Cel mai bun studio de videochat din Roman
Daca vrei sa ai mai mult, trebuie sa iesi putin din zona de confort. si Romanul e frumos, dar limitat. iasiul iti da sanse reale, dar nu inseamna ca pleci “pentru totdeauna”. ajungi acasa oricand, iar banii si viata pe care ti le faci acolo… conteaza enorm. 
Fetelor, am si eu o intrebare mai practica... se ocupa cineva de machiaj acolo sau trebuie sa ma descurc singura? si cu camera si calculatorul, habar n-am cum functioneaza, nu sunt deloc buna la partea tehnica
Nici nu stiu daca am mai deschis vreodata o camera video…
Gabriela, stai linistita! La Heylux primesti machiaj gratuit inainte de turaGabriela6 scrie: 09 Iun 2025 10:00 Fetelor, am si eu o intrebare mai practica... se ocupa cineva de machiaj acolo sau trebuie sa ma descurc singura? si cu camera si calculatorul, habar n-am cum functioneaza, nu sunt deloc buna la partea tehnicaNici nu stiu daca am mai deschis vreodata o camera video…
Eu nu prea am rabdare, sa fiu sincera. Nici la liceu n-am reusit sa tin pasul cu toate, si multi profi isi pierdeau rabdarea cu mine... Ma intreb daca la studio e cineva care sa te ajute serios, fara sa te faca sa te simti prost, daca gresesti sau nu intelegi ceva din prima 
Ramonici, inteleg perfect ce spui. si eu am fost asa la scoala. Dar la Heylux, fetele din echipa au rabdare si chiar explica cu calm si atentie. Nu te grabeste nimeni, nu te preseaza, totul e pe ritmul tau. te ajuta pana intelegi. Eu zic ca o sa te simti in siguranta si incurajata, nu judecataRamonici scrie: 09 Iun 2025 10:03 Eu nu prea am rabdare, sa fiu sincera. Nici la liceu n-am reusit sa tin pasul cu toate, si multi profi isi pierdeau rabdarea cu mine... Ma intreb daca la studio e cineva care sa te ajute serios, fara sa te faca sa te simti prost, daca gresesti sau nu intelegi ceva din prima![]()
Da, Clau, bineinteles! La Heylux ai zona de relaxare, ai frigider, cafetiera, cuptor cu microunde, tot ce iti trebuie sa te simti bine. Nimeni nu te trateaza ca pe o masinarie. E atmosfera calda, de studio adevarat, nu apartament improvizat. si ai libertate, atata timp cat iti faci treaba.Clau45 scrie: 10 Iun 2025 09:35 am o curiozitate: ai voie sa mananci acolo? sau sa bei ceva intre sesiuni? Ca am avut o experienta intr-un loc unde n-aveai voie sa te misti de la birou si parca eram roboti... Vreau sa stiu ca pot sa ma simt si eu om.