Trucuri pentru a nu fi recunoscuta - partea a 2-a

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Jasmine

Cum iti alegi ochelarii

La fel ca si la coafuri, ochelarii se aleg in functie de forma fetei.

1. Fata patrata

In cazul acesta va trebui sa alegi ochelari rotunzi sau ovali, trebuie sa eviti ramele patrate sau unghiulare.

2. Fata ovala

Esti o persoana norocoasa pentru ca acestui tip de fata i se potrivesc majoritatea formelor de ochelari.Trebuie sa fii atent/a doar la marimea lor in raport cu fata ta.

3. Fata rotunda

Alege ochelarii cu lentile late mai degraba decat cele cu forma patrata. Ramele care prezinta diverse decoratii acolo unde bratul se imbina cu rama propriu-zisa sunt cele care te prind cel mai bine. Evita pe cat de mult posibil ramele rotunde care nu fac altceva decat sa iti faca fata sa para si mai rotunda.

4. Fata ascutita

Potrivit formei fetei tale ti-ai putea alege o rama mai subtire, rotunda sau patrata, dar ai grija ca ea sa nu fie mai lata sus. Acest aspect iti va scoate in evidenta forma fetei mai degraba decat sa iti imbunatateasca look-ul.

5. Fata alungita

Formei fetei tale ii sunt recomandate rame si stiluri mai groase. Ramele mari, groase si patrate iti pot oferi echilibru trasaturilor fetei. Evita pe cat de mult posibil ramele mici, subtiri si subtile.

No avatar
anastasia

Uuhh....ochelari!!! Ii ador pur si simplu :"> nu i-am ales niciodata in functie de forma fetei, ci daca mi se potriveau si imi placeau.
Rebeca

Eu port ochelari de vedere, insa nu stiam de aceste trucuri, este super sa stii aceste chestii care te ajuta sa iti imbunatatesti imaginea.;)
No avatar
Alice

Chiar daca sunt la moda ochelarii mari, este clar ca nu oricui i se potrivesc. Nu port ochelari de vedere reali/fake, dar cand port ochelari de soare prefer cei tip aviator care arata asa:

Mai sunt cei retro care arata asa:

Cei cu rame artistice:

Cei supradimensionati:

Si cei Sci-Fi:

Alessia

Mai apelez uneori la ochelari fake in timpul job-ului si nu numai. Chiar nu am tinut cont de forma fetei ci doar de faptul ca sunt la moda...cum ar fi cei "dorky style" :P. Dar mie imi place cum imi sta, in plus se potrivesc oricarei tinute, ma refer ca pot juca rolul unei adolescente scolarite sau secretara.

No avatar
Antonia

Partea proasta este ca nu poti folosi ochelarii de soare in permanenta. Site-urile doresc sa ne afisam fata in majoritatea timpului petrecut online. Merg purtati intr-un show cu acordul membrului, sau pentru cateva minute in timp ce facem teasing...nu? ;)
No avatar
ReGina

Un make-up profesional cred ca ar fi de ajuns pentru o schimbare radicala.Norocul meu este ca am parte de o echipa de domnisoare profesioniste ce ma ajuta si imi creaza un make-up deosebit,iar uneori nici eu nu ma mai recunosc.:D.Cat despre ochelarii de soare,prefer sa-i port afara,pe strada,nu in fata camerei.Uneori,port ochelari ,,fake'',cand joc rolul unei secretare sau al unei liceence.

No avatar
Alice

Este adevarat ca un make-up reusit si special pentru a aparea on line pe site-uri poate ajuta orice model sa nu fie recunoscut asa usor. De obicei eu folosesc un make-up de seara pentru a scoate in evidenta anumite trasaturi ale fetei si pentru a putea crea o mica iluzie optica :))....daca m-ar vedea membrii fara make-up, nu cred ca m-ar recunoaste :)). Iata ce transformari se pot face fara operatii estetice ;).

https://www.youtube.com/watch?v=YqPAEWmlqKE
Alessia

Wow, chiar sunt niste diferente majore la unele dintre ele....nici nu zici ca ar fi aceeasi persoana. Am tot vazut pe internet ca se practica conturarea anumitor parti ale fetei cu o culoare inchisa iar alte parti cu o culare deschisa...nu am incercat sa fac singura, dar am gasit un tutorial care explica cum se poate face acest lucru in functie de forma fetei.

https://www.youtube.com/watch?v=OILrxaBxh8c
No avatar
Ilinca

In viata privata sunt o persoana simpla,nu ma machiez excesiv si nu ies in evidenta.Asadar,in fata camerei nu prea am sanse sa fiu recunoscuta,sunt total schimbata,am un make-up deosebit,destul de incarcat,cu gene false care ma ajuta sa arat ca o vedeta.
Scrie răspuns