirt oricand doresti.
Bubu2014

Eu nu reusesc decat sa fac fake si pentru asta folosesc crema de corp.Pana acum a fost destul de bine,membrii au fost foarte multumiti.Avand in vedere ca ma prefac am accentuat expresia,atitudinea sa fie cat mai horny si in acest mod acestia si-au adus privirea,atentia unde mi-am dorit...:P
Leticia

Bubu2014;2032 wrote: Eu nu reusesc decat sa fac fake si pentru asta folosesc crema de corp.Pana acum a fost destul de bine,membrii au fost foarte multumiti.Avand in vedere ca ma prefac am accentuat expresia,atitudinea sa fie cat mai horny si in acest mod acestia si-au adus privirea,atentia unde mi-am dorit...:P

Bubu eu nu stiu cum poți folosi cremă de corp nu te jenează?eu sincer nu pot sa fac squirt real....îmi vine sa urinez când am orgasm si ma abțin .Îmi cumpăr de obicei ulei de bebeluși si am o seringă speciala de cauciuc care seamănă cu un dildo si il umplu cu ulei apoi fac show si când ma prefac ca am orgasm strâng de jucărie uleiul intra in vagin ....când scot apoi dildo ma încordez si sare afara...nu e un jet foarte puternic dar pare real.
Money Makes the World Go Round
Rebeca

Eu folosesc ceai de musetel ;) in acest fel ma protejez si imi fac si tratament :P
Bubu2014

Folosesc o crema naturala,facuta in casa :)Va dau reteta?:)
No avatar
Antonia

De ce tineti voi neaparat sa va bagati tot felul de chestii care nu fac altceva decat sa provoace tot felul de infectii. Daca nu va iese natural, mai bine renuntati decat sa va imbolnaviti singure. /:)
Rebeca

Bubu2014;2037 wrote: Folosesc o crema naturala,facuta in casa :)Va dau reteta?:)

Care-i reteta? :D
No avatar
anastasia

O singura data am folosit iaurt natural :"> Nu mi-a facut nici bine, nici rau, dar nu am mai riscat. Nu imi iese si pace. Prefer sa am "orgasm", nu sa ma chinui cu squirt, care oricum nu imi iese. Fiecare cu ce poate, eu imi stiu limitele.
Alessia

Eu nu pot face squirt, adica sa fac in asa fel incat sa iasa cu jet, dar in schimb folosesc ovule, iar acestea se topesc in interior avand un aspect cremos. Membrii cred ca este real si sunt foarte incantati.
Scrie răspuns