Se ajunge super repede, fetelor.ZuZa21 scrie: 06 Iun 2025 10:42Si eu m-am gandit la asta. Mi-e dor de prietenele mele din Tecuci, fostele colege de liceu, de la Colegiul Spiru Haret si parca as vrea sa mai ies cu ele din cand in candKarmen1 scrie: 06 Iun 2025 10:41 Revin… Daca as pleca la Iasi, as vrea sa ajung macar o data la doua saptamani acasa in Barlad sa o vad pe bunica. Imi e tare draga si nu vreau sa simta ca am uitat-o. Adica nu m-as rupe complet de casa ca mi-e dor de prieteni si daca ma duc pana la chiosc
![]()
![]()
Cel mai bun studio de videochat din Barlad
- Lovemyself
La Tecuci sunt trenuri directe din Iasi si faci cam doua ore si ceva. Sau cu masina, mai putin. Eu asa merg acasa, cand vreau sa-i vad pe ai mei. Nu e de capat de lumeAnusha scrie: 06 Iun 2025 10:44 Confirm ce zice Lovemyself. Eu sunt din apropiere de Barlad si in doua ore sunt acasa, mai ales daca iei microbuz. Am fost acasa duminica si m-am intors luni dimineata la studio![]()
Husi - Iasi e o nimica toata. Autobuzele circula bine si mai sunt si masini de ocazie pe grupuri de Facebook. Cand vreau sa vad familia, plec de dimineata si ma intorc seara
Daca iti iei cu banii din videochat masina ta e si mai simplu. Dar na, pana atunci folosesti ce foloseste toata lumea ca nu e bataie de cap.
- Lovemyself
Si daca nu ai masina, tot te descurci. Microbuze, autobuze, trenuri... e civilizat. Cum ziceam, nu e ca si cum te duci in alta tara sau la Bucuresti undeva, sa pierzi o zi pe drum. Iasiul e aproape, dar lumea e diferitaCorina9 scrie: 06 Iun 2025 10:46 Husi - Iasi e o nimica toata. Autobuzele circula bine si mai sunt si masini de ocazie pe grupuri de Facebook. Cand vreau sa vad familia, plec de dimineata si ma intorc searaDaca iti iei cu banii din videochat masina ta e si mai simplu. Dar na, pana atunci folosesti ce foloseste toata lumea ca nu e bataie de cap.
- Lovemyself
Da, si nici nu te judeca nimeni daca zici ca lucrezi la Iasi. Acolo ai intimitate si acasa te bucuri de cine vrei, cand vrei.ZuZa21 scrie: 06 Iun 2025 10:48 Eu am si o prietena care e deja model si vine in Tecuci aproape in fiecare weekend. Zice ca drumul e lejer si ca de multe ori mai da si un ride la alte fete care merg acasa![]()
Pana la ideea asta cu videochatul in Iasi m-am gandit si la Bacau sau chiar la Bucuresti, dar la Bacau n-am vazut niciun studio care sa-mi inspire incredere... iar Bucurestiul e prea mare pentru mine. M-as simti pierduta acolo, nu cunosc pe nimeni 
Sunt de acord cu voi. In Bucuresti simti ca nu-i pasa nimanui de tine. Esti doar una din multime. Si la Bacau... sincer, nu vad diferenta fata de Tecuci sau Barlad. Acelasi vibe, aceleasi oportunitati zeroZuZa21 scrie: 06 Iun 2025 10:51 Nici eu n-as merge in Bucuresti. De cate ori am ajuns acolo mi se pare ca lumea e prea grabita, prea agresiva. Plus ca faci o ora cu autobuzul doar dintr-un cartier in altul... nu-i de mine![]()