Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Antonia

Si fericirea mea continua!!! :D:D:D:x

No avatar
Antonia

My lucky day! B-)

No avatar
raini

buna tuturor. momentan am conturi pe siteuri, dar independent. cred ca ceva lipseste, as avea nevoie de mai multe sfaturi si indrumari si ma gandeam sa colaborez cu un studio, tot de acasa. imi puteti recomanda unul serios si care sa ofere si bonusuri? eu sunt din iasi si as vrea ca studioul sa fie tot de aici, daca am cumva nelamuriri sau trebuie sa semnez ceva acte documente, n-as vrea sa ma deplasez.
Bubu2014

Felicitari Antoniei!Se pare ca a avut o perioada super.Mi-a mers binisor in ultimile zile,am facut in medie 400 de lei pe zi.Am o perioada buna de cand nu reusesc sa depasesc aceasta suma.Sa fie din cauza ca ma stresez si uit sa mai pun accent pe membrii si pe discutii?Sau trebuie sa ma reinventez?
No avatar
Antonia

Buna Raini! Cred ca ai luat o decizie foarte buna, fiind in colaborare cu un studio cu siguranta vei observa o crestere considerabila a incasarilor tale ;)
Eu iti pot recomanda cu multa caldura Lucky Studio. Aici beneficiezi de training, suport online si bonusuri lunare. RedRose Studio si ChatLive Studio sunt de asemeni doua studio-uri cu vechime si de incredere in Iasi.
Mult succes!
No avatar
Camelia

Antonia;2021 wrote: Buna Raini! Cred ca ai luat o decizie foarte buna, fiind in colaborare cu un studio cu siguranta vei observa o crestere considerabila a incasarilor tale ;)
Eu iti pot recomanda cu multa caldura Lucky Studio. Aici beneficiezi de training, suport online si bonusuri lunare. RedRose Studio si ChatLive Studio sunt de asemeni doua studio-uri cu vechime si de incredere in Iasi.
Mult succes!

multumesc mult, antonia. am intrat si am facut cateva cercetari de la cele 3 studiouri. am intrat si am vorbit cu o domnisoara de la lucky. chiar nu credeam ca functioneaza, dar mi-a raspuns super repede. am avut o conversatie interesanta, despre mine, despre ce vreau sa fac si mai apoi mi-a spus ca voi fi contactat de o alta colega, pentru acasa, au departament separat pentru colaborari de acasa. chiar sunt foarte nerabdator sa fiu contactat. nu stiu cum o sa fie, dar o sa va anunt. parc-as fi un copil =))
Bubu2014

Buna,Raini.Am inceput sa lucrezi in acest domeniu la fel ca si tine,ca model independent.Fiind nemultumita de castiguri m-am reorientat catre un studio din oras.Aici situatia s-a schimbat radical,castigurile s-au marit considerabil.Iti sugerez sa incerci macar o perioada sa lucrezi din studio.Nu se compara cu lucrul de acasa,unde mereu intervine cate ceva,ba bate in teava vecina de la 3,ba se cearta vecinii de alaturi..si tot asa..Oricare este alegerea ta,iti urez mult spor la banuti!!!!!
No avatar
raini

multumesc mult, antonia. am intrat si am facut cateva cercetari de la cele 3 studiouri. am intrat si am vorbit cu o domnisoara de la lucky. chiar nu credeam ca functioneaza, dar mi-a raspuns super repede. am avut o conversatie interesanta, despre mine, despre ce vreau sa fac si mai apoi mi-a spus ca voi fi contactat de o alta colega, pentru acasa, au departament separat pentru colaborari de acasa. chiar sunt foarte nerabdator sa fiu contactat. nu stiu cum o sa fie, dar o sa va anunt. parc-as fi un copil =))
No avatar
raini

Bubu2014;2026 wrote: Buna,Raini.Am inceput sa lucrezi in acest domeniu la fel ca si tine,ca model independent.Fiind nemultumita de castiguri m-am reorientat catre un studio din oras.Aici situatia s-a schimbat radical,castigurile s-au marit considerabil.Iti sugerez sa incerci macar o perioada sa lucrezi din studio.Nu se compara cu lucrul de acasa,unde mereu intervine cate ceva,ba bate in teava vecina de la 3,ba se cearta vecinii de alaturi..si tot asa..Oricare este alegerea ta,iti urez mult spor la banuti!!!!!

da, ai dreptate, dar parca n-as vrea sa lucrez din studio, fiind baiat. nu-s rusinos sau mai stiu eu ce, dar...ceva imi spune ca nu e pentru mine. voi vedea pe viitor. momentan sunt curios sa vad cum va fi in noua etapa. multumesc. o perioada banoasa tuturor!
No avatar
raini

mi-au fost create conturile, am inceput sa lucrez deja. poate suna a exagerare, dar au crescut castigurile. sa tot fie asa si de acum incolo. poate imi aduce noroc studioul, cine stie?! sa aveti o luna cu bani din plin.
Scrie răspuns