Cel mai bun studio de videochat din Barlad

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Karmen1

Buna, fetele! 💋 Eu sunt din Barlad si lucrez la Lidl. Nu-mi place deloc ca parca imi vine sa ma urc pe pereti cand ma duc la magazin dimineata. Tot timpul trebuie sa ma agit pe aoclo, stau mult in picioare, orele trec greu si si iau numai 3000 de lei cu tichete de masa. Seful de magazin e aiurea , cam tipa si ma simt ca ultimul om. Ma tot gandesc la videochat, dar nu stiu cum sa fac ca aici nu am cum sa lucrez. Ma ajuta cineva cu un sfat, o parere??
No avatar
ZuZa21

Karmen, stiu perfect ce zici. ❤️Eu sunt dintr-un sat langa Tecuci si am lucrat 2 luni la o cafenea. 1900 lei, fara contract, fara pauze. Mai luam ceva tips dar nu in toate zilele. In Barlad sau Tecuci n-ai ce face daca esti fata si vrei sa traiesti mai bine. ❤️La Iasi sunt sanse reale si macar ai intimitate si nu te stie tot orasul.
Lovemyself

ZuZa21 scrie: 05 Iun 2025 09:34 Karmen, stiu perfect ce zici. ❤️Eu sunt dintr-un sat langa Tecuci si am lucrat 2 luni la o cafenea. 1900 lei, fara contract, fara pauze. Mai luam ceva tips dar nu in toate zilele. In Barlad sau Tecuci n-ai ce face daca esti fata si vrei sa traiesti mai bine. ❤️La Iasi sunt sanse reale si macar ai intimitate si nu te stie tot orasul.
Exact ZuZa. 🌹Eu am fost in aceeasi situatie. In Husi aveam doar optiuni de vanzatoare sau sa lucrez la un salon pe 2200 lei. Cand am ajuns la Iasi si m-am angajat la un studio mai mic, cu vreo 4 modele, nu-i dau numele. N-a prea fost ok si am plecat dupa 2 luni la Heylux ca acolo se cam duc toate fetele. Pot sa zic ca mi s-a schimbat viata. Nu doar ca fac bani, dar ma si respecta lumea acolo.
No avatar
Anusha

Stiu cum e in Barlad ca si eu am simtit ca ma sufoc acolo. Toata lumea te barfeste daca porti o bluza mai mulata... Nu pot sa fiu eu acolo. In Iasi e alt vibe. Te simti libera sa fii cine esti, sa te aranjezi, sa visezi 😍
Lilith2

Ma bag si eu in discutie 🙈. Sunt din Tecuci deci oareucm aproape si nu gasesc nimic serios aici. Am fost la 2 interviuri si toti patronii voiau sa te puna sa faci de toate, dar sa-ti plateasca cat unei femei de serviciu. Mi-e clar ca nu am ce cauta aici...
No avatar
Corina9

Lilith2 scrie: 05 Iun 2025 09:51 Ma bag si eu in discutie 🙈. Sunt din Tecuci deci oareucm aproape si nu gasesc nimic serios aici. Am fost la 2 interviuri si toti patronii voiau sa te puna sa faci de toate, dar sa-ti plateasca cat unei femei de serviciu. Mi-e clar ca nu am ce cauta aici...
La Iasi e viata fetelor. Eu stau de 6 luni aici, vin din Vaslui. Castig dublu cat luau parintii mei impreuna si imi permit sa ies in oras, sa-mi iau haine frumoase, 🌹sa nu mai depind de nimeni. Si nici nu ma stie nimeni, ca e oras mare si studioul e super discret 😌
Karmen1

Dar voua nu v-a fost frica sa mergeti singure in Iasi? Adica cum ati facut? Unde ati stat prima data? 🤔
Lovemyself

Karmen1 scrie: 05 Iun 2025 09:55 Dar voua nu v-a fost frica sa mergeti singure in Iasi? Adica cum ati facut? Unde ati stat prima data? 🤔
Karmen, si eu am avut emotii. Dar la Heylux au fost super ok. M-au luat cu masina din gara, ca m-au placut la telefon si mi-au promis asta. 🌹🌹🌹Era o masina mare de lux, nu ma pricep la branduri din astea. Dar chiar m-au lasat wow. Am stat in apartamentul studioului primele saptamani si m-au invatat tot. E ca o scoala, doar ca una care te ajuta sa traiesti bine 💖
No avatar
ZuZa21

Suna interesant,c e sa zic. Daca ma invata ce sa fac poate m-as baga si eu. Habar n-am care e treaba cu videochatul mai exact.
Mi-ar place si atmosfera sa fie chill, ca sunt tot felul de vorbe despre alte studiouri si nu mai stiu ce sa cred…. 👠
No avatar
Anusha

ZuZa21 scrie: 05 Iun 2025 09:57 Suna interesant,c e sa zic. Daca ma invata ce sa fac poate m-as baga si eu. Habar n-am care e treaba cu videochatul mai exact.
Mi-ar place si atmosfera sa fie chill, ca sunt tot felul de vorbe despre alte studiouri si nu mai stiu ce sa cred…. 👠
La mine a fost o prietena deja la studio si ea mi-a zis ca au ajutat-o fetele de acolo si la partea tehnica, ca habar n-avea sa umble cu calculatorul 😂. Acum ii merge bine cica si vrea sa-si ia masina.
Scrie răspuns