Cel mai bun studio de videochat din Roman

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Dorina1

Daca vrei sa ai mai mult, trebuie sa iesi putin din zona de confort. si Romanul e frumos, dar limitat. iasiul iti da sanse reale, dar nu inseamna ca pleci “pentru totdeauna”. ajungi acasa oricand, iar banii si viata pe care ti le faci acolo… conteaza enorm. 💪
No avatar
Gabriela6

am o prietena care vine in Roman din iasi cam la doua saptamani. Nu i se pare deloc greu. E ca si cum ai face naveta. si zice ca atunci cand vine, vine cu alt vibe. Parca e mai increzatoare, mai cu pofta de viata.
No avatar
Gabriela6

Fetelor, am si eu o intrebare mai practica... se ocupa cineva de machiaj acolo sau trebuie sa ma descurc singura? si cu camera si calculatorul, habar n-am cum functioneaza, nu sunt deloc buna la partea tehnica 😅 Nici nu stiu daca am mai deschis vreodata o camera video…
Mia_21

Gabriela6 scrie: 09 Iun 2025 10:00 Fetelor, am si eu o intrebare mai practica... se ocupa cineva de machiaj acolo sau trebuie sa ma descurc singura? si cu camera si calculatorul, habar n-am cum functioneaza, nu sunt deloc buna la partea tehnica 😅 Nici nu stiu daca am mai deschis vreodata o camera video…
Gabriela, stai linistita! La Heylux primesti machiaj gratuit inainte de tura 💄 si daca vrei sa-ti pui silicoane, exista chiar si optiunea de imprumut pentru asta, deci ai tot sprijinul sa te simti bine in pielea ta. in plus, nimeni nu se asteapta sa te pricepi la camere sau calculatoare cand vii prima oara. E normal sa nu stii! sunt multe fete la training care te ajuta cu tot ce tine de partea tehnica
Ramonici

Eu nu prea am rabdare, sa fiu sincera. Nici la liceu n-am reusit sa tin pasul cu toate, si multi profi isi pierdeau rabdarea cu mine... Ma intreb daca la studio e cineva care sa te ajute serios, fara sa te faca sa te simti prost, daca gresesti sau nu intelegi ceva din prima 😔
Violeta9

Eu am mai fost intr-un studio mic in Bacau si era o dezorganizare de nedescris... aici la Heylux am vazut poze si am vorbit cu fete care mi-au spus ca ai program, ai cabina a ta, totul e profesional. Nu-i stres, nu-i haos. asa da! 📋✨
Mia_21

Ramonici scrie: 09 Iun 2025 10:03 Eu nu prea am rabdare, sa fiu sincera. Nici la liceu n-am reusit sa tin pasul cu toate, si multi profi isi pierdeau rabdarea cu mine... Ma intreb daca la studio e cineva care sa te ajute serios, fara sa te faca sa te simti prost, daca gresesti sau nu intelegi ceva din prima 😔
Ramonici, inteleg perfect ce spui. si eu am fost asa la scoala. Dar la Heylux, fetele din echipa au rabdare si chiar explica cu calm si atentie. Nu te grabeste nimeni, nu te preseaza, totul e pe ritmul tau. te ajuta pana intelegi. Eu zic ca o sa te simti in siguranta si incurajata, nu judecata 🌸
Clau45

am o curiozitate: ai voie sa mananci acolo? sau sa bei ceva intre sesiuni? Ca am avut o experienta intr-un loc unde n-aveai voie sa te misti de la birou si parca eram roboti... Vreau sa stiu ca pot sa ma simt si eu om.
Mia_21

Clau45 scrie: 10 Iun 2025 09:35 am o curiozitate: ai voie sa mananci acolo? sau sa bei ceva intre sesiuni? Ca am avut o experienta intr-un loc unde n-aveai voie sa te misti de la birou si parca eram roboti... Vreau sa stiu ca pot sa ma simt si eu om.
Da, Clau, bineinteles! La Heylux ai zona de relaxare, ai frigider, cafetiera, cuptor cu microunde, tot ce iti trebuie sa te simti bine. Nimeni nu te trateaza ca pe o masinarie. E atmosfera calda, de studio adevarat, nu apartament improvizat. si ai libertate, atata timp cat iti faci treaba.
Scrie răspuns