Videochat din Targu Frumos sau Pascani

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Maryy

Fetelor, am o intrebare serioasa si chiar vreau sa fiti sincere cu mine. Eu sunt din Pascani si de doi ani tot trag la un non-stop pe schimburi de noapte si zi, si la final de luna tot 2400 de lei ies, cu tot cu bacsis. Ma simt epuizata, am 22 de ani si parca nu traiesc, doar supravietuiesc. ?Ma tot bate gandul sa plec la Iasi si sa incerc videochatul... dar nu stiu exact ce sa fac. La noi in Pascani nu exista asa ceva si imi e frica de gura lumii. Voi ce ziceti? ?
RobertaMe

Maryy;n64413 wrote: Fetelor, am o intrebare serioasa si chiar vreau sa fiti sincere cu mine. Eu sunt din Pascani si de doi ani tot trag la un non-stop pe schimburi de noapte si zi, si la final de luna tot 2400 de lei ies, cu tot cu bacsis. Ma simt epuizata, am 22 de ani si parca nu traiesc, doar supravietuiesc. ?Ma tot bate gandul sa plec la Iasi si sa incerc videochatul... dar nu stiu exact ce sa fac. La noi in Pascani nu exista asa ceva si imi e frica de gura lumii. Voi ce ziceti? ?
Hey Maryy, te inteleg PERFECT. si eu sunt din Pascani si am fost exact in aceeasi situatie. N-aveam nicio sansa acolo, doar barfe, joburi prost platite si stres. Acum sunt in Iasi, stau in chirie cu inca o fata de la studioul unde lucrez si fac de 10 ori mai mult decat faceam acasa. si crede-ma, la cat e de mare orasul, nimeni nu te cunoaste, esti super protejata. Gura lumii ramane in Pascani 🤭💅
No avatar
Ancutza23

Maryy, eu sunt din Targu Frumos, deci cam aceeasi poveste. Acolo e moartea pasiunii. Fie te mariti la 19 ani si iti cresti copiii cu ajutorul soacrei, fie te angajezi la vreun butic si te rogi sa nu ramai fara munca. Eu m-am dus la Iasi cu 200 de lei in buzunar si un bagaj mic. Am incercat la inceput sa fac videochat de acasa, dar laptopul era praf si netul la fel. Cand am ajuns in studio la Heylux, a fost alta viata. Sprijin, atmosfera, echipa, totul. ?Nu mi-e rusine cu ce fac, mi-e rusine cu ce faceam inainte.
RamoR

si eu sunt din Pascani si n-o sa uit niciodata cum se uitau unii la mine cand am zis ca plec la Iasi. Gen "te crezi tu mare doamna?". Dar sincer, acolo n-ai ce face. E oras mic, toti stiu pe toti, lumea traieste din pensii si salarii minime. Eu ma duc la ai mei o data pe luna, le duc cadouri si le zic ca lucrez la un birou. La studio mi-am facut un program care imi convine si sunt respectata. Plus ca am bani sa ma intretin singura si sa pun si deoparte. Cand ma uit in urma, imi vine sa ma iau in brate si sa-mi zic: "Bravo, fata mea!" 👠💕
No avatar
Miruna15

Eu sunt din Harlau, care e ceva mai aproape de Iasi, dar tot la tara e. Sa zic sincer, n-aveam niciun viitor acolo. Cand am inceput sa ma gandesc serios la videochat, toate prietenele imi ziceau "ai grija, vezi sa nu te afli". Dar la Iasi e altceva. Aici esti o picatura intr-un ocean. Am incercat vreo 2 studiouri si pana la urma la Heylux am vazut ca e cel mai ok. Acum o sa chem si sora mea mai mica, sa vina la facultate aici si poate o conving si pe ea ca viata e mai mult decat ce poate Harlau 👜👑
Lili2002

Ma regasesc total in ce spuneti. Targu Frumos m-a sufocat, efectiv. Probleme in familie, saracie, certuri, si tot timpul aceeasi intrebare: "Tu ce faci cu viata ta?". Cand am auzit de Heylux, nici nu aveam haine potrivite, eram super emotionata. Ma asteptam sa fiu respinsa. Dar m-au primit cu bratele deschise si mi-au zis: "Ai potential". in 2 luni deja faceam 3000-4000 de dolari pe luna, legal si cu contract. Acum ma gandesc la vacante, haine faine, poate chiar o masina. si cel mai important e ca nu mai simt rusine. Ma simt puternica! 💖🚗
No avatar
Maryy

Va multumesc mult ca ati impartasit experientele voastre. Chiar aveam nevoie sa aud de la fete care stiu exact prin ce trec. M-ati motivat sa fac pasul asta si sa plec din orasul asta mort. Nu stiu exact cum o sa fie, dar simt ca merita sa incerc. O sa dau si eu un mesaj pe site-ul Heylux. ?Aveti cumva si un link?
RobertaMe

Maryy;n64419 wrote: Va multumesc mult ca ati impartasit experientele voastre. Chiar aveam nevoie sa aud de la fete care stiu exact prin ce trec. M-ati motivat sa fac pasul asta si sa plec din orasul asta mort. Nu stiu exact cum o sa fie, dar simt ca merita sa incerc. O sa dau si eu un mesaj pe site-ul Heylux. ?Aveti cumva si un link?
Maryy, scrie direct pe site-ul lor ca au formular acolo si te suna ei inapoi. Sau daca vrei sa fie totul mai rapid, intra pe Instagramul lor, raspund si acolo repede. Sau suna-i ca sa te lamuresti pe loc. iti tin pumnii! Sa stii ca o sa fii uimita cata sustinere primesti cand intri in studio! 🤞✨
No avatar
Ancutza23

Sa nu iti fie frica, Maryy. Fiecare avem povestea noastra, dar toate ne-am saturat de lipsuri. in Iasi e alt vibe, fetele sunt mai deschise, lumea e preocupata de viata lor, nu de ce faci tu. Asta iti da o libertate pe care n-ai cum s-o ai in Pascani, Harlau sau Targu Frumos. Plus ca la studio nu te arunca nimeni in apa direct. Te invata, te ghideaza si ai mereu pe cine sa intrebi.
RamoR

si vezi ca la Heylux te ajuta si cu cazare daca ai nevoie. Eu asa am inceput. Nu stiam pe nimeni, dar am fost primita ca intr-o familie. Nu e ca in filme, cu fete invidioase. E sprijin real si respect. Pana si mama mea, care initial facea crize, acum imi zice: "Se vede ca ai crescut si te descurci." ❤️
Scrie răspuns