Cel mai bun studio de videochat din Barlad

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Anusha

Exact. Bacau e tot un oras mic, cu oameni care se uita urat daca iesi aranjata din casa. Nu e nimic wow acolo, doar o alta versiune de Vaslui, Tecuci sau Barlad… Mai bine raman acasa decat sa ajung tot intr-un loc din asta.
Lovemyself

Bucurestiul poate suna bine la prima vedere, dar e mult mai stresant. Eu am avut o colega care s-a dus acolo la un studio si dupa 2 luni s-a intors la Iasi. Zicea ca era epuizata si nu avea cu cine sa vorbeasca 🙄
No avatar
Corina9

Lovemyself scrie: 06 Iun 2025 11:04 Bucurestiul poate suna bine la prima vedere, dar e mult mai stresant. Eu am avut o colega care s-a dus acolo la un studio si dupa 2 luni s-a intors la Iasi. Zicea ca era epuizata si nu avea cu cine sa vorbeasca 🙄
La Bacau am fost o data in vizita si jur ca n-as putea trai acolo. E mic, gri, fara viata. Multe biserici, multi pensionari si lume saraca….. Si lumea barfeste mai rau ca in Vaslui. Daca tot faci un pas mare, fa-l spre un oras care conteaza, cum e Iasiul
Lilith2

Corina9 scrie: 06 Iun 2025 11:04
Lovemyself scrie: 06 Iun 2025 11:04 Bucurestiul poate suna bine la prima vedere, dar e mult mai stresant. Eu am avut o colega care s-a dus acolo la un studio si dupa 2 luni s-a intors la Iasi. Zicea ca era epuizata si nu avea cu cine sa vorbeasca 🙄
La Bacau am fost o data in vizita si jur ca n-as putea trai acolo. E mic, gri, fara viata. Multe biserici, multi pensionari si lume saraca….. Si lumea barfeste mai rau ca in Vaslui. Daca tot faci un pas mare, fa-l spre un oras care conteaza, cum e Iasiul
Asa zice si o prietena de-a mea. Ca la Bacau parca timpul sta pe loc. Poate chiria e mai mica decat la Iasi desi n-am verificat. Dar la Bucuresti si chiriile sunt mari la fel ca mai toate preturile. Greu de adaptat acolo. Si de vazut amici, rude, mai greu…
No avatar
ZuZa21

Exact, Bucurestiul, pe langa stres si oameni reci, e si scump tare. Chirie, transport, mancare... dai tot ce castigi. Am auzit de niste preturi la chirii, apartamente, de mi-a stat mintea in loc. Parca e alta planeta nu doar alt oras din Romania. 😤
No avatar
Anusha

Iasiul e exact ce trebuie. E oras mare, dar nu haotic. E prietenos, ai sprijin, ai unde sa te ascunzi daca vrei discretie. Nu e ca in Bacau sau Bucuresti, unde ori esti prea expusa, ori prea singura 💋
Lovemyself

Fetelor, ganditi practic. Ce rost are sa te muti dintr-un oras mic intr-un alt oras mic? Sau intr-un haos ca Bucurestiul? Vreti sa va chestuiti toti banii pe mancare si chirie? Da, exista si chirii mai mici, dar in cartiere proaste. Cu banii aia iti iei in Iasi chirie d elux, in centrul orasului. 😘👠
Karmen1

Lovemyself scrie: 09 Iun 2025 10:08 Fetelor, ganditi practic. Ce rost are sa te muti dintr-un oras mic intr-un alt oras mic? Sau intr-un haos ca Bucurestiul? Vreti sa va chestuiti toti banii pe mancare si chirie? Da, exista si chirii mai mici, dar in cartiere proaste. Cu banii aia iti iei in Iasi chirie d elux, in centrul orasului. 😘👠
Revin si cu o intrebare care nu-mi da pace... Eu nu stiu nimic despre videochat 🥺. O fata din Barlad cu care mai vorbesc mi-a zis ca n-o sa ma adaptez, ca nu sunt genul... si m-a cam pus pe ganduri.
No avatar
ZuZa21

Si eu am cautat pe TikTok filmulete sa vad cum e treaba, cum se lucreaza, ce trebuie sa stii... dar n-am gasit nimic clar. Toata lumea zice ca e "usor", dar nimeni nu explica concret 🙄
Lovemyself

Lume care vorbeste aiurea o sa fie mereu. Daca as pleca urechea la cate prostii aud in fiecare zi… Nu va panicati fetelor 💖. Si eu am inceput fara pic de experienta. La primul studio unde m-am dus n-a stat nimeni sa-mi explice nimic. M-au lasat singura, habar n-aveam ce fac. 😘❤️Dar la Heylux a fost total diferit.
Scrie răspuns