Cel mai bun studio de videochat din Barlad
- Lovemyself
Bucurestiul poate suna bine la prima vedere, dar e mult mai stresant. Eu am avut o colega care s-a dus acolo la un studio si dupa 2 luni s-a intors la Iasi. Zicea ca era epuizata si nu avea cu cine sa vorbeasca 
La Bacau am fost o data in vizita si jur ca n-as putea trai acolo. E mic, gri, fara viata. Multe biserici, multi pensionari si lume saraca….. Si lumea barfeste mai rau ca in Vaslui. Daca tot faci un pas mare, fa-l spre un oras care conteaza, cum e IasiulLovemyself scrie: 06 Iun 2025 11:04 Bucurestiul poate suna bine la prima vedere, dar e mult mai stresant. Eu am avut o colega care s-a dus acolo la un studio si dupa 2 luni s-a intors la Iasi. Zicea ca era epuizata si nu avea cu cine sa vorbeasca![]()
Asa zice si o prietena de-a mea. Ca la Bacau parca timpul sta pe loc. Poate chiria e mai mica decat la Iasi desi n-am verificat. Dar la Bucuresti si chiriile sunt mari la fel ca mai toate preturile. Greu de adaptat acolo. Si de vazut amici, rude, mai greu…Corina9 scrie: 06 Iun 2025 11:04La Bacau am fost o data in vizita si jur ca n-as putea trai acolo. E mic, gri, fara viata. Multe biserici, multi pensionari si lume saraca….. Si lumea barfeste mai rau ca in Vaslui. Daca tot faci un pas mare, fa-l spre un oras care conteaza, cum e IasiulLovemyself scrie: 06 Iun 2025 11:04 Bucurestiul poate suna bine la prima vedere, dar e mult mai stresant. Eu am avut o colega care s-a dus acolo la un studio si dupa 2 luni s-a intors la Iasi. Zicea ca era epuizata si nu avea cu cine sa vorbeasca![]()
- Lovemyself
Fetelor, ganditi practic. Ce rost are sa te muti dintr-un oras mic intr-un alt oras mic? Sau intr-un haos ca Bucurestiul? Vreti sa va chestuiti toti banii pe mancare si chirie? Da, exista si chirii mai mici, dar in cartiere proaste. Cu banii aia iti iei in Iasi chirie d elux, in centrul orasului. 

Revin si cu o intrebare care nu-mi da pace... Eu nu stiu nimic despre videochatLovemyself scrie: 09 Iun 2025 10:08 Fetelor, ganditi practic. Ce rost are sa te muti dintr-un oras mic intr-un alt oras mic? Sau intr-un haos ca Bucurestiul? Vreti sa va chestuiti toti banii pe mancare si chirie? Da, exista si chirii mai mici, dar in cartiere proaste. Cu banii aia iti iei in Iasi chirie d elux, in centrul orasului.![]()
- Lovemyself
Lume care vorbeste aiurea o sa fie mereu. Daca as pleca urechea la cate prostii aud in fiecare zi… Nu va panicati fetelor
. Si eu am inceput fara pic de experienta. La primul studio unde m-am dus n-a stat nimeni sa-mi explice nimic. M-au lasat singura, habar n-aveam ce fac. 
Dar la Heylux a fost total diferit.