Videochat din Targu Frumos sau Pascani
Miruna15;n64478 wrote: Eu mi-am propus sa nu mai imprumut bani de la nimeni. Nici pentru pasta de dinti, nici pentru cadouri. Vreau sa-mi permit sa fiu generoasa, sa ajut si pe altii, dar din abundenta, nu din lipsa. Asta inseamna pentru mine libertatea.🌹
Visez si eu la o vacanta romantica. Nu vreau neaparat iubire, dar sa am un partener cu care sa explorez lumea, nu sa ma traga in jos. Sa fie genul de om care ma admira pentru cat muncesc, nu care se simte amenintat de succesul meu.
Visez si eu la o vacanta romantica. Nu vreau neaparat iubire, dar sa am un partener cu care sa explorez lumea, nu sa ma traga in jos. Sa fie genul de om care ma admira pentru cat muncesc, nu care se simte amenintat de succesul meu.
Fetelor, am citit tot ce ati scris si am simtit un gol in stomac... dar si o speranta. Simt ca nu mai sunt singura. Toate vrem ceva mai bun. si poate chiar meritam. Cred ca e timpul sa plec. in orasele mici ne stingem... dar in Iasi, poate incepem sa stralucim. 🌇💫
Fetelor, va multumesc din suflet ca ati scris aici. M-am simtit ascultata si inteleasa pentru prima data dupa mult timp. Nu stiu exact cum va fi drumul meu, dar acum stiu ca nu sunt singura care vrea mai mult de la viata. Va imbratisez cu inima 💖
Mi-a prins atat de bine discutia asta... uneori avem nevoie doar sa auzim ca si alte fete au trecut prin ce am trecut si noi. Ma bucur ca v-ati deschis si ca am simtit atata caldura intre noi. Va pup pe toate si sa va indepliniti toate visele! 👠💕
Mi se pare ireal cat de multe lucruri avem in comun, chiar daca nu ne cunoastem personal. Visele noastre sunt reale, durerile la fel. si faptul ca putem vorbi deschis ma face sa cred ca ceva se schimba. Va doresc curaj, bani multi si liniste 🌸